Sayfa 14 / 32 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 951 sonuç

Konu: Fenerbahçe SK

Nesil
    2006
    Yer
    eskisehir

offenbach takimindan tufan adinda bir futbolcu ile imzalamis sanirim fenerbahce, bu kadarini duyabildim haberin sonuna yetistim. umit milli bir futbolcuymus. bir orta saha oyuncusuna gore gayet guzel istatistikleri var ama 3. lig oldugunu da belirtelim.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ridvanv View Post
    o zaman baros da ingilterede son 2 sene cok az gol atti neden bu kadar yukselttiniz yada lincoln gecen sene alexin yarisi kadar oynadi neden yukseltildi. demek istedigim onemli olan bu sene ki performansi bana gore gecmise bakilarak yorum yapmak mantiksiz
    Gecmisi de tamamen gozardi edemeyiz ama.

Guiza'ni Ispanya'da neden basarili oldugu, Turkiye'de neden basarili olamadiginin mantiken bir aciklamasi olmali.

Yukarida ozel hayat tamam etkiler ama ozel hayat is iyi gitmedigi icin mi bozuldu, yoksa ozel hayat iyi gitmedigi icin iste performans dustu bunu bilmiyoruz.

Bildigimiz seyler ne?

Guiza'nin Ispanya'da bir basari saglamis oldugu. Bu basariyi nasil saglamis? Yani hangi ozelliklerini one cikartarak bu basariyi saglamis?

Bugun Baros bizim ligde en fazla gol atan adam. Bitiriciligi sayesinde mi bu kadar gol atti? Yoo.. Aksine ozellikle Lincoln ile iyi pas alis verisi yapabildigi icin bu kadar gol atti. Topu iyi takip ettigi icin bu kadar gol atti. Ama bir cok gol de kacirdi. Ingiltere'de neden gol atamadi peki? Portsmouth sagdan soldan surekli orta yapan, paslarla ceza alaninin icine giremeyen bir takim. Yani Baros'un hava hakimiyetinin olmamasi, fiziksel olarak Ingiliz defanslarina karsi ezilmesi (gerci bizim defanslara karsi da pek fiziksel guc gosteremiyor) Baros'un Portsmouth'da gol atamamasini sagladi. Daha teknik Nedved, Rosicky, Poborsky gibi adamlarla ise becerileri one cikti.

Guiza'nin da nasil basarili oldugunu, nasil basarisiz oldugunu tipki Baros gibi cozmek gerekli. %100 dogru olmasa bile Guiza'nin bir profili cikartilmali. Bu ozellikler de Guiza'yi tanimlamali. Birisi Fenerbahce ile oynarken, Guiza'nin gercekte de yapamadiklarini oyunda da gorebilmeli. Bir baska kisi baska takimla oynarken, Guiza'yi nasil durdurabilecegi stratejisini cizebilmeli. Gercek hayat da gosteriyor ki bize Guiza'yi durdurmak mumkun. Oyunda da mumkun olmali dogru taktikleri kullaninca.

Bunlari yaparken de Ispanya'da yapabildiklerini goz onunde tutarak yapmali. Yani kucuk takimda, kontra atak oynarken basarili olan Guiza yaratirken, buyuk takimda kalabalik icinde yok olan bir Guiza yaratilmali.

Tipki Semih icin ceza alani icinde muthis etkili, ama hizli ataklarda cok da etkili olamayan Semih'in yaratildigi gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bence Volkan macin 89 dakikasinda cok iyi oynayabilen.. ama diger 1 dakikada fahis bir hata ile takimini yakabilen bir oyuncu. Ben pek bir sorun goremiyorum acikcasi. Fazla iyi gorunen hangi ozelligi var?
    Evet haklısın ama o hataları nedense ben kariyerlerimde hiç görmüyorum Volkan'a gol atmak imkansız gibi birşey olmus
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Evet haklısın ama o hataları nedense ben kariyerlerimde hiç görmüyorum Volkan'a gol atmak imkansız gibi birşey olmus
    Rakibin zayif noktalarini iyi analiz edip, ona gore taktik gelistirmek lazim.

Rakibin zayif noktalarini iyi analiz edip, ona gore taktik gelistirmek lazim.
    İçerde,dışarda Lugano'suz bir Fenerbahçe'yi Guiza faktörüne rağmen gerekli komutlar ve taktik ayarlanınca yenmek zor olmuyor,tabi birazda iyi oyunculara sahip olmak gerek.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

az önce Serkan'la turnuva maçımızı yaptık. 2-0 samdoria ile yendim feneri.

Güiza feci goller kaçırdı. o gerçeğe yakın düzenlenmiş sanki. ama yanlış olan birşey var. edu yerine lugano golü kendi kalesine attı. buradan fenerbahçe araştırmacılarını uyarıyorum. düzeltin şu hatayı.

Bahsettiğim olayı şöylede gösterebiliriz sanırım.Belki farka gidemiyoruz ama zorda olsa mağlup edebiliyoruz.İlk sezon sonunda Lugano gdince defansın dengesi epey bozulmuştu tabi.

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Dün oyun içerisinde bir araştırma yaptım.. İnsanlara bir şeyin hayır dediğiniz gibi olmadığını söylemek tek başına inandırıcı olmuyor..

ortada bir eleştiri var....

oda fenerbahçenin oyuncularının abartıldığı...

şimdi mevkii mevkii tüekiye ligine bir bakarsak ...

KALE : En iyi Kaleci Galtasarayda Morgan de santic..
    İkinci Volkan

Eniyi SAĞ BEK: Fnerbahçe Gökhan Gönül
    ikinci Abdurrahman
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by OMANA View Post
    Dün oyun içerisinde bir araştırma yaptım.. İnsanlara bir şeyin hayır dediğiniz gibi olmadığını söylemek tek başına inandırıcı olmuyor..

İkinci Volkan

ikinci Abdurrahman
    Gerçektede böyle degil mi abi

Morgan , Volkan'dan iyi degil mi

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Gerçektede böyle degil mi abi

Morgan , Volkan'dan iyi degil mi

hayır benim buna bir itiraım yok zaten sadece volkan abartılı diye düşünmeniz üzerine yazdım

bide o yazının devamı var aslında ama tam o sırada bir sürü davalı büröyu basınca yarım kaldı hangi ara basmışsan yarım yamalak öyle vermişim yazıyı neyse devam ettirmeyi düşünmüyorum yazıyı zaten çünkü bu tarz bire bir kıyaslamalar zarar verici olabilir...

Şeyh Edebali

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence 1 tartışılır uğur uçar girebilir sağbeke g.gönül kadar teknik olmasada ondan çok daha iyi defansı var..Ortalarıda daha isabetli..

Volkanın profili bencede normal..

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Bence 1 tartışılır uğur uçar girebilir sağbeke g.gönül kadar teknik olmasada ondan çok daha iyi defansı var..Ortalarıda daha isabetli..

Volkanın profili bencede normal..
    Ugur Ucar sakatliktan kurtulana kadar bu yorumu degil yapmak, dusunmek bile yersiz bence.

1 yildir futbol oynayamamis Ugur'un ne halde donecegi, bundan sonra ne olacagi tamamen mechul.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ugur Ucar sakatliktan kurtulana kadar bu yorumu degil yapmak, dusunmek bile yersiz bence.

1 yildir futbol oynayamamis Ugur'un ne halde donecegi, bundan sonra ne olacagi tamamen mechul.
    En azından sağlam hali için diyebiliriz ama..
    U.uçar bayernin ünlü doktorları tarafından tedavi görüyor..Doktor uğur futbola dönemezse diplomamı yırtarım demiş o derece yani..

Uğurun futbol azmi çalışkanlığı ve yaşı sayesinde ben sakatlıktan tamamen kurtulacağını düşünüyorum..Diz kapağı kırıldıktan sonra kalkıp tacı atmak istedi çünkü.. 2. bir alper tezcan vakası olmayacak..Buna eminim ve inanıyorum..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    az önce Serkan'la turnuva maçımızı yaptık. 2-0 samdoria ile yendim feneri.

Güiza feci goller kaçırdı. o gerçeğe yakın düzenlenmiş sanki. ama yanlış olan birşey var. edu yerine lugano golü kendi kalesine attı. buradan fenerbahçe araştırmacılarını uyarıyorum. düzeltin şu hatayı.
    su ana kadar yapilmis en dogru yorum bu sanirim

Volkan oldugu gibi yansitilmis oyuna. Refleksleri cok iyi fakat elle kontrolü kötü üstüne gelen toplari sektiriyor ve kaleden ciktigi her anda gol yeme tehlikesi ile karsi karsiya kaliyor gercekteki ile tipa tip ayni

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    En azından sağlam hali için diyebiliriz ama..
    U.uçar bayernin ünlü doktorları tarafından tedavi görüyor..Doktor uğur futbola dönemezse diplomamı yırtarım demiş o derece yani..

Uğurun futbol azmi çalışkanlığı ve yaşı sayesinde ben sakatlıktan tamamen kurtulacağını düşünüyorum..Diz kapağı kırıldıktan sonra kalkıp tacı atmak istedi çünkü.. 2. bir alper tezcan vakası olmayacak..Buna eminim ve inanıyorum..

onur zaten uğurla gökhan gönülün pa ları şuan ayı ca olarakta ömer üstad demiş sakat aynı olmaları zor çok sevsiğim bir oyuncu uğur benim daha önce üstüne çok yazdım umarım sağlıklı döner ..

Şeyh Edebali

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Uğur fiziyle oynayan bir oyuncu ne çok hızlı ne de teknik. Savunma yönünden en iyi özelliği adam alması. Kesici değil savunmada yer tutan bir oyuncu değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ömer abi bilmiyorum ne kadar haklıyım birşey yazmak istiyorum ;
    Bu composure dedigimiz olay gerçekten bitiriciliktende önemliymiş , kendi kariyerimden örnek vereyim , Pogrebnyak ne kadak bitirici olsada , gol atsada karşı karşıya akıl almaz goller kaçııyor , Guiza'nın gol atmasının sebebi takımın ofasif yönden iyi olmas Burak'ın bir macına şahit oldum acayip derecede goller kaçırdı , ama bitiriciligi 13 ,composure si 16 olan futbolcu buldugunu atıyor bu yönden bu mantık dogrumu binevi şeye çıkıyor yani Composure , bitiricilik gibi nitelikte hatta daha önemli bir özellik.

Nesil
    2003

Ömer abi bilmiyorum ne kadar haklıyım birşey yazmak istiyorum ;
    Bu composure dedigimiz olay gerçekten bitiriciliktende önemliymiş , kendi kariyerimden örnek vereyim , Pogrebnyak ne kadak bitirici olsada , gol atsada karşı karşıya akıl almaz goller kaçııyor , Guiza'nın gol atmasının sebebi takımın ofasif yönden iyi olmas Burak'ın bir macına şahit oldum acayip derecede goller kaçırdı , ama bitiriciligi 13 ,composure si 16 olan futbolcu buldugunu atıyor bu yönden bu mantık dogrumu binevi şeye çıkıyor yani Composure , bitiricilik gibi nitelikte hatta daha önemli bir özellik.
    Her ozelligin kendine gore onemi var.

Ama en onemli olan, hangi ozelliklerin bir arada oldugu..

Hatta: Her pozisyon icin hangi ozellikler daha onemli oldugunu gosteren bu yaziya dikkat cekerim.

Nesil
    2007
    Yer
    Lefkoşa

Quote Originally Posted by OMANA View Post

İkinci Volkan

ikinci Abdurrahman
    Benim eski kariyerimde Abdurrahman çoğu zaman Gökhan Gönül'ü kesiyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu Lugano'nun her sene baçı yapay zeka tarafından satılmasına bir dur diyelim artık yahu. 18 ambition vermişiz. Lugano'yla italya liginden önemli takımlar ilgilendi. Hiç adam olay çıkarmadı bırakın gideyim vs vs yapmadı.
    Fikirlerim burada

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by extensor View Post
    Şu Lugano'nun her sene baçı yapay zeka tarafından satılmasına bir dur diyelim artık yahu. 18 ambition vermişiz. Lugano'yla italya liginden önemli takımlar ilgilendi. Hiç adam olay çıkarmadı bırakın gideyim vs vs yapmadı.
    Tamam düşürelim ama henüz kalıyorum gibi bir görüşü olmadı, sözleşme görüşmeleri de devam ediyor, aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003

Lugano'nun ambition'da indirme yaptim. Veritabanini teslim edene kadar farkli bir goruntu ortaya cikarsa yine duzenleme yapariz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Dün akşam Santra'yı izledim , Ömer abi Selcuk Manav bir açıklama yaptı , Lugano'nun bir italyan takımıyla görüştüğü ve Fenerbahçe'den ayrılmayı istedigini söyledi.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Lugano'nun sözlesmeni uzatmak için bin dereden su getiriyorum en fazla 1 yıllık uzatıyorum...İnsallah Fenerbahcemizden ayrılmaz da fmde de rahat rahat bu değerli oyuncuyu oynatırız...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyunda Fenerbahce'nin finansı hiç iyi yansıtılmamış 5 milyona bi adam alıyorsun sene başı finans çöküyor sonra sözleşmesi biten admaları alcaksn bundan dolayı maaş veremmiyorsun maaşn olmuyor bu biran önce düzeltilmeli.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

guiza profılınde ındırım olucak heralde dımı kaç maç oldu adam hala gol atmaya baslamadı nasıl santrafor anlamadım.Umut kacırdıgında herkes bıtırıcılık ınsın dıyor o halde Guianında ınmelı sene basında ıspanyollar yapmıstı ama artık arasttırmacılar el atıp bı ındırım yapmalı dogruyu yansıtma adına

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Oyun profillerinde düzenlemeler yaptım, 9.0.3'de gerekli değişikleri göreceksiniz.
    (SI kuralları gereği bilgi veremem)

Özellik olarak dikkatinizi çeken çeken bir durum var mı?
    Çok uzun zaman kalmadı artık, var ise değerlendirebilirim.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Kimse belirtmemis galiba Volkan Babacan'in boy ve kilosunu oyuna girseniz artik diyorum fm 2006 dan beri boy ve kilosu girilmemis duruyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Oyun profillerinde düzenlemeler yaptım, 9.0.3'de gerekli değişikleri göreceksiniz.
    (SI kuralları gereği bilgi veremem)

Özellik olarak dikkatinizi çeken çeken bir durum var mı?
    Çok uzun zaman kalmadı artık, var ise değerlendirebilirim.
    nemce 18 olan bıtıtıcılık en az 2-3 deger azalma olmalı aklıma baska gelmedı sımdı ama sız doruyu yansıtırsınız dıgerlerındede sorun olmaz

Güiza hakkinda sunlari yazmak istiyorum. La Liga iyi takip ettigimi düsünüyorum ve gecen yil Mallorca'nin cogu macina baktim.

Mallorca tamamen Kontrataga dayali futbol oynuyordu,top Arango'ya yada Ibagazaya sonrada birakin bunlar birseyler yapsinlar.

Güiza'ya topu hep önüne dogru atiyorlardi,oda topu önüne alip ya bitirici vurusu yapiyordu yada birazcik topla oyalanip topu diger takim arkadaslarina aktariyordu. Yani demek istedigim..Güiza'nin arkasinda cok kosan ama ayni zamanda cok akilli ve oyunu iyi okuyabilen 2 tane oyuncu vardi. Güiza cezasaha ici golcüsüdür,pek posizyonlara kendisi yaratmaz ama önsezgileri ve posizyon alma konusunda baya iyidir.

Güiza "penaltisiz" gol krali oldu, ama kac tane penalti kacirdigini bilenler varmi acaba? Mac basina ortalama kac tane gol posizyonuna girdigini bilen varmi?
    Güiza'nin en basit posizyonlar'dan atamadigini ama en zor acidan ve posizyondan cocuk oyuncagi gibi gol atabildigini bilen varmi?

Güiza bence iyi oyuncudur,suanki gösterdigi performansin sebebleri vardir.
    Güiza suan Galatasaray'da olsaydi 10+ golden fazla atmis olurdu.

Sayfa 14 / 32 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon

Mesaj Yetkileri