1 ile 30 arası toplam 951 sonuç

Konu: Fenerbahçe SK

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Ugur Ucar sakatliktan kurtulana kadar bu yorumu degil yapmak, dusunmek bile yersiz bence.

1 yildir futbol oynayamamis Ugur'un ne halde donecegi, bundan sonra ne olacagi tamamen mechul.
    En azından sağlam hali için diyebiliriz ama..
    U.uçar bayernin ünlü doktorları tarafından tedavi görüyor..Doktor uğur futbola dönemezse diplomamı yırtarım demiş o derece yani..

Uğurun futbol azmi çalışkanlığı ve yaşı sayesinde ben sakatlıktan tamamen kurtulacağını düşünüyorum..Diz kapağı kırıldıktan sonra kalkıp tacı atmak istedi çünkü.. 2. bir alper tezcan vakası olmayacak..Buna eminim ve inanıyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    En azından sağlam hali için diyebiliriz ama..
    U.uçar bayernin ünlü doktorları tarafından tedavi görüyor..Doktor uğur futbola dönemezse diplomamı yırtarım demiş o derece yani..

Uğurun futbol azmi çalışkanlığı ve yaşı sayesinde ben sakatlıktan tamamen kurtulacağını düşünüyorum..Diz kapağı kırıldıktan sonra kalkıp tacı atmak istedi çünkü.. 2. bir alper tezcan vakası olmayacak..Buna eminim ve inanıyorum..

onur zaten uğurla gökhan gönülün pa ları şuan ayı ca olarakta ömer üstad demiş sakat aynı olmaları zor çok sevsiğim bir oyuncu uğur benim daha önce üstüne çok yazdım umarım sağlıklı döner ..
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

Mesaj Yetkileri