1 ile 30 arası toplam 951 sonuç

Konu: Fenerbahçe SK

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ömer abi bilmiyorum ne kadar haklıyım birşey yazmak istiyorum ;
    Bu composure dedigimiz olay gerçekten bitiriciliktende önemliymiş , kendi kariyerimden örnek vereyim , Pogrebnyak ne kadak bitirici olsada , gol atsada karşı karşıya akıl almaz goller kaçııyor , Guiza'nın gol atmasının sebebi takımın ofasif yönden iyi olmas Burak'ın bir macına şahit oldum acayip derecede goller kaçırdı , ama bitiriciligi 13 ,composure si 16 olan futbolcu buldugunu atıyor bu yönden bu mantık dogrumu binevi şeye çıkıyor yani Composure , bitiricilik gibi nitelikte hatta daha önemli bir özellik.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Ömer abi bilmiyorum ne kadar haklıyım birşey yazmak istiyorum ;
    Bu composure dedigimiz olay gerçekten bitiriciliktende önemliymiş , kendi kariyerimden örnek vereyim , Pogrebnyak ne kadak bitirici olsada , gol atsada karşı karşıya akıl almaz goller kaçııyor , Guiza'nın gol atmasının sebebi takımın ofasif yönden iyi olmas Burak'ın bir macına şahit oldum acayip derecede goller kaçırdı , ama bitiriciligi 13 ,composure si 16 olan futbolcu buldugunu atıyor bu yönden bu mantık dogrumu binevi şeye çıkıyor yani Composure , bitiricilik gibi nitelikte hatta daha önemli bir özellik.
    Her ozelligin kendine gore onemi var.

Ama en onemli olan, hangi ozelliklerin bir arada oldugu..

Hatta: Her pozisyon icin hangi ozellikler daha onemli oldugunu gosteren bu yaziya dikkat cekerim.

Mesaj Yetkileri