1 ile 30 arası toplam 457 sonuç

Konu: FM 2009 - Türkiye ligleri ile ilgili genel eleştiriler

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Oyuncu verileri elbetteki tartışılacak, sonuçta bu oyun oyuncularla oynanıyor ve diğer bu tarz oyunlara bakınca en büyük artısı oyuncu değerlerinin gerçeğe en yakın olması. Daha da iyi olması için yorumlarda yapılmalı.

Birde oyunun Türkiye'ye özgü olmayan sorunlarında yapımcı kullanıcıları ne kadar dinler? Mutlaka dinler ama bunun uygulanma olasılığı ne kadardır? Belki bu nedenle de değişiklik ihtimali daha yüksek olan şeyler üzerine tartışılıyor. Ben kimseyi yargılamıyorum neden o şekilde yapıyorsun da bu şekilde yapmıyorsun diye ha, yanlış anlaşılma olmasın.

Bir de Avrupa Kupaları için belirli sayıda oyuncuyu alt yapıda bulundurmak gerekiyor. Ben yine Fenerbahçe ile oynarken 4. kaydedecek oyuncu bulamadım kadromda. Alt yapıdan oyuncu bulup kaydettirmek istedim. O anda aklıma ne geldiyse 4 olması gerekirken o şartı sağlayan 3 oyuncum vardı ve kaydet butonuna bastım liste gönderildi. Bu bir hata mıdır yoksa kadroda bu şartı sağlayan oyuncu olmadığında oyunun ilerleyebilmesi için yapılmış bir açık mıdır?
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Sekopej View Post

Bir de Avrupa Kupaları için belirli sayıda oyuncuyu alt yapıda bulundurmak gerekiyor. Ben yine Fenerbahçe ile oynarken 4. kaydedecek oyuncu bulamadım kadromda. Alt yapıdan oyuncu bulup kaydettirmek istedim. O anda aklıma ne geldiyse 4 olması gerekirken o şartı sağlayan 3 oyuncum vardı ve kaydet butonuna bastım liste gönderildi. Bu bir hata mıdır yoksa kadroda bu şartı sağlayan oyuncu olmadığında oyunun ilerleyebilmesi için yapılmış bir açık mıdır?
    Aynı şey maç kadrosunu belirlerkende meydana geliyor zaman zaman.Altyapıdan oyuncu göstermek gerekiyor kadroda fakat göstersek bile olmuyor bazen.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Sekopej View Post

Kural UEFA tarafindan 18 ila 25 siralarda kayitlanan oyunculardan hepsinin ulke icinde yetismis olmasini, bu 8 oyuncudan 4 tanesinin de kulup tarafindan yetistirilmis olmasini ongoruyor.

Bir kulup tamamen yurt disinda yetismis oyuncular ile 18 oyunculuk bir A listesini de UEFA'ya verebilir.

Mesaj Yetkileri