Oyuncu verileri elbetteki tartışılacak, sonuçta bu oyun oyuncularla oynanıyor ve diğer bu tarz oyunlara bakınca en büyük artısı oyuncu değerlerinin gerçeğe en yakın olması. Daha da iyi olması için yorumlarda yapılmalı.
Birde oyunun Türkiye'ye özgü olmayan sorunlarında yapımcı kullanıcıları ne kadar dinler? Mutlaka dinler ama bunun uygulanma olasılığı ne kadardır? Belki bu nedenle de değişiklik ihtimali daha yüksek olan şeyler üzerine tartışılıyor. Ben kimseyi yargılamıyorum neden o şekilde yapıyorsun da bu şekilde yapmıyorsun diye ha, yanlış anlaşılma olmasın.
Bir de Avrupa Kupaları için belirli sayıda oyuncuyu alt yapıda bulundurmak gerekiyor. Ben yine Fenerbahçe ile oynarken 4. kaydedecek oyuncu bulamadım kadromda. Alt yapıdan oyuncu bulup kaydettirmek istedim. O anda aklıma ne geldiyse 4 olması gerekirken o şartı sağlayan 3 oyuncum vardı ve kaydet butonuna bastım liste gönderildi. Bu bir hata mıdır yoksa kadroda bu şartı sağlayan oyuncu olmadığında oyunun ilerleyebilmesi için yapılmış bir açık mıdır?