1 ile 30 arası toplam 457 sonuç

Konu: FM 2009 - Türkiye ligleri ile ilgili genel eleştiriler

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

Fm2009'da geçen oyunlardaki gibi Güney Amerikalı genç yetenekler kolay kolay transfer edilemiyor.Bilhassa Arjantin ve Brezilya'dakiler.

Geçen versiyonlarda sudan ucuz fiyatlara Brezilyalıları,Arjantinlileri rahatlıkla kadroya katıyorduk.

Fakat bu versiyonda bu pekte kolay değil.Leo,Keirrison,Buonanotte,Helano,Marquinhos vs. bunları öle 3-5 kuruşa kadromuza katamıyoruz.

En az 7-10m€'yu gözden çıkarmamız lazım.Aynen gerçekteki gibi.Bu açıdan Türk kulüplerine bu adamları getirmek çok kolay olmuyor.Ya da ben ucuza getiremedim,sorun bende.

Dolayısıyla OMANA'nın bu konudaki yorumuna katılmıyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Sekopej View Post

O anda aklıma ne geldiyse 4 olması gerekirken o şartı sağlayan 3 oyuncum vardı ve kaydet butonuna bastım liste gönderildi. Bu bir hata mıdır yoksa kadroda bu şartı sağlayan oyuncu olmadığında oyunun ilerleyebilmesi için yapılmış bir açık mıdır?
    25 oyuncudan daha az kaydedersen 3 oyuncu kabul ediliyor.

Bunun bir hata olduğunu sanmıyorum,olsa bu versiyona kadar çoktan düzeltilirdi diye düşünüyorum.
    Last edited by mertayasava : 23.Ocak.2009 at 19:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri