Sivassspor kazanır
Berabere biter
Galatasaray kazanır
Görmedim. Varsa Gösterirsen Sevinirim
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Böyle bir lafı biz bi Fenerbahçeli oyuncu için söyleyince hiç çekinmeden ceza veriyorsunuz. Çok güzel, ama burada Türkiye'nin en prestijli, en başarılı takımının bir oyuncusu hakkında bu şekilde konuşamazsınız, çeşitli iftiralarla zan altında bırakamazsınız. Saha dışında özel yaşamının ne olduğu kimseyi ilgilendirmez, sadece yöneticiler ve teknik heyeti ilgilendirir, o da aşırı kaçan durumlarda. Bizim kulübümüzde gereken ceza her zaman verilir, sizin kulübünüzü bilemem...
Maça gelince, bir kere daha hakemlerin katliamına uğradık. Ümit TAMAMEN haksız yere atıldı, hakem egosunu tatmin etmiş oldu böylelikle. Artık o formayı da ütüler asar dolabına. Ümit atıldıktan sonra direncimizi kaybettik, ki sakatlar listesindeki adam bolluğundan artık Linderoth, Uğur ve Serkan Çalık'ın sayılmadığı bir kadroda bir de mücadeleci forvet Ümit Karan tamamen aptalca egolar uğruna atılınca bu çok normal birşey. Canla başla çalışan takımımızı tebrik ediyorum, herşeye rağmen mücadeleleri takdire şayandı. Skibbe'ye bir kez daha şaşkınlıkla bakıyorum, zira takım dizilişi ve oyuncu değişikliklerini ve hatta bu değişikliklerin yapıldığı dakikaları kesinlikle anlayamadım.
Sivasspor'u da tebrik ediyorum, ikinci yarıda 3 ayaklı masayı devirmeyi başardılar...
iftira mı?
yok artık...
Sana ne oluyor sorması ayıp benden alıntı yapıyorsun sırf laf söylemek için? ben cihana istinaden yazdım, ondan alıntı yaparak. Şimdi sen geldin, alican kıskanacak oda gelecek ulan ben yokken erene sallamaya başlamışlar diye. Ümit bugüne kadar herhangibi hakeme küfür etmemiş midir sence dürüst ol?
Yardımcı hakemde etti demiş, atılmış. Bizim tartışmamız kararı değiştirecekse amenna..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Hiçbir konuda tartışma kararı değiştiremez zaten, o vakit bu forumun anlamı kalmaz. Burada fikirlerimizi belirtiyoruz ilerideki hakemler yapmasın böyle.
Sana neden sallama uğraşında olayım ki, sana sallayacak olsam gayet aleni bir şekilde yaparım bunu, eğer sallayacak kadar kızmışsam forumdan atılmak umrumda bile olmaz zaten.
Ben gayet dürüstüm, ki ben Ümit Karan'ın küfür ettiğine inanmıyorum, daha öncesi veya daha sonrası umrumda bile değil. Yardımcı hakem göz göre göre yalan söylüyor. "Çok ayıp"ı "ha s....." anlayan dostlarımı da tebrik ediyorum.
Bana ne oluyor konusuna gelince, takımımın oyuncusuna atılan "bana göre" çok büyük bir iftiraya tepkisiz kalamam. Ki aynısını ben yapsam, senin takımından bir oyuncuya sallasam en başta sen koşarsın "sen ne biçim konuşuyorsun" diye.
Haa ayrıca, umarım Haldun Üstünel'le Adnan Sezgin Adnan Polat'ın emriyle çıkıp hakemlere sallarlar. Başka türlü düzeleceği yok bu işin...