Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

13 46.43%
  • Kayserispor

4 14.29%
  • Berabere

11 39.29%
1 ile 30 arası toplam 460 sonuç

Konu: GaLatasaray - Kayserispor [ TSL 19. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

klasik tezahüratı yapıyoruz , selcuk derelin senin... , yazıklar olsun be seni hakem diye oraya koyan bence zirvede gerçekten BALANS ayarı yapıldı , artık hakemleride yenicegiz
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    klasik tezahüratı yapıyoruz , selcuk derelin senin... , yazıklar olsun be seni hakem diye oraya koyan bence zirvede gerçekten BALANS ayarı yapıldı , artık hakemleride yenicegiz
    Gs bu maça niye sol beksiz çıktı ? Volkan Yaman niye oynamadı ? M.Güven ondan daha mı iyi ? Balans ayarı mı yaptırdılar ?. Neyse sizler böyle hakem hakem diye birbirinizi yiyin , gerçekleri görmeyin Trabzon ile Sivas aradan sıyrılıp 1 ve 2. sıraları paylaşsın

Şimdide maç istatistiklerine baktım Gs'nin 3 isabetli şutu varmış kaleye. Kayseri'nin ise 5.Hadi bakaLım balanscılar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Gs bu maça niye sol beksiz çıktı ? Volkan Yaman niye oynamadı ? M.Güven ondan daha mı iyi ? Balans ayarı mı yaptırdılar ?. Neyse sizler böyle hakem hakem diye birbirinizi yiyin , gerçekleri görmeyin Trabzon ile Sivas aradan sıyrılıp 1 ve 2. sıraları paylaşsın

Şimdide maç istatistiklerine baktım Gs'nin 3 isabetli şutu varmış kaleye. Kayseri'nin ise 5.Hadi bakaLım balanscılar
    Ne bekliyordun ? Macın 3 de 2 sini haksız yere 10 kişi oynayan bir takım? 11 e 11 ken nasıl oynadıgımızı gördün mü? Oyundan haksız yere atılan Lincoln atılmadan önce 3 top attı defans arkasına 1 i ofsayt 2 si tehlikeliydi.

Yok ama selçuk dereli mükemmel mac yönetti. Hatta kayserinin penaltısını vermedi. Merak ediyorum bu konuda "Hakemi gecin, o bu şu " diyenlerin kendi alehlerine bir kararda da bu kadar sagduyulu olabilecekler mi?

Neyse 2 haftadır bir sekilde önümüz kesiliyor. Sonumuz hayrolsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Neyse 2 haftadır bir sekilde önümüz kesiliyor. Sonumuz hayrolsun.
    Emre sen bari yapma.

Hadi söyle abi sizin kesiliyor önünüz; eyvallah! Kimin önünü açıyorlar? Kimin aleyhine hata yapılmıyor? Kime havadan veriyorlar puanı?

Quote Originally Posted by shamur1 View Post

Taktik ve dizilis hakkindaki yorumunda tamamiylen haklisin, ben de dile getirdim bunlari.
    Ama,bir takimi degerlendirmek icin istatistiklere bakmanin yeterli olacagini düsünmüyorum. Eger maci izlemissen görmüssündür, Lincoln atilana kadar tek kale oynuyorduk. Kayserispor'un pozisyonu yoktu. Ondan sonra oyuncular gerildi, Skibbe yanlis degisiklikler yapti ve bu nedenler maca dogrudan etki etti.

Simdi sen nasil Trabzonspor'un hakem hatalarindan dolayi puan kaybettigi maclar da buraya cikip, " eeyyyyy hakemler " diye elestirisel yorumlar da bulunuyorsan, buradaki Gsli arkadaslar da bu yüzden buraya gelip hakemi elestirebilirler(tabi baska takimlara satasmadiklari sürece,üslup düzgün oldugu sürece). Cünkü hakemin maca direk etki eden kararlari var ...

Mesaj Yetkileri