Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

13 46.43%
  • Kayserispor

4 14.29%
  • Berabere

11 39.29%
1 ile 30 arası toplam 460 sonuç

Konu: GaLatasaray - Kayserispor [ TSL 19. Hafta ]

Hybrid View

Ustacım tayfasından kasıt, maça atadığı hakem ve arkadaşları işte. Kararları ve maça etkileri ortada. Şikayeti herkes ediyor, biz sesimizi çıkarmayalım mı Allah aşkına ?

Alican kardeşim sende biraz sakin ol, değmezler.

Şu istatistik olayına gelince. Maçta 60 dk eksik oynayan bir Galatasaray var, Kayserispor ve hakem var. Ne bekliyordunuz ?

Trabzonspor ve Sivasspor sıyrılıp gidiyormuş, göreceğiz sene sonunda kimin nereye gittiğini. Trabzonspor'un kazandığı maçlardan da haberimiz var Kayserispor'a karşı. Balans olayını geçelim isterseniz.
    ..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hakkaten Hiçbir şekilde değmezler Şampiyonluga karar verirler servetin top yanlışlıkla eline carpar servt vuru gol olur ortalığı yıkarlar onder voleybol oynar yanlışlıkla oldu sene sonunda şampiyon oluruz aziz istifa eder hep aynı oyunlar

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by De Guzman 10 View Post
    Hakkaten Hiçbir şekilde değmezler Şampiyonluga karar verirler servetin top yanlışlıkla eline carpar servt vuru gol olur ortalığı yıkarlar onder voleybol oynar yanlışlıkla oldu sene sonunda şampiyon oluruz aziz istifa eder hep aynı oyunlar
    Aziz Yıldırım nerden arkadaşın ?

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=52343

Lincoln kendini Kayseriliye taksın sonra penaltı, hakem hakkımızı yedi. Aghahowa'nın suçu kendisini Lincoln kadar güzel atamaması mıdır ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Aziz Yıldırım nerden arkadaşın ?

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=52343

Lincoln kendini Kayseriliye taksın sonra penaltı, hakem hakkımızı yedi. Aghahowa'nın suçu kendisini Lincoln kadar güzel atamaması mıdır ?
    Aziz yıldırım bi yerden arkadaşım değil ben saygı duydugum kişilere bey veya abi veya kardeşim diye hitap ederim 2000-2001 seonunda ankaragucune teşvik primi vericek kdr emk leri caln bir kişiye dgil her Nekdr FENERBAHCE SPOR KLUBU baskanı olsada

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aziz yıldırım bi yerden arkadaşım değil ben saygı duydugum kişilere bey veya abi veya kardeşim diye hitap ederim 2000-2001 seonunda ankaragucune teşvik primi vericek kdr emk leri caln bir kişiye dgil her Nekdr FENERBAHCE SPOR KLUBU baskanı olsada
    Bunu bir tek sen biliyorsun. Derin ilişkilerin olsa gerek. Kaldı ki Aziz Yıldırım milyonlarca taraftarı olan bir camianın lideri. Sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Bunu bir tek sen biliyorsun. Derin ilişkilerin olsa gerek. Kaldı ki Aziz Yıldırım milyonlarca taraftarı olan bir camianın lideri. Sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın.
    derin ilişkilere falan sahip değilim telegol programında itirafcılar cıktı milyonlarca taraftarına saygı duyarım ama ona saygı duymuyorum neyse konun dısınada cıkmak istemiyorum ne hakemlerle puan kaznmk nede puan kybtmk istiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

derin ilişkilere falan sahip değilim telegol programında itirafcılar cıktı milyonlarca taraftarına saygı duyarım ama ona saygı duymuyorum neyse konun dısınada cıkmak istemiyorum ne hakemlerle puan kaznmk nede puan kybtmk istiyorum
    Yemek tarifçisi Cihan Oskay'dan bahsediyosun herhalde. Haklısın. :}

Bu arada 94'te Emre Aşık'ın elle kestiği pozisyon es geçilmiş.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by RoSeSHaH View Post
    Ustacım tayfasından kasıt, maça atadığı hakem ve arkadaşları işte. Kararları ve maça etkileri ortada. Şikayeti herkes ediyor, biz sesimizi çıkarmayalım mı Allah aşkına ?

Şu istatistik olayına gelince. Maçta 60 dk eksik oynayan bir Galatasaray var, Kayserispor ve hakem var. Ne bekliyordunuz ?

Trabzonspor ve Sivasspor sıyrılıp gidiyormuş, göreceğiz sene sonunda kimin nereye gittiğini. Trabzonspor'un kazandığı maçlardan da haberimiz var Kayserispor'a karşı. Balans olayını geçelim isterseniz.
    Tayfa kelimesi ne olursa olsun yakışıksız. Yardımcıları diyebilirsin. Karşı tarafı haksız göstereyim derken sen haksız duruma düşüyorsun

shamur1'in Trabzonspor konusunda koyduğu gibi bir görüntü bulalım ve ekleyelim görelim. İlk pozisyonda kendini bilerek takıyor. İkincisi tartışmaya açılır ama önünden yeterli mesafede açılmadığı için sarı kart yine doğru. Baraj mevzusu ile aynı. Duran toplarda 9.15 uzakta durmalısın oradaki mesafe en fazla 7 metre.

Lütfen tekrar izle.

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    İstemiyorum , Türk hakemleri hepsi taraflı yahu.
    Kimi tutuyor? Trabzonspor'a da hata yapılıyor. Galatasaray'a da, Beşiktaş'a da. Fenerbahçe'ye de. Kimi tutuyor? Ne yaptı da şerefsiz oluyor? Bırak bu işleri önce sahada koşan oyuncuları tebrik et sonra takımının kendi durumuna bak ardından en son hakem tartış.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by RoSeSHaH View Post

İşte diyorum ki siz böle diye diye avutun kendinizi. Kayseri maçında ne olmuş ? Bizim golümüz gol değil , Kayseri'nin penaltıdan attığı gol de penaltı değildi.

Sen büyük takımsan kendi sahanda 10 kişi kalsan bile Kayseri'yi yenmelisin en azından kendi sahanda oynuyorsun hadi onuda geçtim kaleye bile 3 şut çekilmiş hangi Balans ayarından bahsediyorsun. Bizim Sivas ve Bursa maçlarında peşpeşe toplam 3 puanımız gitti hemde yapılan hatalar taraflı tarafsız herkesin evet bu %100 penaltıydı ve evet 1.5 metre ofsayt vardı cinsinden hatalar. Neyse siz yiyin kendi kendinizi burdan sizleri izlemek çok hoş

Mesaj Yetkileri