Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

13 46.43%
  • Kayserispor

4 14.29%
  • Berabere

11 39.29%
Sayfa 5 / 16 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 460 sonuç

Konu: GaLatasaray - Kayserispor [ TSL 19. Hafta ]

Skibbe'nin de hatalari var. Bir defa macin basinda söyledim, 3lü defans oynamaya ne gerek var? Elinde Volkan Yaman var, oynatsana onu. Neden macin baslamasina 5 dakika kala sistemi degistiriyorsun ? Böyle sacma birsey var mi yahu ?!

Mehmet Güven sanki cok süper bir oyuncu da, onu oynatiyor orta sahada. Yahu bu adam birakin Galatasaray'da oynamayi, Bank Asya liginde bile zor oynar. Böyle kabiliyetsiz bi Sabri var takim da, o da hiziyla, mücadelesiyle biseyler yapmaya calisiyor.

Degisikliklere gelince ; Galatasaray'in geriye cekilmemesi gerektigini hala Herr Skibbe anlamis degil. Baros'u cikartiyorsan, alacaksin Ümit'i oyuna. Yoksa göründügü gibi tek kaleye döner mac. Topu tasiyamadik ileriye yahu. Arda tek basina biseyler yapmaya calisti o da son dakikalar da yorgun düstü ...

Arda Turan, Morgan De Sanctis ve Servet'i yürekten kutluyorum, harika oynadilar bugün. Morgan'in yedigi golde yapacagi birsey yoktu. Hem önü kapaliydi hem de top sekti ...

Macin hakemi hakkinda konusmaya gerek yok, her zaman ki sacma yönetimlerinden birisini uyguladi. Rezil etti güzelim maci ...

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Linderoth'un ölüsünün Mehmet Güven'den bin kat daha iyi olduğunu . Sabri'nin bu takımda zorunluluktan oynadığını , Selçuk Dereli'nin müthiş bir hakem olduğunu öğrenmiş olduk .
    Sakatlar iyileşmiyor . İyileşmedikleri gibi bir de ceza yiyorlar . Bu işin soun noolcak çok merak ediyorum . Haftaya Emre Aşık,Lincoln de yok .
    Bu arada bir tebrik de Barış'a . Helal olsun . Millet sakatlanır aylarca gelmez adam salı sakatlanıp bugun maça yetişti .
    De Sanctis de süperdi ayrıca .

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Golü ilk gördüğümde De Sanctis nasıl yedi bu golü yahu dedim.Tekrarda topun sektiğini görünce anladım nasıl yediğini.Çok şansız bir andı Morgan ve Galatasaray adına..
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

BJK VE FB Bu Hafta Maçlarını Kazanırlarsa Eşitliyorlar Puanlarını GS İle Çekişmeli Bir Durum Olacak

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RoSeSHaH View Post
    İleri geri konuşup adamın ashabını bozma. Böyle dümdüz git, sonra da çık ben Galatasaray'lıyım diye dolaşırsın dışarıda. Bilirim senin gibileri.

Haftalarca üstüste zor zeminde, zor şartlarda top oynuyor bu futbolcular. Maç kazanırken pohpohlamaktan geri kalmazsın, ama puan kaybedilen maç sonrası senin gibiler pusuda bekliyor, heryerde rastlıyoruz. Böyle zor zamanlarda bizde köstek olacaksak ne farkımız kalır diğerlerinden ? Ayıptır yahu, ayıptır şu yaptığın şey. Devam et.
    Lütfn mesajlarını hakaret boyutuna getime ne demk bilirm senin gibileri sen kimsin bana bu lafları bana söylüyorsun galatasaraylılığımı senin seviyene inerek tartışmam ben sonuna kdr galatasarylıyım benim kızdığım futbolcular sen adamın asabını bozma fazla ileri gitme istersen maç kazanırken de ben takımımı asla poh pohlamam yorumlarımı görmedn nasıl büyel birşeye karar verebiliyorsun sen beni nekdr tanıyosunda bunları soyleyebiliyorsun benim kösytek olduğum falan yok altını cizerk soyluyorum kızdıgım futbolcuar

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

GSnin Üstünde Kara Bulutlar Dolaşıyor Eğer Kendilerini Toparlamazlarsa Şampiyonluk Potasından Uzaklaşacaklar

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    GSnin Üstünde Kara Bulutlar Dolaşıyor Eğer Kendilerini Toparlamazlarsa Şampiyonluk Potasından Uzaklaşacaklar
    Galatasaray Türkiye liglerinde her zaman şampiyonluğun en büyük adaylarından birisidir, en büyük adayıdır. Potadan uzaklaşması diye birşey söz konusu değil. Böyle zor zamanları her takım yaşar, önemli olan "takım" olmayı becerip sıyrılabilmektir bu durumdan en az zararla.

Saygılar.
    ..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok şanssız bir gol yedik yazık.!

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Galatasaray Türkiye liglerinde her zaman şampiyonluğun en büyük adaylarından birisidir, en büyük adayıdır. Potadan uzaklaşması diye birşey söz konusu değil. Böyle zor zamanları her takım yaşar, önemli olan "takım" olmayı becerip sıyrılabilmektir bu durumdan en az zararla.

Saygılar.
    Puan farkı açılırsa şampiyonluktan uzaklaşırsın.
    Nasıl uzaklaşma durumu olmasın ki? Trabzonspor ve Sivasspor sürekli kazanıyor..

(Fenerbahçe ve Beşiktaş için de geçerli)
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Puan kaybedişlerin son bulurda rakiplerine asmaya başlarsan da uzaklaşmaz, tersine üstlere tırmanırsın. Biz inanıyoruz, yeterli mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

klasik tezahüratı yapıyoruz , selcuk derelin senin... , yazıklar olsun be seni hakem diye oraya koyan bence zirvede gerçekten BALANS ayarı yapıldı , artık hakemleride yenicegiz
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ilk defa bir konuda roseshah a katılıroum Bu takım bu sene şampiyonn olur ama futbolcular gecn senki inançlarını dvm etirmeli bu sene bitim oyunculara birşey oldu

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Puan kaybedişlerin son bulurda rakiplerine asmaya başlarsan da uzaklaşmaz, tersine üstlere tırmanırsın. Biz inanıyoruz, yeterli mi ?
    Toparlamak zaten o.
    Ne kadar açılırsa o kadar rakibin de puan kaybetmesi lazım.
    Taraftar ise her zaman inanmak zorunda, aynı şeyi futbolcunun hissetmemesi için.

Hakemi tartışmadan önce kötü futbolu kabul edip düzeltmeye çalışmaları gerektiğinden bahsetmiş.Bu sene Sivas ve Trabzonspor'un hiç olmadığı kadar şansı var.

3 büyükler tepetaklak olup şampiyonluktan çok erken kopabilirler.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post

(Fenerbahçe ve Beşiktaş için de geçerli)
    Nasıl uzaklaşma yahu daha yarınki maçı bile oynamadı iki takım kazansalar daha puanlar eşit..Üstelik Asyda daha maçımız var fenerbahçe ile..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Nasıl uzaklaşma yahu daha yarınki maçı bile oynamadı iki takım kazansalar daha puanlar eşit..Üstelik Asyda daha maçımız var fenerbahçe ile..
    Galatasaray-Fenerbahçe-Beşiktaş'ı birbirleri ile yarıştırmadım ki..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arda maç sonunda hüngür hüngür aglamış...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hakem , Baros'un adeta öldürenleri görmememiş , adamı kanattılar be peh..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Yorumu okumuyorsun ki Onur. Hiç okumuyorsun.
    Adam diyor ki puanı kim kaybederse kaybetsin potadan uzaklaşır. Fenerbahçe iki haftadır kaybediyor. Besbelli uzaklaşıyor işte. Sonradan toparlanırsın ayrı.

Lincoln'ün iki kartı doğru. Önce teknik direktör hatalarını tartışalım sonra hakeme gelelim!

Her yenilen takıma hakeme suç atarsa ne güzel işimiz var. Bir kerede Kayserispor yada puan kazanan takımı tebrik etme alışkanlığı ne zaman elde edeceğiz bilmiyorum.

Tebrikler Kayserispor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Arda maç sonunda hüngür hüngür aglamış...
    Hocam Arda diken üstünde. İlk hatasında bu medya bozuntusu o görüntüler yüzünden çok üzerine gider. Umarım bir kez daha ellerine daha koz vermez.
    Last edited by JunkChorn : 07.Şubat.2009 at 22:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Bizim 3 maçtır vaziyetimiz, yediğimiz kırmızılar ortada. Boş yere sallamıyoruz hakeme yada feDerasyona.

Herkes hatalı, futbolcu, teknik direktör hatta belki taraftar bile. Ama federasyon ve tayfasının her maçta bunlara ortak olması, artık bunun abonelik haline gelmesi abesle iştigal. Haftaya kim yiyecek kırmızıyı, merak ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Türk hakem istemiyorum , hiç biri işini iyi yapmıyor yada yaptırıltmıyor , orasını bilmiyorumda böyle haysiyetten , şereften yoksun hakemleri ! istemiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bizim 3 maçtır vaziyetimiz, yediğimiz kırmızılar ortada. Boş yere sallamıyoruz hakeme yada feDerasyona.

Herkes hatalı, futbolcu, teknik direktör hatta belki taraftar bile. Ama federasyon ve tayfasının her maçta bunlara ortak olması, artık bunun abonelik haline gelmesi abesle iştigal. Haftaya kim yiyecek kırmızıyı, merak ediyorum.
    tayfası vs. ile işi çirkinleştirmeye gerek yok.

İkincisi bu hatalar sadece Galatasaray'a yapılıyor gibi davranmamak gerek. Beşiktaş'a da oluyor, Trabzon'a da.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Türk hakem istemiyorum , hiç biri işini iyi yapmıyor yada yaptırıltmıyor , orasını bilmiyorumda böyle haysiyetten , şereften yoksun hakemleri ! istemiyoruz.
    Alican keşke birisi okusada şu hakaretlerinden ötürü seni mahkemeye verse. Nedir bu yahu?
    Last edited by JunkChorn : 07.Şubat.2009 at 22:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

klasik tezahüratı yapıyoruz , selcuk derelin senin... , yazıklar olsun be seni hakem diye oraya koyan bence zirvede gerçekten BALANS ayarı yapıldı , artık hakemleride yenicegiz
    Gs bu maça niye sol beksiz çıktı ? Volkan Yaman niye oynamadı ? M.Güven ondan daha mı iyi ? Balans ayarı mı yaptırdılar ?. Neyse sizler böyle hakem hakem diye birbirinizi yiyin , gerçekleri görmeyin Trabzon ile Sivas aradan sıyrılıp 1 ve 2. sıraları paylaşsın

Şimdide maç istatistiklerine baktım Gs'nin 3 isabetli şutu varmış kaleye. Kayseri'nin ise 5.Hadi bakaLım balanscılar

Ustacım tayfasından kasıt, maça atadığı hakem ve arkadaşları işte. Kararları ve maça etkileri ortada. Şikayeti herkes ediyor, biz sesimizi çıkarmayalım mı Allah aşkına ?

Alican kardeşim sende biraz sakin ol, değmezler.

Şu istatistik olayına gelince. Maçta 60 dk eksik oynayan bir Galatasaray var, Kayserispor ve hakem var. Ne bekliyordunuz ?

Trabzonspor ve Sivasspor sıyrılıp gidiyormuş, göreceğiz sene sonunda kimin nereye gittiğini. Trabzonspor'un kazandığı maçlardan da haberimiz var Kayserispor'a karşı. Balans olayını geçelim isterseniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İstemiyorum , Türk hakemleri hepsi taraflı yahu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hakkaten Hiçbir şekilde değmezler Şampiyonluga karar verirler servetin top yanlışlıkla eline carpar servt vuru gol olur ortalığı yıkarlar onder voleybol oynar yanlışlıkla oldu sene sonunda şampiyon oluruz aziz istifa eder hep aynı oyunlar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Gs bu maça niye sol beksiz çıktı ? Volkan Yaman niye oynamadı ? M.Güven ondan daha mı iyi ? Balans ayarı mı yaptırdılar ?. Neyse sizler böyle hakem hakem diye birbirinizi yiyin , gerçekleri görmeyin Trabzon ile Sivas aradan sıyrılıp 1 ve 2. sıraları paylaşsın

Şimdide maç istatistiklerine baktım Gs'nin 3 isabetli şutu varmış kaleye. Kayseri'nin ise 5.Hadi bakaLım balanscılar
    Ne bekliyordun ? Macın 3 de 2 sini haksız yere 10 kişi oynayan bir takım? 11 e 11 ken nasıl oynadıgımızı gördün mü? Oyundan haksız yere atılan Lincoln atılmadan önce 3 top attı defans arkasına 1 i ofsayt 2 si tehlikeliydi.

Yok ama selçuk dereli mükemmel mac yönetti. Hatta kayserinin penaltısını vermedi. Merak ediyorum bu konuda "Hakemi gecin, o bu şu " diyenlerin kendi alehlerine bir kararda da bu kadar sagduyulu olabilecekler mi?

Neyse 2 haftadır bir sekilde önümüz kesiliyor. Sonumuz hayrolsun.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Ne Hakemmiş Yahu Ne Kadar Taktınız Hakemlere Bu Ne İlk Nede Son Devam Edecek Hatalar
    Barışa Helal Olsun Revire Dönen GS Futbol Takımında Ciddi Bir Şekilde Sakatlanmasına Rağmen Oynadı Ne Varsa Türk Evladında Var
    Gerçi 19 Dakika Oynadı Ama Olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by De Guzman 10 View Post
    Hakkaten Hiçbir şekilde değmezler Şampiyonluga karar verirler servetin top yanlışlıkla eline carpar servt vuru gol olur ortalığı yıkarlar onder voleybol oynar yanlışlıkla oldu sene sonunda şampiyon oluruz aziz istifa eder hep aynı oyunlar
    Aziz Yıldırım nerden arkadaşın ?

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=52343

Lincoln kendini Kayseriliye taksın sonra penaltı, hakem hakkımızı yedi. Aghahowa'nın suçu kendisini Lincoln kadar güzel atamaması mıdır ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ustacım tayfasından kasıt, maça atadığı hakem ve arkadaşları işte. Kararları ve maça etkileri ortada. Şikayeti herkes ediyor, biz sesimizi çıkarmayalım mı Allah aşkına ?

Alican kardeşim sende biraz sakin ol, değmezler.

Şu istatistik olayına gelince. Maçta 60 dk eksik oynayan bir Galatasaray var, Kayserispor ve hakem var. Ne bekliyordunuz ?

Trabzonspor ve Sivasspor sıyrılıp gidiyormuş, göreceğiz sene sonunda kimin nereye gittiğini. Trabzonspor'un kazandığı maçlardan da haberimiz var Kayserispor'a karşı. Balans olayını geçelim isterseniz.
    Tayfa kelimesi ne olursa olsun yakışıksız. Yardımcıları diyebilirsin. Karşı tarafı haksız göstereyim derken sen haksız duruma düşüyorsun

shamur1'in Trabzonspor konusunda koyduğu gibi bir görüntü bulalım ve ekleyelim görelim. İlk pozisyonda kendini bilerek takıyor. İkincisi tartışmaya açılır ama önünden yeterli mesafede açılmadığı için sarı kart yine doğru. Baraj mevzusu ile aynı. Duran toplarda 9.15 uzakta durmalısın oradaki mesafe en fazla 7 metre.

Lütfen tekrar izle.

İstemiyorum , Türk hakemleri hepsi taraflı yahu.
    Kimi tutuyor? Trabzonspor'a da hata yapılıyor. Galatasaray'a da, Beşiktaş'a da. Fenerbahçe'ye de. Kimi tutuyor? Ne yaptı da şerefsiz oluyor? Bırak bu işleri önce sahada koşan oyuncuları tebrik et sonra takımının kendi durumuna bak ardından en son hakem tartış.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Valla , canımız çok yanıyor bu sene sesimizi çıkarıcagız tabiki.

Herkez hakemlerimizi savunur oldu bir anda

Sayfa 5 / 16 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon

Mesaj Yetkileri