Ama dur yahu bugüne kadar Josico hiç seçilmemiş ama nedenine bakmak lazım, sakatlığından. Hakkını yemeyelim, sakat olmasa dünyanın en iyi ön liberosudur kendisi. Ama işte tek kusuru var, maçlara girdiğinde 5 dakika içinde sakatlanıyor.

Gülüyoruz ağlanacak halimize oldu yazdıklarım.

Aziz Yıldırım'ın hatası artık bir kan değişikliğinin yapılması gerektiğini geç anlaması oldu. Mayıs'ta aday olmayacaktı ama şimdi gurur yapıp olabilir. O olmasa da şimdi pusuda bekleyen muhalefetin ve bulduğu her fırsatta saldırıda bulunan muhalefetin yönetime gelmesini de istemiyorum.

Açıklama yapıldı ama samimi değilmiş demek ki. Ya da Aragones çok güçlü, yaptırtmadı transferi. Kimse Fenerbahçe'den büyük değildir, gerekiyorsa tazminatı ne olursa olsun verirsin ve gönderirsin Aragones'i.

Sezon başında yeniden bir yapılanma için bu hamle yapıldı denildi. Saygı duyuyorum ama yeniden yapılanmayı 2 transfer yaparak ve hocayı değiştirerek yapamazsınız. Geçen sene Galatasaray ve bu sene Trabzonspor. İşte yapılanma öyle olur. Aragones'in eline ne verildi ki? Belki de istediği oyuncular alınsa (Ki Alonso ve Senna uzun süre gündemdeydi, onlar olmasa bile isteyeceği son adammıştır Josico) belki Güiza da faydalı olacaktı. Ama eldeki malzeme belli, ya ona uygun oynayacaksın geçen sene olduğu gibi ya da bu sonuçlar kaçınılmaz.

Aragones'in hataları da saymakla bitmez, eline verilen kadro yetersiz olsa da bu kadar bariz hatalar da yapılmaz.

Ben yine aklımdan geçenleri yazayım, Aziz Yıldırım aday olmayacaksa genel kurulu öne alsın ve yeni yönetim sezon bitmeden seçilsin ve gelecek planlaması yapılsın. Sanmıyorum tabi böyle bir şey olacağını. Aziz Yıldırım yeniden aday olacaksa da şartlar ne olursa olsun seçime girerse kazanacaktır, bu seneyi en az kayıpla tamamlamaya çalışıp geleceğe yönelik somut adımlar atıldığını bizlere göstersin.