Hakemin kırmızı çıkarmasını beklerken geçen 2 dakikada neler neler geçirdim içimden. O karttan sonra maçı kazansak yıkılırdı ortalık. Zaten hakem kontrolü iyice kaybetti, Alex ve Güiza'ya kart gösteremedi, 2 dakika sonra uyduruktan çaldığı faulle alakası olmayan pozisyonda Gökhan'a kartı gösterince bu sefer İBB'li oyuncunun itirazına da kart göstermek zorunda kaldı.

2. sarı ile oyuncuyu attı, 2 dakika sonra alakası olmayan pozisyonda Güiza'ya kart gösterdi.(Aslında iyi oldu haftaya Güiza oynamayacak) 2 yardımcı hakemin de hatalı olması enteresan, bugün hepsi başarısızdı, kısaca maçın içine ettiler. Aslında hakem ile ilgili yazmazdım da dün yaşananlardan sonra biraz yazayım dedim.

Neyse Fenerbahçe'ye gelirsek, hiç gelmeyelim aslında, insan utanır yahu bu formayı giyoyrsun, o havaya rağmen o stada gelen taraftardan utanır. Yediğimiz goller komedi hakemler açısından ama 2. gol komple komedi. Nasıl bir savunma anlayışıdır, diziliştir çözemedim ben. Carlos ortada onun yerinde Lugano, Deivid, Deniz Emre bakınıyor etrafına koşmuyor.

Takımda koşam mücadele eden oyuncu yok. Aragones hep rakibe saygı duyuyoruz diyor, çok saygı duyuyoruz da müdahale bile etmiyoruz adamlara. Alex'in oyundan çıkması zaten hata, bitik Deivid mi kurtarıcı olacak?

Burada genç arkadaşlarımız var, 12 yaşında FM oynayan birine soralım, rakip 10 kişi kalmış, devre arasında tek forvetini de oyundan çıkarmış naparsın? Deniz'i alırsın oyundan Semih'i sokarsın. İşte bunu düşünemeyen bir hocamız var.

Hocayı da geçtim, herhalde hoca demiyor mücadele etmeyin, rakibe basmayın diye. Vurdumduymaz oyunculardan da kurtulmalı bu takım. Burada da yönetime geçiyoruz. Zico geldi eline Daum'un takımını verdiniz, düzeltene kadar canı çıktı adamın, şimdi Aragones geldi onun da eline Zico'nun takımını verdiniz. Aragones ne yaparsa yapsın bu kadro ile kafasındaki oyunu oynatamaz. Radikal değişiklikler sezon başında yapılmalıydı, bu adamın istediği oyuncular alınmalı, istemedikleri gönderilmeliydi, o zaman hocaya suç bulurduk başarısız olunduğunda.

Şimdi Aziz Yıldırım'ın çıkıp evet hata yaptık demesi gerekiyor. Bunu diyemezse çöküş devam eder. Ama bunu çıkıp derse, o zaman çözüme yönelik samimi adımlar atılacağına taraftar da inanır ve desteğine devam eder. Ama hala hata yok derlerse, Aragones'İn maç sonu konuşmaları gibi sorun yokmuş havasındaolurlarsa bu sene zaten kaybedilmek üzere, ilerleyen seneleri de kaybederiz.

Artık doymuş oyunculardan kurtulmamız gerekiyor, Aragones gönderilse de gönderilmese de. Önce bu yeterli mücadeleyi göstermeyen oyuncular takımdan gönderilmeli.