Quote Originally Posted by Sekopej View Post
İyi de oradaki çabuk ne anlama geliyor ben onu merak ediyorum. Neyse 1 önceki mesajda yazmıştım, bu konuda fikrim de değişmeyecek, uzatmayalım.
Çabukluktan kasıt süre olarak değil rakib baraj kurmasını beklemeden atışa kalkarsan bu çabukluktur süre şart değil..Ordada Galatasaray barajı kurulmamıştı adamda kullanmaya kalkınca lincolnde doğal olarak ayak koydu..

Lincolkn anca nasıl sarı görürdü orda adamın önünü kapatır topu vermez vs..

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
20 bin Galatasaraylınını içinde kalan zalim hakeme neden her yükü atıyorsun peki?

onun yapabileceği işi ben futbol bilgime göre her yerde havada karada ayda en doğru kararı verdiğine kanaat getiririm. ki bu böyledir, en ufak bir el hareketinde sarı kart ise,

bu belkide gol pozisyonunu oluşturacak topu kesiyor hemde, göz göre göre yani hani çarpsa görmese EyvALLAH ama biraz bırak üstündeki böbürlenmeyide iyice harbiden bir Kayseri taraftarı olarakdan bak bakalım olaya, sen o takımlı olsaydın ne düşünürdün?

ya da anlıcağın şekilde diyim, o olayın aynısı Galatasaray hızlı başlarken pozisyon kesilseydi hatalı kart verdi demeye yüreğin el verecek miydi?

he şunuda belirteyim ; Hakemler hiç bir zaman hiç bir takıma art niyet beslemez besleyemez sonuçta onlarında aileleri var onlarda oradan para kazanıyorlar..
Niye anlayamıyorsun veya anlamak istemiyorsun gerçekten bilmiyorum aynı şey Kayseriyede olsa doğruyu söylerdim zaten kuralı öğrenmeden önce yorumum şuydu ''Kurali bilmiyorum ancak sarı gerektiriyosa doğru karardır''
Ama maçtan sonra kuralı öğrendim ve haksız olduğunu gördüm..