1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Hybrid View

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Aynen bu yoruma katılıyorum. Artık bazı oyuncularımızın dünya standartlarına ulaştığını görmemiz lazım bence de. Gökhan Gönül ve Arda Türkiye standartlarını çoktan geçmişlerdir. Fenerbahçe Avrupa'daki geçen sezonki başarısını gösterseydi Gökhan Gönül için çok teklif gelirdi. Keza Galatasaray bu sene uefada Arda ile en az yarı finali görürse, Avrupa Şampiyonasındaki performansını da gördükleri zaman Arda'nın takımda kalacağına inanmıyorum.

Madem öyle, neden biz bu oyuncuları vitrine çıkartmıyoruz? Kierrson (adını yanlış yazmış olabilirim) diye bir futbolcu var Brezilya'da. Bu futbolcuyu çoğumuz Fm deki performansıyla öğrendi. Milan bu oyuncuyla ilgilenmeye başlamış. Milan'ın scoutları onları haberdar etti tabii ki. Ama bizi de haberdar eden Brezilya'lı araştırmacılardı.

Biz de böyle birşey yapmalıyız bence. Gökhan'ın ve Arda'nın Dribbling değerine 18 verilirse PA'ları 180 lere dayandırılırsa kim birşey diyebilir ki? CA değerleri bile daha yükseklere çekilebilir.
    Burada beim gibi düşünenleri görmek gerçekten güzel.Teşekkürler bu kadar net şekilde düşündüklerini belirrtikleriniz için.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by extensor View Post
    Gökhan kesinlikle bu kalibrede bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Mental eksiklikleri olan oyunun savunma yönünü yapamayan. Sürekli arkasına rakibi kaçıran, savruk oynayan bir oyuncu.

130 küsur ca ve 150 küsur pa onun için fazlasıyla yeterli diye düşünüyorum.

Bu mental kısırlığını düzeltmeden ondan bir eboue yaratamayız.
    Mental eksiklikler sizin önyargılarınızda.Hepimizin izlediği bahsi geçen oyuncularda değil.Mental kısırlık dediğins avruk oynuyor dediğin Gökhan Gönül bu kadar disiplinsiz bir takımda normal oalrak bu kadar istikrarsız performanslar ortaya koyuyor sene başından beri.Eboue yaratın demiyor kimse kafanızdan şu önyargılarınızı atın.Gökhan yada Arda tek başına takımların performanslarına direkt etki eden oyuncular.Savunma yönünü yapamayan dediğin zaman o oyuncunun sıfır savunmayla oynaması lazım.Bunu Sabri için söylesen anlarım.

Oyuncuyu izlerken Türk oyuncuların mentali çok kötüdür diyerek genelleme yapar ve bu önyargıyla izlerseniz bizim oyuncularımızın mentali gereğinden yetersiz yapılır zaten.
    Last edited by makalele81 : 17.Mart.2009 at 19:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri