Maç hakkında bir kaç yorumda bulunma ihtiyacı hissettim ;

Maça , etkili başlayamadık Hamburg ilk 20 dakikada bir baskı kurdu o baskıdan cıkıp top yapmaya başladık ve tamamen Baros'un gayreti ile penaltı kazandık o penaltıda gol oldu ve ilk yarı böyle bitti , ikinci yarı Baros ve Arda'nın harika uyumu mükkemel bir gole yol açtı skoru 2-0 a getirdik bu dakikadan sonra yedigimiz inanılmaz komik gollerle elendik ,

Şimdi Bülent Hoca iyi tamam yürekten Galatasaraylı büyük kaptan ona lafımız yok 2-0'dan sonra önlemler alıp top tutmalıydık .Birde Galatasaray'ın alt yapısından cıkmıs İnter gibi bir takımın istedigi bir oyuncu boş topcu olamaz elinde tek defans koyucaksın abi hem rahat olucaksın hemde Kewell'ın yeteneklerini kısıtlamayacaksın onun yerine Serkan'ı sagbeke alarak bence inanılmaz bir hata yaptı Serkan 213342 metre öteden calım yedigi adama basmadıgı acıkca görüldü.Ayagı delik delik oynayan Arda'ya helal olsun görevi olmadıgı halde stoper oynayan kewell'a helal olsun , sahanın bir ucundan topu alıp seri calımlarla herkezi geçip herkezten fazla kosan Baros'a helal olsun ,

Ayrıca bir parantez de açmak istiyorum ; Lincoln konusunda , bu konuda Lincoln'ünde ve Bülen hoca'nında yanlısları var açıkcası kime kızacagımızı bilemiyoruz , Ama bu Lincoln'ün ilk vukuatı olmadıgı için Lincoln'e yükleniyoruz , valla bende acıkcası Lincoln'ü suclu buluyorum ,

Bu kadar sakata ragmen buraya kadar gelmek büyük özveridir büyük başarıdır büyük cesarettir.Hepsini teker teker kutluyorum , her ne kadar skibbe'yi eleştirenlerin başında olsamda bir teşekkür de ona.