
Originally Posted by
S4mp1y0N
İzlenimlerim:
-Kesinlikle çok iyi bir taktik. Üzerine emek verildiği ortada.
-Fc oyuncunuz bitirici ve soğuk kanlı ise çok gol atabilir.
-AMC oyuncunuz yaratıcı olmalı, karar verme gibi özellikleri de yüksek olmalı. Ben bir maç Borges'i oynattım çok düşük ortalama ile oynadı.
-MC'lerinizin uzun şutu iyi ise, kaleyi cepheden gören yerlerden çok müsait şut pozisyonları bulabiliyorlar. Onun için sık sık şut çekme komutu vermek iyi olur kanısındayım.
-DR/L oyuncularınız zeki ve yaratıcı ise boş alanlara müthiş toplar atıyorlar. Attığım gollerde bir çok kez atağı başlatan oyuncu Carlos oldu.
-Sağ fc oyuncu kesinlikle hızlı olmalı. Çok güzel çapraz koşular yapıyor.
-AML mevkiindeki oyuncu müthiş bir katkı sağlıyor. Eğer Uğur'un yerine Guardado gibi bir oyuncu oynatma imkanım olsaydı yukardaki sonuçlar çok daha farklı olurdu. Gerçi Uğur'da iyi performans gösterdi ama daha fazlasını yapabilecek bir çok pozisyonu da harcadı.
-Defansif anlayış iyi ama daha iyi olabilir. Onun açıklamasını da taktiği sunan abimiz zaten yapmış. Rakibin oyuncularına özel önlemler alırsak, presi ve markajı doğru uygularsak o sorun da ortadan kalkar. Yine de ben kendim defansif açıdan biraz daha geliştirmeye çalışacağım kendime göre.
Şuana kadar FM2009'da kendi taktiklerim dışında oynadığım ve ilgimi en fazla çeken, izlerken zevk aldığım çok başarılı bir taktik. Hatta bence; sitedeki en başarılı taktik. Emeğiniz için teşekkürler.
Denedikçe sonuçları koymaya devam edeceğim.