1 ile 30 arası toplam 71 sonuç

Konu: DominatoR v1 by [hissiz]

Hybrid View

opponent insructions kısmı çok yavaşlatıyo cidden 30dkdır açıklama okuyup yapmaya çalışıyorum fakat inanıyorum ki belli bi süre sonra otomatik hale gelicek bubakalım denemeye başladım taktiği sslerle birlikte yorum yazarım kullandıktan sonra.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by misakisan View Post
    opponent insructions kısmı çok yavaşlatıyo cidden 30dkdır açıklama okuyup yapmaya çalışıyorum fakat inanıyorum ki belli bi süre sonra otomatik hale gelicek bubakalım denemeye başladım taktiği sslerle birlikte yorum yazarım kullandıktan sonra.
    Söz verdiğim üzere gerekli rehberi siteye ekledim hatta bu geceye yetiştirmek için bir süredir ekran başındayım gözlerim yanıyor umarım yardımcı olur.
    Dediğin gibi bir süre sonra çok daha az zaman alıyor, ilk başlarda mantığını ve etkilerini gözlemlemek biraz zaman alabilir.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Hocam taktiğin baya iyi .Samsunsporla oynuyorum.Son 7 maçın 6sını kazandım.birinde berabere kaldım ..Maçlarda çok güzel geçiyor.Eline sğalık iyi bir taktik
    İşe yaramasına çok sevindim umarım uzun vadede de beklentilerini karşılar, özellikle büyükler dışında bir takımda da şimdilik iyi bir verim verdiğini duymak beni çok mutlu etti. Denediğin ve yorumlarını paylaştığın için tşk ederim.
    Last edited by Walter Sakana : 28.Mart.2009 at 01:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri