1 ile 30 arası toplam 220 sonuç

Konu: Tromso Defterini Kapattık... Bayer Leverkusen'i Dünya Devi Yapacağız. ( 4. Sezon )

Hybrid View

Başarılar diliyorum. Bütün mesajları okudum Brann ekibini 6-0 yenmen çok hoşuma gitti.. Bu kariyeri artık takibime aldım

Nesil
    2006
    Yer
    11

İlk sezonda, ilk şampiyonluk gerçekten çok güzel olmuş, tebrik ederim.Norveç ligini ben çok severimAma oynıcam tek takım VikingdirTabi Tromsonunda gönlümüzdeki yeri bi ayrı, daha önceki avrupa başarılarından dolayı09da bakmadım ama sokolowski ve ingebretsen ne durumdalar acaba profil olarak? 07de oyunun en ii gelişme gösteren gençlerindendi bu ikisi.özellikle Bjarne Kennegaard Ingebretsenbi bak derimŞamp Ligine kalıp Uefaya gitmek bence başarıdır senin için avrupadaki ilk senendeBu norveçli carew yada haestad olabilirmi?Tekrar başarılar.Takip edicem kariyerini

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Norm View Post
    Başarılar diliyorum. Bütün mesajları okudum Brann ekibini 6-0 yenmen çok hoşuma gitti.. Bu kariyeri artık takibime aldım
    Teşekkürler Brann maçında takım şahlandı ben de anlayamadım birden hırs bastı çocukları

Quote Originally Posted by Lim11 View Post
    İlk sezonda, ilk şampiyonluk gerçekten çok güzel olmuş, tebrik ederim.Norveç ligini ben çok severimAma oynıcam tek takım VikingdirTabi Tromsonunda gönlümüzdeki yeri bi ayrı, daha önceki avrupa başarılarından dolayı09da bakmadım ama sokolowski ve ingebretsen ne durumdalar acaba profil olarak? 07de oyunun en ii gelişme gösteren gençlerindendi bu ikisi.özellikle Bjarne Kennegaard Ingebretsenbi bak derimŞamp Ligine kalıp Uefaya gitmek bence başarıdır senin için avrupadaki ilk senendeBu norveçli carew yada haestad olabilirmi?Tekrar başarılar.Takip edicem kariyerini
    Teşekkür ederim kardeş. Senin norveç ligi tecrüben varmış iyi bulduk seni
    O dediğin oyuncuların hiç biri yok bende.
    Bana forvet önerebilirmisiniz? Çok güzel transferler yaptım ama tek eksiğim forvet kaldı..

1 milyon pound transfer bütçem var.
    Ona göre norveç ligine gelebilecek düzeyde forvet önerilerinizi bekliyorum.

Mesaj Yetkileri