Son iki haftayı da almıssın. Bu sene sampiyon olacagını düsünüyorum.
Son iki haftayı da almıssın. Bu sene sampiyon olacagını düsünüyorum.
TariboWest
Yorumlarınız için çok saolun arkadaşlar.. Şampiyon olmak için çabalıyoruz.
13. hafta
14. hafta
15. hafta
16. hafta
17. hafta
Puan tablosu:
Devre arası transfer dönemi özeti birazdan.
Devre arasında çok önemli oyuncularımızı başkan sattı.
Yerlerini de dolduramadık.
Orta sahaya takviye yaptık bol bol.
Defans hattına takviye yapmayı çok istedik fakat olmadı.
Rosenberg'den Demidov'u almak üzereyken transfer dönemi sona erdi.
Gelen oyuncularımızn profilleri..
nasıl transferler?
güzel yalnız alex olayı hileye girmez çünkü hile olsa adamlar oraya ne diye koysunlar ayrıca 50 maç sonra giden yine senin paran olacak niye hileye girsin ki
Gulsvik süpermiş![]()
orası da var ama almadım zaten..
maaş bütçesini karşılamam imkansız.
max 2,200 B pound verebiliyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
evet gerçekten çok sağlam çıktı orhanım.
tam aradığım adam her yerde oynayabiliyor. yaşı da çok genç, gelişmeye müsait.
Last edited by S4mp1y0N : 20.Temmuz.2009 at 02:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ovv Kankam H.g YavVallahi Seni Gördügüme Sevindim Tekrardan
Başarılar DiliyoruM takipe AldıM kariyerini
![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Helal oLsunSampiyonuz
![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Feyyaz daha yeni görüyorum kariyeri kusura bakmaSüper sozun geçirip kafadan dağıtmışsın Norveç'i ya ne olacak şimdi
![]()
Tebrikler Feyyaz Abi Şampiyonluk Süper Olmuş
Ligde şampiyon olduğuna göre sıradaki hedefin Avrupa olmalı Feyyaz abi![]()
kanka boşuna bu nicki seçmedik biz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
önemli değil ilkerim ne demek
lig bizim için önemli değil bu saatten sonra.. avrupaya açılacağız.
güzel transferler yapıyorum, sağlam kadro ile avrupada başarı kovalayacağız
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
teşekkürler kardeşim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
öyle olacak zaten orhanım.
bil bakalım kimi aldım
norveç'li hani sana dediydim![]()
Last edited by S4mp1y0N : 20.Temmuz.2009 at 17:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Başarılar diliyorum. Bütün mesajları okudumBrann ekibini 6-0 yenmen çok hoşuma gitti..
Bu kariyeri artık takibime aldım
![]()
İlk sezonda, ilk şampiyonluk gerçekten çok güzel olmuş, tebrik ederim.Norveç ligini ben çok severimAma oynıcam tek takım Vikingdir
Tabi Tromsonunda gönlümüzdeki yeri bi ayrı, daha önceki avrupa başarılarından dolayı
09da bakmadım ama sokolowski ve ingebretsen ne durumdalar acaba profil olarak? 07de oyunun en ii gelişme gösteren gençlerindendi bu ikisi.özellikle Bjarne Kennegaard Ingebretsen
bi bak derim
Şamp Ligine kalıp Uefaya gitmek bence başarıdır senin için avrupadaki ilk senende
Bu norveçli carew yada haestad olabilirmi?
Tekrar başarılar.Takip edicem kariyerini
TeşekkürlerBrann maçında takım şahlandı ben de anlayamadım birden hırs bastı çocukları
Teşekkür ederim kardeş. Senin norveç ligi tecrüben varmış iyi bulduk seni
O dediğin oyuncuların hiç biri yok bende.
Bana forvet önerebilirmisiniz? Çok güzel transferler yaptım ama tek eksiğim forvet kaldı..
1 milyon pound transfer bütçem var.
Ona göre norveç ligine gelebilecek düzeyde forvet önerilerinizi bekliyorum.
Başarılarının devamını diliyorum kardesim... Umarım devamında da suan olduğun kadar başarılı olursun..
ben de fm lerde norveç liginde çokça oynadım. şu an da rosenborg'la 2010dayım. sana ligde iş yapabilecek bir kaç oyuncu önerisinde bulunabilirim.
*ruben yttergard jenssen ki bu oyuncu zaten senin takımında. satmamaya bak. ilerde çok gelişiyor.
*rosenborg'tan alabilirsen demidov'u kaçırma derim. ben everton'a 5M euro'ya sattım ki ucuza gitti.
*forvet için henri anier'i dene derim. (estonyalı) ben de brann'a geldi. müthiş oynuyor. yabancı kontenjanın açıksa da omotoyossi veya amusan da olabilir. özellikle omotoyossi dağıttı bende ligi.
*molde'de mame biram diouf var. mükemmel bi adam. almanı öneririm.
*defansın sağına alexander gabrielsen'i alabilirsin ucuz ama yararlı. veya biraz daha paraya kıyarsan vegard forren de iyi.
bunlar şimdi aklıma gelenler. ne zaman istersen yardımcı olabilirim...
kariyerde başarılar...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ingebretseni ben de aldım ancak profili iyi de olsa yetersiz gibi geldi bana. fm07deki halinden eser yok. zaten takip edenler bilir orda fc iken şimdi mc oynuyor...
Last edited by demirhanmurat38 : 20.Temmuz.2009 at 20:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Sezonu şampiyon tamamlaman iyi olmuş, ŞL'de bakalım nasıl maçlar çıkaracaksın. ŞL maçları için takipteyim.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Kusura bakmayın arkadaşlar geç kaldım biraz..
Hem işlerim vardı biraz hem de transferde çok zaman kaybettim.
Al aşağı ver yukarı ucu ucuna zor denk getirdim
Buyrun transferlerimiz... Bakalım beğenecekmisiniz. Hepsini 24 ay taksitle aldık.
FRANCO ZUCULİNİ
Arjantinin genç dinamosunu ile sezon başında anlaşmıştık zaten... İkinci sezonun başında aramıza katıldı.
VADİM DEMİDOV
Rosenberg'in ve Norveç Milli takımının en önemli oyuncuları arasında gösterilen genç yıldızı kadromuza kattık. Defans hattımız sağlam ellerde...
STİLİC
Bosno Hersek Milli takımının gelecek yıllardaki en güvendiği isim olan genç yıldızla büyük fedakarlıklar sonucu anlaştık... Kendisine 10 numaralı formayı verdik, beklentilerimiz çok büyük. Orta saha Zuculini ve Stilic'e emanet olacak.
RAZVAN OCHİROSİİ
Romenlerin müthiş yeteneğini haftalar süren çalışmalarımız sonucunda renklerimize katmış bulunuyoruz... Ochirosii; sol şeridin efendisi, rakip sağ beklerin kabusu olacak..
JONATHAN CRİSTALDO
Tromso tarihinin en pahalı transferi.. Kendisinden çok ama çok şey bekliyorum. Umarım beni yanıltmaz. Öneri için Orhan kardeşime de burdan teşekkürlerimi yolluyorum
JOEL RİDDEZ
Sol kanat için iyi bir alternatif olacağını düşünüyorum.
CHRİSTER GEORGE
Orta saha ve hücum hattının her yerinde oynayabilen iyi bir joker.. George kadro derinliği açısından tam aradığım adam..
ALEXANDER GABRİELSEN
Demirhanmurat kardeşimizin önerisi üzerine kadromuza kattık. Sağ bekimiz Tom Hogli'nin 2 ay sakatlanması bu transferin gerçekleşmesindeki bir başka etken...
Giden oyuncularımızdan bazıları çok önemli oyunculardı fakat yerlerini doldurduk. Mutsuz olanları hiç bekletmeden sattım. Sorun çıkaran oyuncularla işimiz yok bizim. Avrupada tarih yazmak istiyoruz. Dalavere adamların nazını çekemeyiz efenim
Buyrun gelen/giden görünümü:
NOT: Knarvik(1,2 milyon pound), Ruben Jenssen (2,1 milyon pound) karşılığında satıldılar... Temmuzda gidecekler yeni takımlarına, o yüzden gelen/giden tablosunda bulunmuyorlar.
Transfer dönemi kapandı, ligde iki maç yaptım... Transfer yorumlarınızdan sonra koyarım onları da
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Önerilerin çok işime yaradı kardeş saolasın.
Herzaman fikirlerini söylersen sevinirim
Zamanın behrinde galatasaray'ı elememizin süpriz olmadığını kanıtlamak istiyoruz![]()
![]()
Last edited by S4mp1y0N : 20.Temmuz.2009 at 22:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Abi naptın senSana o kadar alma dedim Cristaldo'yu yine de almışsın
Tabiki şakaCristaldo - Stilic - Ochirosii 3lüsü bu sene hem ligde hem Avrupa'da şov yapar. Demedi demeyin
Ayrıca transferlerin geri kalanları da süper. Defansın göbeğinde Demidov varken pek sorun yaşayacağını sanmıyorum. Hücumda zaten eksik kalmadı, orta sahayı da Zuculini tek başına çekip çevirir.
Haydi abi başla artık Avrupa macerasına![]()
abi şampiyonluk süper olmuş transferlerinde çok iyi
Bence muhtesem transferler. Ayrıca genc olmaları senin için büyük avantaj. Özellikle Zuculini ve Ochirosii geliştikleri zaman verecekleri bonservis bedellerini hayal bile edemiyorum![]()
TariboWest
Last edited by S4mp1y0N : 21.Temmuz.2009 at 00:11
Transferleri bende çok beğendim.Sen şimdi Şampiyonlar Ligi'ne kaçıncı turdan başlıyorsun?
Sen de benim gibi sezon ortasında lige baslıyosun galiba![]()
TariboWest
bu gece gelir mi maçlar merakla bekliyorum...
Maçları bekliyoruz Feyyaz abi. Bir an önce ekle artık![]()
1. hafta
2. hafta
3. hafta
4. hafta
5. hafta
6. hafta
7. hafta
8. hafta
9. hafta
10. hafta
![]()