Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 220 sonuç

Konu: Tromso Defterini Kapattık... Bayer Leverkusen'i Dünya Devi Yapacağız. ( 4. Sezon )

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Son iki haftayı da almıssın. Bu sene sampiyon olacagını düsünüyorum.
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yorumlarınız için çok saolun arkadaşlar.. Şampiyon olmak için çabalıyoruz.

13. hafta

14. hafta

15. hafta

16. hafta

17. hafta

Puan tablosu:

Devre arası transfer dönemi özeti birazdan.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Devre arasında çok önemli oyuncularımızı başkan sattı.
    Yerlerini de dolduramadık.
    Orta sahaya takviye yaptık bol bol.

Defans hattına takviye yapmayı çok istedik fakat olmadı.
    Rosenberg'den Demidov'u almak üzereyken transfer dönemi sona erdi.

Gelen oyuncularımızn profilleri..

nasıl transferler?

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

güzel yalnız alex olayı hileye girmez çünkü hile olsa adamlar oraya ne diye koysunlar ayrıca 50 maç sonra giden yine senin paran olacak niye hileye girsin ki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gulsvik süpermiş

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crane1994 View Post
    güzel yalnız alex olayı hileye girmez çünkü hile olsa adamlar oraya ne diye koysunlar ayrıca 50 maç sonra giden yine senin paran olacak niye hileye girsin ki
    orası da var ama almadım zaten..
    maaş bütçesini karşılamam imkansız.
    max 2,200 B pound verebiliyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    Gulsvik süpermiş
    evet gerçekten çok sağlam çıktı orhanım.
    tam aradığım adam her yerde oynayabiliyor. yaşı da çok genç, gelişmeye müsait.
    Last edited by S4mp1y0N : 20.Temmuz.2009 at 02:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Ovv Kankam H.g Yav Vallahi Seni Gördügüme Sevindim Tekrardan Başarılar DiliyoruM takipe AldıM kariyerini
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    Ovv Kankam H.g Yav Vallahi Seni Gördügüme Sevindim Tekrardan Başarılar DiliyoruM takipe AldıM kariyerini
    Eyvallah kanka hoşbuldk Teşekkürler...

maçları topluca koyuyorum...

TROMSO TARİHİNDE İLK KEZ NORVEÇ LİGİ ŞAMPİYONLUĞUNA UZANIYOR...

İki yıl uzattık sözleşmemizi

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Helal oLsun Sampiyonuz
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Feyyaz daha yeni görüyorum kariyeri kusura bakma Süper sozun geçirip kafadan dağıtmışsın Norveç'i ya ne olacak şimdi

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Tebrikler Feyyaz Abi Şampiyonluk Süper Olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ligde şampiyon olduğuna göre sıradaki hedefin Avrupa olmalı Feyyaz abi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    Helal oLsun Sampiyonuz
    kanka boşuna bu nicki seçmedik biz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by iLkeRisT View Post
    Feyyaz daha yeni görüyorum kariyeri kusura bakma Süper sozun geçirip kafadan dağıtmışsın Norveç'i ya ne olacak şimdi
    önemli değil ilkerim ne demek
    lig bizim için önemli değil bu saatten sonra.. avrupaya açılacağız.
    güzel transferler yapıyorum, sağlam kadro ile avrupada başarı kovalayacağız
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Tebrikler Feyyaz Abi Şampiyonluk Süper Olmuş
    teşekkürler kardeşim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ligde şampiyon olduğuna göre sıradaki hedefin Avrupa olmalı Feyyaz abi
    öyle olacak zaten orhanım.
    bil bakalım kimi aldım
    norveç'li hani sana dediydim
    Last edited by S4mp1y0N : 20.Temmuz.2009 at 17:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Başarılar diliyorum. Bütün mesajları okudum Brann ekibini 6-0 yenmen çok hoşuma gitti.. Bu kariyeri artık takibime aldım

Nesil
    2006
    Yer
    11

İlk sezonda, ilk şampiyonluk gerçekten çok güzel olmuş, tebrik ederim.Norveç ligini ben çok severimAma oynıcam tek takım VikingdirTabi Tromsonunda gönlümüzdeki yeri bi ayrı, daha önceki avrupa başarılarından dolayı09da bakmadım ama sokolowski ve ingebretsen ne durumdalar acaba profil olarak? 07de oyunun en ii gelişme gösteren gençlerindendi bu ikisi.özellikle Bjarne Kennegaard Ingebretsenbi bak derimŞamp Ligine kalıp Uefaya gitmek bence başarıdır senin için avrupadaki ilk senendeBu norveçli carew yada haestad olabilirmi?Tekrar başarılar.Takip edicem kariyerini

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Norm View Post
    Başarılar diliyorum. Bütün mesajları okudum Brann ekibini 6-0 yenmen çok hoşuma gitti.. Bu kariyeri artık takibime aldım
    Teşekkürler Brann maçında takım şahlandı ben de anlayamadım birden hırs bastı çocukları

Quote Originally Posted by Lim11 View Post
    İlk sezonda, ilk şampiyonluk gerçekten çok güzel olmuş, tebrik ederim.Norveç ligini ben çok severimAma oynıcam tek takım VikingdirTabi Tromsonunda gönlümüzdeki yeri bi ayrı, daha önceki avrupa başarılarından dolayı09da bakmadım ama sokolowski ve ingebretsen ne durumdalar acaba profil olarak? 07de oyunun en ii gelişme gösteren gençlerindendi bu ikisi.özellikle Bjarne Kennegaard Ingebretsenbi bak derimŞamp Ligine kalıp Uefaya gitmek bence başarıdır senin için avrupadaki ilk senendeBu norveçli carew yada haestad olabilirmi?Tekrar başarılar.Takip edicem kariyerini
    Teşekkür ederim kardeş. Senin norveç ligi tecrüben varmış iyi bulduk seni
    O dediğin oyuncuların hiç biri yok bende.
    Bana forvet önerebilirmisiniz? Çok güzel transferler yaptım ama tek eksiğim forvet kaldı..

1 milyon pound transfer bütçem var.
    Ona göre norveç ligine gelebilecek düzeyde forvet önerilerinizi bekliyorum.

Başarılarının devamını diliyorum kardesim... Umarım devamında da suan olduğun kadar başarılı olursun..

ben de fm lerde norveç liginde çokça oynadım. şu an da rosenborg'la 2010dayım. sana ligde iş yapabilecek bir kaç oyuncu önerisinde bulunabilirim.

*ruben yttergard jenssen ki bu oyuncu zaten senin takımında. satmamaya bak. ilerde çok gelişiyor.

*rosenborg'tan alabilirsen demidov'u kaçırma derim. ben everton'a 5M euro'ya sattım ki ucuza gitti.

*forvet için henri anier'i dene derim. (estonyalı) ben de brann'a geldi. müthiş oynuyor. yabancı kontenjanın açıksa da omotoyossi veya amusan da olabilir. özellikle omotoyossi dağıttı bende ligi.

*molde'de mame biram diouf var. mükemmel bi adam. almanı öneririm.

*defansın sağına alexander gabrielsen'i alabilirsin ucuz ama yararlı. veya biraz daha paraya kıyarsan vegard forren de iyi.

bunlar şimdi aklıma gelenler. ne zaman istersen yardımcı olabilirim...
    kariyerde başarılar...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Lim11 View Post
    09da bakmadım ama sokolowski ve ingebretsen ne durumdalar acaba profil olarak? 07de oyunun en ii gelişme gösteren gençlerindendi bu ikisi.özellikle Bjarne Kennegaard Ingebretsen
    ingebretseni ben de aldım ancak profili iyi de olsa yetersiz gibi geldi bana. fm07deki halinden eser yok. zaten takip edenler bilir orda fc iken şimdi mc oynuyor...
    Last edited by demirhanmurat38 : 20.Temmuz.2009 at 20:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sezonu şampiyon tamamlaman iyi olmuş, ŞL'de bakalım nasıl maçlar çıkaracaksın. ŞL maçları için takipteyim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kusura bakmayın arkadaşlar geç kaldım biraz..
    Hem işlerim vardı biraz hem de transferde çok zaman kaybettim.
    Al aşağı ver yukarı ucu ucuna zor denk getirdim

Buyrun transferlerimiz... Bakalım beğenecekmisiniz. Hepsini 24 ay taksitle aldık.

FRANCO ZUCULİNİ

Arjantinin genç dinamosunu ile sezon başında anlaşmıştık zaten... İkinci sezonun başında aramıza katıldı.

VADİM DEMİDOV

Rosenberg'in ve Norveç Milli takımının en önemli oyuncuları arasında gösterilen genç yıldızı kadromuza kattık. Defans hattımız sağlam ellerde...

STİLİC

Bosno Hersek Milli takımının gelecek yıllardaki en güvendiği isim olan genç yıldızla büyük fedakarlıklar sonucu anlaştık... Kendisine 10 numaralı formayı verdik, beklentilerimiz çok büyük. Orta saha Zuculini ve Stilic'e emanet olacak.

RAZVAN OCHİROSİİ

Romenlerin müthiş yeteneğini haftalar süren çalışmalarımız sonucunda renklerimize katmış bulunuyoruz... Ochirosii; sol şeridin efendisi, rakip sağ beklerin kabusu olacak..

JONATHAN CRİSTALDO

Tromso tarihinin en pahalı transferi.. Kendisinden çok ama çok şey bekliyorum. Umarım beni yanıltmaz. Öneri için Orhan kardeşime de burdan teşekkürlerimi yolluyorum

JOEL RİDDEZ

Sol kanat için iyi bir alternatif olacağını düşünüyorum.

CHRİSTER GEORGE

Orta saha ve hücum hattının her yerinde oynayabilen iyi bir joker.. George kadro derinliği açısından tam aradığım adam..

ALEXANDER GABRİELSEN

Demirhanmurat kardeşimizin önerisi üzerine kadromuza kattık. Sağ bekimiz Tom Hogli'nin 2 ay sakatlanması bu transferin gerçekleşmesindeki bir başka etken...

Giden oyuncularımızdan bazıları çok önemli oyunculardı fakat yerlerini doldurduk. Mutsuz olanları hiç bekletmeden sattım. Sorun çıkaran oyuncularla işimiz yok bizim. Avrupada tarih yazmak istiyoruz. Dalavere adamların nazını çekemeyiz efenim

Buyrun gelen/giden görünümü:

NOT: Knarvik(1,2 milyon pound), Ruben Jenssen (2,1 milyon pound) karşılığında satıldılar... Temmuzda gidecekler yeni takımlarına, o yüzden gelen/giden tablosunda bulunmuyorlar.

Transfer dönemi kapandı, ligde iki maç yaptım... Transfer yorumlarınızdan sonra koyarım onları da
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by demirhanmurat38 View Post
    ben de fm lerde norveç liginde çokça oynadım. şu an da rosenborg'la 2010dayım. sana ligde iş yapabilecek bir kaç oyuncu önerisinde bulunabilirim.

*ruben yttergard jenssen ki bu oyuncu zaten senin takımında. satmamaya bak. ilerde çok gelişiyor.

*rosenborg'tan alabilirsen demidov'u kaçırma derim. ben everton'a 5M euro'ya sattım ki ucuza gitti.

*forvet için henri anier'i dene derim. (estonyalı) ben de brann'a geldi. müthiş oynuyor. yabancı kontenjanın açıksa da omotoyossi veya amusan da olabilir. özellikle omotoyossi dağıttı bende ligi.

*molde'de mame biram diouf var. mükemmel bi adam. almanı öneririm.

*defansın sağına alexander gabrielsen'i alabilirsin ucuz ama yararlı. veya biraz daha paraya kıyarsan vegard forren de iyi.

bunlar şimdi aklıma gelenler. ne zaman istersen yardımcı olabilirim...
    kariyerde başarılar...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

ingebretseni ben de aldım ancak profili iyi de olsa yetersiz gibi geldi bana. fm07deki halinden eser yok. zaten takip edenler bilir orda fc iken şimdi mc oynuyor...
    Önerilerin çok işime yaradı kardeş saolasın.
    Herzaman fikirlerini söylersen sevinirim

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Sezonu şampiyon tamamlaman iyi olmuş, ŞL'de bakalım nasıl maçlar çıkaracaksın. ŞL maçları için takipteyim.
    Zamanın behrinde galatasaray'ı elememizin süpriz olmadığını kanıtlamak istiyoruz
    Last edited by S4mp1y0N : 20.Temmuz.2009 at 22:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi naptın sen Sana o kadar alma dedim Cristaldo'yu yine de almışsın

Tabiki şaka Cristaldo - Stilic - Ochirosii 3lüsü bu sene hem ligde hem Avrupa'da şov yapar. Demedi demeyin

Ayrıca transferlerin geri kalanları da süper. Defansın göbeğinde Demidov varken pek sorun yaşayacağını sanmıyorum. Hücumda zaten eksik kalmadı, orta sahayı da Zuculini tek başına çekip çevirir.

Haydi abi başla artık Avrupa macerasına

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

abi şampiyonluk süper olmuş transferlerinde çok iyi

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bence muhtesem transferler. Ayrıca genc olmaları senin için büyük avantaj. Özellikle Zuculini ve Ochirosii geliştikleri zaman verecekleri bonservis bedellerini hayal bile edemiyorum
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Abi naptın sen Sana o kadar alma dedim Cristaldo'yu yine de almışsın

Tabiki şaka Cristaldo - Stilic - Ochirosii 3lüsü bu sene hem ligde hem Avrupa'da şov yapar. Demedi demeyin

Ayrıca transferlerin geri kalanları da süper. Defansın göbeğinde Demidov varken pek sorun yaşayacağını sanmıyorum. Hücumda zaten eksik kalmadı, orta sahayı da Zuculini tek başına çekip çevirir.

Haydi abi başla artık Avrupa macerasına
    Saol kardeşim Fikir alışverişlerinde yardımların çok işime yarıyor eksik olmayasın

Quote Originally Posted by crane1994 View Post
    abi şampiyonluk süper olmuş transferlerinde çok iyi
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Bence muhtesem transferler. Ayrıca genc olmaları senin için büyük avantaj. Özellikle Zuculini ve Ochirosii geliştikleri zaman verecekleri bonservis bedellerini hayal bile edemiyorum
    Teşekkürler.. Gençlere yöneldik, malum küçük takım çalıştırıyoruz Satıp bütçeyi büyüteceğiz dediğin gibi..
    Last edited by S4mp1y0N : 21.Temmuz.2009 at 00:11

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Transferleri bende çok beğendim.Sen şimdi Şampiyonlar Ligi'ne kaçıncı turdan başlıyorsun?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Transferleri bende çok beğendim.Sen şimdi Şampiyonlar Ligi'ne kaçıncı turdan başlıyorsun?
    İnan hiç haberim yok.
    Şuanda ben lige başladım 6 maç yaptım.
    Henüz şampiyonlar ligi yarı final maçları oynanıyor. Var gerisini sen hesap et Daha çok var yani cl maçlarına.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Sen de benim gibi sezon ortasında lige baslıyosun galiba
    TariboWest

bu gece gelir mi maçlar merakla bekliyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maçları bekliyoruz Feyyaz abi. Bir an önce ekle artık

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

1. hafta

2. hafta

3. hafta