1 ile 30 arası toplam 220 sonuç

Konu: Tromso Defterini Kapattık... Bayer Leverkusen'i Dünya Devi Yapacağız. ( 4. Sezon )

Threaded View

ben de fm lerde norveç liginde çokça oynadım. şu an da rosenborg'la 2010dayım. sana ligde iş yapabilecek bir kaç oyuncu önerisinde bulunabilirim.

*ruben yttergard jenssen ki bu oyuncu zaten senin takımında. satmamaya bak. ilerde çok gelişiyor.

*rosenborg'tan alabilirsen demidov'u kaçırma derim. ben everton'a 5M euro'ya sattım ki ucuza gitti.

*forvet için henri anier'i dene derim. (estonyalı) ben de brann'a geldi. müthiş oynuyor. yabancı kontenjanın açıksa da omotoyossi veya amusan da olabilir. özellikle omotoyossi dağıttı bende ligi.

*molde'de mame biram diouf var. mükemmel bi adam. almanı öneririm.

*defansın sağına alexander gabrielsen'i alabilirsin ucuz ama yararlı. veya biraz daha paraya kıyarsan vegard forren de iyi.

bunlar şimdi aklıma gelenler. ne zaman istersen yardımcı olabilirim...
    kariyerde başarılar...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Lim11 View Post
    09da bakmadım ama sokolowski ve ingebretsen ne durumdalar acaba profil olarak? 07de oyunun en ii gelişme gösteren gençlerindendi bu ikisi.özellikle Bjarne Kennegaard Ingebretsen
    ingebretseni ben de aldım ancak profili iyi de olsa yetersiz gibi geldi bana. fm07deki halinden eser yok. zaten takip edenler bilir orda fc iken şimdi mc oynuyor...
    Last edited by demirhanmurat38 : 20.Temmuz.2009 at 20:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri