Kusura bakmayın arkadaşlar geç kaldım biraz..
Hem işlerim vardı biraz hem de transferde çok zaman kaybettim.
Al aşağı ver yukarı ucu ucuna zor denk getirdim
Buyrun transferlerimiz... Bakalım beğenecekmisiniz. Hepsini 24 ay taksitle aldık.
FRANCO ZUCULİNİ
Arjantinin genç dinamosunu ile sezon başında anlaşmıştık zaten... İkinci sezonun başında aramıza katıldı.
VADİM DEMİDOV
Rosenberg'in ve Norveç Milli takımının en önemli oyuncuları arasında gösterilen genç yıldızı kadromuza kattık. Defans hattımız sağlam ellerde...
STİLİC
Bosno Hersek Milli takımının gelecek yıllardaki en güvendiği isim olan genç yıldızla büyük fedakarlıklar sonucu anlaştık... Kendisine 10 numaralı formayı verdik, beklentilerimiz çok büyük. Orta saha Zuculini ve Stilic'e emanet olacak.
RAZVAN OCHİROSİİ
Romenlerin müthiş yeteneğini haftalar süren çalışmalarımız sonucunda renklerimize katmış bulunuyoruz... Ochirosii; sol şeridin efendisi, rakip sağ beklerin kabusu olacak..
JONATHAN CRİSTALDO
Tromso tarihinin en pahalı transferi.. Kendisinden çok ama çok şey bekliyorum. Umarım beni yanıltmaz. Öneri için Orhan kardeşime de burdan teşekkürlerimi yolluyorum
JOEL RİDDEZ
Sol kanat için iyi bir alternatif olacağını düşünüyorum.
CHRİSTER GEORGE
Orta saha ve hücum hattının her yerinde oynayabilen iyi bir joker.. George kadro derinliği açısından tam aradığım adam..
ALEXANDER GABRİELSEN
Demirhanmurat kardeşimizin önerisi üzerine kadromuza kattık. Sağ bekimiz Tom Hogli'nin 2 ay sakatlanması bu transferin gerçekleşmesindeki bir başka etken...
Giden oyuncularımızdan bazıları çok önemli oyunculardı fakat yerlerini doldurduk. Mutsuz olanları hiç bekletmeden sattım. Sorun çıkaran oyuncularla işimiz yok bizim. Avrupada tarih yazmak istiyoruz. Dalavere adamların nazını çekemeyiz efenim
Buyrun gelen/giden görünümü:
NOT: Knarvik(1,2 milyon pound), Ruben Jenssen (2,1 milyon pound) karşılığında satıldılar... Temmuzda gidecekler yeni takımlarına, o yüzden gelen/giden tablosunda bulunmuyorlar.
Transfer dönemi kapandı, ligde iki maç yaptım... Transfer yorumlarınızdan sonra koyarım onları da
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Önerilerin çok işime yaradı kardeş saolasın.
Herzaman fikirlerini söylersen sevinirim
Zamanın behrinde galatasaray'ı elememizin süpriz olmadığını kanıtlamak istiyoruz![]()
![]()