Originally Posted by
perpetua
Sececek o kadar ozellik varken sadece 6 tanesini secmen oldukca kisitlayici.
Mesela boyle de bakabilirdik...
Oyunu okuma = Arda
Zayif ayagini kullanabilme = Arda
Pas verme = Arda
Soguk kanlilik = Arda
Korner kullanma = Arda
Simdi skor kac kac?
.
Sag veya sol acıkta oynayabilecek bir oyuncu skora mutlaka katkı yapması lazım..
Arkadas yukarıda vermis Tuncay'ın gollerini..Tuncay suana kadar Fenerbahce'ye birsürü mac kazandırdı.Avrupa'da en cok gol atan futbolcusu..Arda'nın Avrupa maclarında süper oynadı macı kazandırdı diyecegin kac mac sayabilirsin ?
Eger verdigin örnekler defansif bir oyuncu icin olsaydı hak verirdim..Maalesef FM degil bu..Hücum oyuncusu icin en önemli seyler nelerdir..Sut,gol atma becerisi,pas,teknik,hız,kafa topu alabilmek,topla ilerlemek..
Sut:Tuncay
Gol atma becerisi:Tuncay
Pas:Arda(Tuncay'ın paslarıda hic yatsınamaz Besiktas macında Kezman'a verdigi pas mesela Alex'in verecegi türden)
Teknik:Arda
Kafa topu:Tuncay
Topla kosu:Tuncay(Bknz M'boro da attıgı goller..Veya 3-2 biten GS-FB kupa macında neredeyse orta sahadan top sürüp ceza sahası dısında cektigi sut)
Bitiricilik=Tuncay
İlk dokunus=Tuncay
Sizinde o kadar özellik varken 5 tanesini secmeniz cok kısıtlayıcı..
Gökhan konusuna gelirsek..Ben burada dedim mi su profili eksik burası cok diye ? Arda Dünya'nın en iyi solacıklarından biri dedi..Bende öyleyse Gökhan'da Dünya'nın en iyi sagbeklerinden biri dedim..Fenerbahce-Galatasaray maclarında Arda ne yapmıs bakmak lazım..Cünkü karsısında Gökhan vardı..(Aynı Gökhan gidip 3-5 kisi calımladı golünü atmıstı)
Galatasaraylı arkadaslara cevap vermeyip sadece bana soru sormanız garibime geldi ayrıca..Benim düsüncem budur sonuc olarak:
Tuncay>Arda
Yüregimdeki sevdan cubuklu forman..! 222 mac 103 gol 108 asist Alex De Souza..!