-
30.Temmuz.2009, 23:10
Bence Türkiye Ligi İçin Arda>Tuncay.
Ama Dünyada Tuncay>Arda
Çünkü Dünya'da Artık Futbol Hıza Bakıyor.Hızlı Değilsen İstediğin Kadar Teknik Ol İş Yapamıyorsun.Türkiyede Yaparsın Orası Ayrı.
Futbol Bireysellikten Çok Takım Oyununa Yöneliyor Ki Bu Çok Güzel Birşey.Ancak Şuda Var ki Arda Kendisini Geliştirirse Hız,Hızlanma,Güç,Gol Yollarındaki Etkinlik,Şut Gibi Özelliklerini Geliştirirse Avrupada Büyük Liglerde Ve Büyük Takımlarda Oynayabilir.Tekniği Üst Düzey Bir Futbolcu.Tuncay İse Çok Koşan Çok Çalışan Ama Tekniği Sınırlı Bir Futbolcu.Şu Andaki Futbol Mantalitesinde Tekniği Sınırlı Olmasına Rağmen Tuncay Arda'dan Daha Çok İş Yapar.Ama Arda Saydığım Özelliklerini Geliştirirse Kesinlikle Dünya Çapında Futbol Oynar.Türkiyede Biz Etkin Ve Kaliteli Futbol'u Tam Anlamıyla Oynayamadığımız İçin Bireysel Oyunculuk Bizim Ligimizde Çok Ön Plana Çıkabildiği İçin Arda Türkiyede Tuncay'dan Çok İş Yapar.Ben Bunları Bir Fenerbahçe'li Olarak Söylüyorum.Arda'nın Yaşı Daha Genç.Kendisini Geliştirebilir.Ama Kendisini Geliştirecek Çok Zamanıda Kalmadı.Bu Sezon Geliştirdi Geliştirdi Yoksa Türkiye Standartlarında Bir Oyuncu Olarak Kalır...Umarım Kendisini Geliştirir Ve Avrupada Onu İzleriz,Gurur Duyarız...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca Burada Tuncay Vs Arda Tartışması Yapılmaması Gerektiğini Düşünüyorum.Sadece Herkes Yazınca Bende Nasıl Olsa Silinecek Diye Düşüncemi Yazdım.Arda İlk 30'daysa Gökhan ilk 10'dadır Demekte Yanlış Olmuş.Arda İle Kıyaslamak Yanlış.Ama Bana Göre Arda İlk 30'dadır.Gökhan'da İlk 15'dedir.Hatta Gökhan Kendi Yaş Aralığında İlk 10'dadır.Herkesin Kişisel Görüşürüdür.Saygı Duymak Lazım...
Last edited by vuque : 30.Temmuz.2009 at 23:16
Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Mesaj Yetkileri