Quote Originally Posted by 2pac View Post
Zaten her yerde Fenerbahce'nin transfere 50 milyonu € ayırdıgı konusuluyordu..Fenerbahce resmi kuruluslara göre daha birkac ay önce Dünya'nın finans bakmından en iyi 11. klübü olarak gösterildi..Ama oyunda CL'de yarı final oynamısım sampiyon olmusum 2. sezon verilen para 12 m €..Saka gibi..

Fenerbahce zaten her transfer döneminde en az 20-30 milyon €luk transfer yapıyor..Aynı sekilde Galatasaray'da öyle..Takımlarımızın finanslarını biraz arttırsak daha iyi olmaz mı ?
Gectigimiz 5 sezonda Fenerbahce'nin harcamalari:
2009/10: 25 milyon Euro civari
2008/09: 20 milyon Euro civari (ki Aziz Yildirim bu kadar harcanacak butce oldugunu aciklamisti)
2007/08: 7.5 milyon Euro civari
2006/07: 13 milyon Euro civari
2005/06: 10 milyon Euro civari
2004/05: 15 milyon Euro civari
2003/04: 6.5 milyon Euro civari
2002/03: 12 milyon Euro civari

Arkadaslara katılıyorum mesela Yunanistan,Portekiz,İspanya,Ukrayna,Rusya gibi ülkelerin arastırmacıları bol keseden degerler vermis..Veloso neler yapmıs bu zamana kadar o profili aldı..Veya Milevski biraz daha abartsalar Messi yapacaklar..Bizde oyuncularımıza daha fazla deger versek iyi olmaz mı ? Cok fazla abartın demiyorum ama bizim oyuncularımız onlardan reelde daha iyiyken oyunda onlar cok daha iyi..En azından bu sekilde bakılmalı..
Hayir. Yazdiklarimi tekrar okumanizi rica ediyorum.