Sayfa 168 / 896 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon
5,011 ile 5,040 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Ben herkesin aksine beğeniyorum Cristian'ı. Herkes Poulsen gibi bir manyak istiyo sanırım ortasahaya tekme atan rakibin ayağına basan. Ama Cristian böyle değil. İleride oynayabilme özelliği var ve zamanlaması çok iyi. Topu çok iyi söküp alıyo rakipten.

Fenerbahçe orta sahasına öyLe adam Lazım. Yarın Avrupa da ciddi rakipLer iLe oynadığın zaman bu tarz oyuncuLar performans vermez. Bunu daha önce bütün takımLarımızda gördük. Cristian rakibi üstüne bekLiyor, eğer karşı karşıya geLirse basıyor adama. Gözüne kestirdiği bir adamın üzerine gideyim, aman ona pres yapayım mentaLitesi yok. İyi bir oyuncu, sistem içerisinde yer aLır ama öyLe aham şaham ekstra özeLLikLeri de yok bana göre.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Abi Daum ona öyle görev vermiş olamazmı ? Aurelio'da böyleydi Daum zamanında defansın arasına girer kanatlar çıktığında 3lü defans gibi oynardık biz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Abi bence ekstradan topla çok oynayan oyuncununda bu günümüz futbolunda tutunacağını ben pek zannetmiyorum.

adam pek ve sade toplarla yayıyor topu ne kadar çabuk pas yapılırsa karşı rakip o kadar bunalır benim fikrimce..

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Cristian kötü adam değil belki ama fener aradığı adam da değil şu saatden sonra özellikle rakiplerin yaptığı transferlere bakacak olursak daha kapasiteli oyuncular getirmek zorundayız en azından kimsenin tartışamayacağı oyuncuları benim eleştirim bu yönde

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Abi Daum ona öyle görev vermiş olamazmı ? Aurelio'da böyleydi Daum zamanında defansın arasına girer kanatlar çıktığında 3lü defans gibi oynardık biz.
    VaLLa onu zaman göstericek. Ama ne kadar da oLsa sonuçta Cristian ı AureLio gibi düşündüyse Cristian da biraz AureLio nun kasetLerini izLesin adam neLer yapıyormuş bir Defansif orta saha nasıL oLurmuş görsün.

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    Abi bence ekstradan topla çok oynayan oyuncununda bu günümüz futbolunda tutunacağını ben pek zannetmiyorum.

adam pek ve sade toplarla yayıyor topu ne kadar çabuk pas yapılırsa karşı rakip o kadar bunalır benim fikrimce..
    O zaman MaLdonado yu neden gönderdiniz diye sorarLar adama. MaLdona do da topLa çok oynamaz, aLdığı gibi ayağından hızLıca çıkarıyordu

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    O şekiLde topLarı Sivasın orta sahasında ki adamLardan kaparsın. Tekniği zayıf, hızı fazLa oLmayan. Ama bir Arda dan, bir TeLLo dan veya bir ALanzinho dan biraz zor kaparsın..AureLio bu dediğim adamLardan da tuttuğu zaman koparan bir isimdi. KaLdı ki Cristian gibi oyuncuyu üstüne bekLemez, kendi gider ve aLırdı, attığı pasLarda Cristian ve MaLdonado gibi sağa soLa değiL gerektiğinde savunma arkasına, gerektiğinde 30-35 metreLik ters topLar atardı. KıyasaLanamayacak kadar araLarında çok fark var.
    Maldonado ile kıyaslanamaz asla Cristian. Maldonado çok düz bir oyuncu, top kapması da iyi değil, pas atması da. Fizik gücü de iyi değil. Cristian ondan 5 gömlek daha iyi bir futbolcu. Aurelio Fenerbahçe'ye geldiği ilk gün şimdiki mi çok mu iyi oynuyordu? Fenerbahçe'de yedekti, hatta Daum gönderilmesini istemişti ama sonradan yıldızlaştı. Cristian da sergilediği performans itibariyle bu ışığı verdi bize. Maldonado o ışığı verse o takımda kalırdı. Aurelio 29-30 yaşında yıldız oldu, Cristian da umut veren birisi olduğundan Aurelio gibi yıldız olabilir.

Serkan abinin dediği gibi top kapma konusunda benim de endişelerim vardı. Sivasspor maçında gördük ki Sivassporlu bir oyuncu giderken arkasından kaydı ve topu temiz bir şekilde kaptı. Hatta bir iki pozisyonda iyi hamleleri sayesinde tribünden alkış da aldı. Aurelio gibi dikine pas atmaz demişsin ama Denizlispor maçında Alex'e attığı pas gollüktü, Alex atamadı. Oyunun yönünü değiştirmede çok başarılı, uzaktan şut da atabiliyor.

Maldonado ve Josico ile kıyas edilemeyecek kadar ışık veren bir futbolcu kısacası. Gün geçtikçe, takıma adapte oldukça daha da iyi olacaktır. Savunma bloğuyla ve orta sahadaki arkadaşlarıyla maç oynadıkça daha da verimli olacağını düşünüyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Kimin hakLı çıkacağını bize zaman göstericek. Şimdi ne desek boş..

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Sivas maçında Christian'ı çok beğendim..Rakibin en az beş hücum girişimini başlamadan bitirdi..DeSantos'un ise oyun tarzı malesef hoşuma gitmedi..Maç boyunca hiç yerinde göremedim..Attığı harika gol dışında sahada yoktu..Ama çok yetenekli ve zamanla oyun tarzı daha takımla uyumlu olacaktır.. Lugano'nun bu kadar naz ve kapristen sonra sevgi gösterileriyle karşılanmasını yadırgadım..Bize yeterince değer vermeyenlere ölçülü,kırıcı olmayan ama "mesaj verici" bir tavrımız olmalı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lugano olayı Figer kaynaklı olduğu için Luganoya kızılmaması gerekir , sonuçta dünyanın en tanınmış menajerlerinden biriyle çalışan , profesyonel bir futbolcusun o adamı dinlemek zorundasın ... kızılması gereken biri varsa figerdir..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Lugano'yu aklamaya çalışmayalım, oyuncu istedikten sonra menajeri kim olursa olsun hiç önemi yok. Lugano kalacaktıysa haziranda imzalayacaktı sözleşmeyi hatta geçen nisanda imzalayacaktı. Figer'e zaten kızıyorum, istediği bonservis için ama bu durumun oluşmasında Figer ne kadar etkiliyse, Lugano da o kadar etkili.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İlk transfer edildiklerinde de söyledim yine söylüyorum.Dos Santos F.Bahçe'nin istediği sol açık değil.Sivas'a attığı müthiş golde benim fikrimi değiştirmez...

Rakip savunma kapalıyken adam geçip,sıfıra inip orta kesebilen bir adam değil.Çok yetenekli ama farklı yetenekleri var.Rakip bekleri hiç zorlamıyor.Örneğin bu hafta Sivas'ın sağ tarafında sadece stoperden bozma ağır Murat Sözgelmez vardı.Ben Dos Santos'un bir kere geçtiğini,bırakın geçmeyi bir kere zorladığını görmedim maç boyunca...

Bence sol bek oynamalı.Fiziği falan gayet iyi.Sakin,ne yaptığını biliyor.Hakan Balta'nın teknik ve hücuma katılan hali olur bekte.Nitekim Brezilya milli takımında da bu bölgede başarıyla görev alıyor...

Özer ya da M.Topuz kanatta ondan aşağı kalır performans sergilemezler.Hatta Özer çok daha iyi oynar o bölgede...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Lugano olayı Figer kaynaklı olduğu için Luganoya kızılmaması gerekir , sonuçta dünyanın en tanınmış menajerlerinden biriyle çalışan , profesyonel bir futbolcusun o adamı dinlemek zorundasın ... kızılması gereken biri varsa figerdir..
    Haklısın..Asıl kabahat menejerin..Ben de kızalım,Lugano'yu dışlayalım demiyorum ama bir şekilde kırıldığımızı,kimsenin Fenerbahçe'den büyük olmadığını hissettirmek gerekmez miydi?Sanki bu takımda oynamak adına büyük fedakarlıklar yapmış birisi gibi pohpohlamak rahatsız edici.. Chelsea bile elinin tersiyle bir serveti reddeden J.Terry'i böyle pankratla karşılamamıştır..En azından bir tenezzülsüzlük gösterilebilirdi..

SON DAKİKA!

Edu'nun sözleşmesi resmen feshedildi!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Edu'nun sözleşmesi fesh edilmiş. TFF sitesinde de yer alıyor.

Sercan için son teklifimiz ise 5.5MN€ + 1 oyuncuymuş.
    Tuncay'ında Boro'dan kesin olarak ayrılacağı, o zamana kadar Boro için elinden geleni yapacağı Boro sitesinde haber olarak yer almış.

Eğer Sercan olmaz ve Tuncay gelir ise, Carlos gönderilip yabancı bir forvet ile anlaşabiliriz. Bunun içinde Sheva ismi gündemde.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Olmadı bu derbilerdeki Gizli golcümüzdü
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Edu, GS maçında hiç kendi kalesine attı mı :s
    Avrupada atıyodu sadece Ama her kendi kalesine gol attığında o maçı alıyoduk

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Asist yada gol farketmez de şakasına söylemiştim.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Shevchenko'yu alacağımızı sanmıyorum, çok gereksiz bir transfer olur. Zaten tek forvetle oynuyoruz. Güiza, Semih ve transfer edilirse Sercan olacak, bir de üstüne Sheva olmaz, yalan bir duyumdur muhtemelen.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Resmi sitenin Tuncay yalanlamaları gösteriyor ki Tuncay ile gerçekten ilgileniliyor. Buna geçmişteki yalanlanan ertesi gün imza attırılan futbolculardan varmıyorum. Bizim bildiğimiz resmi site yalanlarken, X oyuncu ile ilgili herhangi bir girişimimiz olmamıştır, planlarımız arasında yoktur şeklinde yalanlar. Fakat Tuncay'la ilgili çıkan haberlerin hep detayları yalanlanıyor, oyuncu yalanlanmıyor. Örneğin; Başkanımız Tuncay'ı da aldık dememiştir şeklinde bir yalanlama geldi.

Tuncay'la ilgili Başkan nasıl gittiyse o şekilde alırız demişti. Middlesbrough da bedavaya vermeyeceğine göre kiralamaktan başka seçenek kalmıyor. Yalnız Tuncay bedelli askerlik hakkını kaybetmemek için 1 yıl daha yurtdışında işine devam etmek zorunda. Ya gemileri yakacak bu hakkını kaybetmek pahasına Fenerbahçe'ye gelecek, ya da menajerinin dediği gibi Almanya veya Rusya'yı da deneyecek.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Shevchenko'yu alacağımızı sanmıyorum, çok gereksiz bir transfer olur. Zaten tek forvetle oynuyoruz. Güiza, Semih ve transfer edilirse Sercan olacak, bir de üstüne Sheva olmaz, yalan bir duyumdur muhtemelen.
    Zaten Sercan gelmez, Tuncay gelir, Carlos giderse Sheva yada yabancı forvet gelecek. Yani baya bi ihtimal var.

Rusya'ya giderse hayatının hatasını yapar, milli takım şansı da zora girer. Gökdeniz ve Fatih Tekke'nin durumu ortada.

Geçen gün gazetede okumuştum, Terim'in milli oyunculara (özellikle yurtdışında forma giyenlere) çok fazla ihtiyacı olduğu yazıyordu. Kritik maçlar var önümüzde malum. Hatta haberde Terim'in yurtdışında oynayan futbolcuların teknik direktörleriyle görüşüp oyunculara yardımcı olmasını isteyeceği belirtiliyordu. Tuncay ve Hamit'ten, aynı şekilde diğer gurbetçilerden azami yarar sağlamak adına onların sürekli forma giymesi gerekiyor, Terim'in kastettiği de bu olsa gerek. Tuncay Fenerbahçe'de bu fırsata sahip olacak. Terim de sanıyorum Tuncay'a Fenerbahçe'ye dönmesini önermiş olabilir diye tahmin ediyorum hem Tuncay'ın hem milli takımın menfaatini düşünerek.

Ben daha önce de yazdım, planda Tuncay'ın transferi ve akabinde R.Carlos'un gönderilmesi var diye tahmin ediyorum, bu oldukça başarılı bir plan olur. Böylece Lugano'nun oynamasına da yer açılacak (Bilica'yla birlikte).

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bilica alınmayıp Edu nun sözleşmesi devam edebilirdi bence..
    sonuçta Edu Brezilya Milli takımına kadar yükselmiş bir oyuncu ve kişisel fikrim Bilicadan 2 gömlek daha üstün bir savunmacı..ha Edu nun sözleşmesi fesh ediliyorsa da daha iyisi getirilmeliydi Naldo,Luisao tarzında..
    ama böyle planlar varsa da bunu baltalayan Lugano nun sözleşme sorunu oldu sanırım..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Tuncay konusunda ise..bizi Premier Ligde temsil etmesi gerektiğini düşünüyorum..dışarıya daha fazla oyuncu vermemiz gerekirken gönderdiğimizi de alıyoruz..
    Last edited by erdemzorer10 : 18.Ağustos.2009 at 21:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    [B]Bilica alınmayıp Edu nun sözleşmesi devam edebilirdi bence..
    sonuçta Edu Brezilya Milli takımına kadar yükselmiş bir oyuncu ve kişisel fikrim Bilicadan 2 gömlek daha üstün bir savunmacı..ha Edu nun sözleşmesi fesh ediliyorsa da daha iyisi getirilmeliydi Naldo,Luisao tarzında..
    ama böyle planlar varsa da bunu baltalayan Lugano nun sözleşme sorunu oldu sanırım..
    Edu gitti, kıymete bindi, gitmeden önce her türlü dalga geçiliyordu ama ne de olsa;

Kel ölür sırma saçlı olur, kör ölür badem gözlü olur.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    İlk transfer edildiklerinde de söyledim yine söylüyorum.Dos Santos F.Bahçe'nin istediği sol açık değil.Sivas'a attığı müthiş golde benim fikrimi değiştirmez...

Rakip savunma kapalıyken adam geçip,sıfıra inip orta kesebilen bir adam değil.Çok yetenekli ama farklı yetenekleri var.Rakip bekleri hiç zorlamıyor.Örneğin bu hafta Sivas'ın sağ tarafında sadece stoperden bozma ağır Murat Sözgelmez vardı.Ben Dos Santos'un bir kere geçtiğini,bırakın geçmeyi bir kere zorladığını görmedim maç boyunca...

Bence sol bek oynamalı.Fiziği falan gayet iyi.Sakin,ne yaptığını biliyor.Hakan Balta'nın teknik ve hücuma katılan hali olur bekte.Nitekim Brezilya milli takımında da bu bölgede başarıyla görev alıyor...

Özer ya da M.Topuz kanatta ondan aşağı kalır performans sergilemezler.Hatta Özer çok daha iyi oynar o bölgede...
    Amaç zaten çizgiye inmesi değil.
    Takım orta sahada çok pas yapmaya odaklı bir futbol oynuyor.
    Dos Santos 3lü orta sahanın solunda da oynayabilecek bir oyuncu formatında.İçeriye çok katediyor, gerçek bir sol açık gibi oynamıyor ve 4-3-3 forveti gibi ceza sahasına süpriz koşular yapıyor.Hızlı olmamasına rağmen topla istediği zaman rahat gidiyor.

Çok fazla dribbling yapmamasını olumlu karşılarım, dribbling biraz da fizik üstünlüğü demek.

Orta beklentisi varsa eğer, Dos Santos kendini geriye Carlos'un son çizgiye kadar süratle çıkmasını izn verebilir, ki Daum buna güvendi.Carlos ve Gökhan'ın son çizgiye kadar müthiş enerjileri var.Gökhan da inanılmaz oynuyor, dolayısı ile kanatlar sıkıntı görmüyorum ben.

Carlos gittiğinde de yine kaliteli bir sol bek kalacak.Bu açıdan çok önemliydi.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İşte Sivas gibi göbeği sağlam tutan takımlarda da içe katetmesi kar etmeyebilir.Benim bildiğim kadarıyla F.Bahçe tam manasıyla bir sol açık arıyordu.Bu bağlamda istenilen adam değil diyorum.Uğur Boral'da ki patlamada gücü,hız ve hızlanma Santos'ta olsa mükemmel olurdu ama o zamanda burada olurmuydu orası tartışılır.Uğur Boral Ç.Rize maçında tam bir kanat oyuncusu asisti yapmıştı mesela...

Yarın birgün Semih takıma girdiği zaman sağdan soldan orta bekleyecek.Artı Alex gibi çok iyi sıçrayan ve mükkemel heading tekniğine sahip bir futbolcuda var.Kapanan takımlara karşı kanat varyasyonları çok önemli.Takdir edersiniz ki Carlos'un eski gücü,iştahi,kondisyonu yok.Sivas maçında bir çok boş alan bulmasına rağmen olumlu kullanamadı.Gökhan çok iyi kullandı o kulvarı Carlos'un aksine.Solda da Gökhan gibi bir adam olsa içe katetmesi sorun olmaz,hatta alan boşaltır arkasındaki adama.Gökhan Deivid'in bu özelliğiyle parlattı yıldızını.Ama Carlos'un yetersiz olduğunu düşünüyorum.Bunun için önünde oynayan adamın çizgiye inme potansiyeli olabilmelisi gerekiyor bence...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    İşte Sivas gibi göbeği sağlam tutan takımlarda da içe katetmesi kar etmeyebilir.Benim bildiğim kadarıyla F.Bahçe tam manasıyla bir sol açık arıyordu.Bu bağlamda istenilen adam değil diyorum.Uğur Boral'da ki patlamada gücü,hız ve hızlanma Santos'ta olsa mükemmel olurdu ama o zamanda burada olurmuydu orası tartışılır.Uğur Boral Ç.Rize maçında tam bir kanat oyuncusu asisti yapmıştı mesela...

Yarın birgün Semih takıma girdiği zaman sağdan soldan orta bekleyecek.Artı Alex gibi çok iyi sıçrayan ve mükkemel heading tekniğine sahip bir futbolcuda var.Kapanan takımlara karşı kanat varyasyonları çok önemli.Takdir edersiniz ki Carlos'un eski gücü,iştahi,kondisyonu yok.Sivas maçında bir çok boş alan bulmasına rağmen olumlu kullanamadı.Gökhan çok iyi kullandı o kulvarı Carlos'un aksine.Solda da Gökhan gibi bir adam olsa içe katetmesi sorun olmaz,hatta alan boşaltır arkasındaki adama.Gökhan Deivid'in bu özelliğiyle parlattı yıldızını.Ama Carlos'un yetersiz olduğunu düşünüyorum.Bunun için önünde oynayan adamın çizgiye inme potansiyeli olabilmelisi gerekiyor bence...
    Carlos'un yetersiz olmasının sebebi nedir? Defansif zaafiyeti olmayan parmakla gösterilecek kadar az sol bek var.Fiziği yettiği sürece oynayabilecek bir oyuncu.Kondüsyon sorunu yaşayacağı denilebilir, oyunda konsantrasyon sorunu yaşayarak oyundan kopabilir ama neye göre yetersiz, herkes aynı şeyi söylüyor bunu çok merak ediyorum.Ligin bütün sol beklerinden çok daha iyi bir sol bek.

Carlos attacking full bek, bu kategoride dünyanın gelmiş geçmiş en iyilerinden biri, hatta en iyisi bile denilebilir.Teknik özelliklerini tartışmaya açamayız zaten.Topu ayağı ile kesmesi konusunda da ister kayarak olsun, istersen ayak içi ile ne kadar temiz ne net kestiğini görebiliyoruz.Carlos hep alan zaafiyeti yaşayan bir sol bekti.Brezilya futbolunda teknik olmayan hiçbir oyuncuyu sol bek oynatmazlar, Carlos da diğerleri gibi ofansif yönü kuvvetli ile bu şekilde oynamaya başlayan bir oyuncu.Alan savunması zaafiyet fiziksel gerileme ile beraber düşmüş olabilir ama bu seviyede hala yeterli.35 yaşındaki bir oyuncudan maç boyu tüm sol koridoru kat etmesini, sürekli savunma yapmasını beklemek kadar sorumsuzca bir beklenti olamaz.Hele Uğur gibi geriye hiç yardım etmeyen bir sol açık ile oynadı.Açıklarını kapatacak bir savunma çizgisi olmak zorunda.

Fenerbahçe sol bek savunması yapmak zorunda değil, alan savunmasında bunu eritebilir.Carlos hala enerjik bir oyuncu ama kondüsyonunu da ayarlamak zorunda.Kaslarının müsaade ettiği dengede kontrolünü sağlamak zorunda.Hala onun performansını bile veremeyen bir çok sol bek var.Carlos bu yaşına rağmen fiziksel özelliklerini korumuş durumda ve hala daha iyisi olmadığı için Dunga'ya Milli Takım'a çağır baskısı yapılıyor.

Orta sahadahi bütün oyuncular pas trafiğine katılmak zorunda.Fenerbahçe dikine pas yapıyor, herkes içeriye girmez çizgide kalırsa alan açılır ve pas oranları istenen seviyeye gelemez.Kazım'ın da ters koşular yapması, çizgiye sabit kalmaması lazım.Andre Santos ve Deivid top tekniklerini kullanacak şekilde pas çıkartarak ve dikine içeri katederek rakibi fazla pas ile çıkartmamaya, yormaya çalışıyorlar. Cristian önceden karar vererek en iyi alana çabuk pas veriyor, Aurelio gibi çevresinde katederek oyunu yavaşlatmıyor.Ayrıca biraz daha geride kalarak fiziğini de kullandığı için Emre'nin daha fazla öne açılmasını sağladı. (Hatırlayın Deniz kademeye girdikçe Aurelio daha çok öne çıkmaya başlamıştı)
    Andre Santos-Emre-Kazım kaptırılan topta cılız da olsa ön alan presi yapmaya çalışıyorlar.Bu taktik olarka bir birşeylerin değiştiriğinin göstergesi.

Dikine hızlı bir sol açık elbetteki çok iyi olabilir ama bu o kalitede olmasa da Robben gibi teknik ve çok yönlü bir oyuncu ise.Hız iyi bir şeydir ama taktik açıdan doğru kullanması lazım.

Elbetteki Andre Santos çizgide oynamayak, çizgi açısında beklere mahkum kalınacak ama yine de hızlı diye Uğur gibi istikrarsız, top hakimiyeti zayıf, alanı görmeden çizgiye kapanan bir oyuncuyu lütfen savunmayın.Sadece iyi bir alternatif olabilir.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Maldonado,Josico ve Edu dısındaki yabancılar kalacak bence...
    Mayıs ayından bir iletim

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Mayıs ayından bir iletim
    Maldonado ve Josico'nun gideceği zaten belliydi. Tek Edu'yu bildin. Genede tebrikler.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Maldonado ve Josico'nun gideceği zaten belliydi. Tek Edu'yu bildin. Genede tebrikler.
    Lugano'nun kalacağını bildim

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

müneccim olmaya gerek yok kanımca mr sıkarfeys

Transferin son günlerine bir bomba bekliyorum bakalım

Mesaj Yetkileri