Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: Daum: "En Büyük Atatürk"

Nesil
    2006

Default Daum: "En Büyük Atatürk"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum, 3-1 kazandıkları Diyarbakırspor maçından sonra şöyle konuştu:

"Yenik duruma düştük ama bu durumdan sonra maçı çevirmemiz bizim için çok sevindirici. Özellikle ikinci yarıda daha fazla gol atabilirdik. Ama sahada iyi bir Diyarbakır takımı gördük. Eminim buraya gelecek diğer takımlar da zor maçlar yapacaklardır."

Bu arada yakasına Atatürk rozeti takan Daum, bununla ilgili gelen bir soruya; 'Ben Atatürk fanatiğiyim' dedi ve Türkçe şöyle konuştu:

"En büyük Atatürk"

Helal olsun, bizden biri olduğunu kanıtladı...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Niye böyle birşey dediğini merak ettim bak Neyse güzel birşey takdir ediyoruz tabii

Nesil
    2006

Niye mi? Maça terör damgasını vurdu... Futbolcular hala stadda, çevik kuvet dışarda terörist peşinde. Bir kişi can çekişiyor sokakta polisler etrafında dolaşmış..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yok Atatürk rozetini nereden buldu o sırada o zaman. Hazırlıklı gelmiş demek ki Takdir ediyoruz dedim zaten. İyi birşey söylemiş de, terörü kınıyorum dese daha çok hoşuma giderdi açıkçası...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Helal olsun Türk dedigimiz adamlar İstiklal Marşı'nı ıslıklasın Alman Daum en büyük Atatürk desin.. Vallahi ayakta alkışlıyorum kendisini..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ha unutmadan olayı bo boyutlara taşıyan terörist grubunu kınıyorum ve onlara laflar hazırladım, ama o lafları burada sayamıyoruz maalesef...

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Daum'u çok severim helal olsun Atatürk sevgisi için ama ne bileyim 15 senedir "Daum İstiklal Marşı söyledi, Daum Atatürk'ü övdü" gibi haberlerin çıkarılması artık baydı beni.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Ayrıca maçta kötü olaylar olmuştur. Bunları ırk kavgasına dönüştürmeyelim. Sadece konuyu konuşalım.

Sovenizm buraya da yayilmis.
    Diyarbakirspor üzerinden propaganda yapmayin burada. Eski cagdan kalma körelmis asiri milliyetcilik duygularinizi burada disa vurmayin.
    Buradaki bazi kisiler de var olan bir önyargi var ve en ufak bir hata da burada atip tutmak icin firsat kulluyor bu kisiler.
    Demagoji yapip konuyu istedigi yöne cektikten sonra insanlari ajite ederek emellerine ulasmaya calisiyorlar.

Nesil
    2006

İstiklal marşımız eğer o stadda yuhalanıyorsa, Diyarbakırspor bu ligden ihraç edilsin. Bu Türk tarihinde bir ilktir. Bir Türk Kulübü'nün stadında istiklal marşı yuhalanıyor.

Baran boşuna tartışmayalım, eniştem emekli oramiral, Kıbrısa çıkartmayı o yaptı, bir aile akrabamız CHP'den milletvekili. Bu devlette neler olup, olmadığını çok iyi biliyorum, Almanya'dan görüldüğü gibi değil. Birde Diyarbakır'lı olabilirsin, oradakilerde Türk Milletinin insanıdır ama; bazı adamlar ne yazıkki bunu kabul edemiyor, terörü destekliyorlar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Diyarbakirspor üzerinden propaganda yapmayin burada. Eski cagdan kalma körelmis asiri milliyetcilik duygularinizi burada disa vurmayin.
    Buradaki bazi kisiler de var olan bir önyargi var ve en ufak bir hata da burada atip tutmak icin firsat kulluyor bu kisiler.
    Demagoji yapip konuyu istedigi yöne cektikten sonra insanlari ajite ederek emellerine ulasmaya calisiyorlar.
    bi garipsin doğrusu o stadda fenerbahce tribününü taşlamıştı diyarbakırlılar son küme düşmenizden önce stadın dışından içeriye taş atılıyo bi sürü yaralanan olmuştu unutmadık bu günleri!!! bugün adam tuvaletini yaptıgı şişeyi sahaya atıyo taş atıyo çakmak atıyo yenerkende yapıyo bunu,oyuncular desen bıraksalar öldürecekler bizimkileri ama fenerli oyuncu elini havaya kaldırsa tak sarı kart diyarbakırsporlular dövecek nerdeyse hakemi uyarıyo suat efendi! bi maçta yanlıs ofsayt yanlıs penaltı yanlıs faul kararı falan olur bunlar gecer 90 dakika iyi oynarsın bi tane daha atarsın en kötüsü bi takımı sindirmektir nedir yani oyuncu sinirlenemez mi sinirlenince elini kaldırıyo diye kart cıkarıp duruyo hakem bu şehirde bu şekilde maç mı yaptırılır yaa!
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Türkiye Cumhuriyeti içersinde İSTİKLAL MARŞI ıslıklanıyorsa herşeyi heryerde vurmak gerekir bence.Milliyetçilik suç mu ? Atatürk'ün ilke ve inkılaplarını incele bi istersen.Eski cağdan kalmışmış zaten aşırı sinirliyim diyarbakır taraftarının yaptıklarına ters bişey söylememek için zor duruyorum.
    Diyarbakır taraftarımı diyim ne diyim bilemedim böyle nankör bi insan topluluğu olamaz maç boyu yapmadık çirkeflik çirkinlik bırakmadılar İstikal Marşı'nıda ıslıkladılar ne diyeyim bunlara bilemiyorum.Bu takımın değil belki takımın futbolcunun günahı yok ama bu taraftarın bu ülkede amatör kümede bile futbola hakkı yok.
    En ağır madde neyse onla sevkedilsinler disiplin kuruluna en ağır cezayı alsınlar.
    Keşke diyarbakıra gitseydim maç için keşke..

Daum'un yaptığının şovenizim olduğuna katılıyorum yalnız yeter artık baydı Daum yapma bu işleri belki samimisin ama olsun en azından ucundan dokun geç böyle işi şova dönüştürme.

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    İstiklal marşımız eğer o stadda yuhalanıyorsa, Diyarbakırspor bu ligden ihraç edilsin. Bu Türk tarihinde bir ilktir. Bir Türk Kulübü'nün stadında istiklal marşı yuhalanıyor.

Baran boşuna tartışmayalım, eniştem emekli oramiral, Kıbrısa çıkartmayı o yaptı, bir aile akrabamız CHP'den milletvekili. Bu devlette neler olup, olmadığını çok iyi biliyorum, Almanya'dan görüldüğü gibi değil. Birde Diyarbakır'lı olabilirsin, oradakilerde Türk Milletinin insanıdır ama; bazı adamlar ne yazıkki bunu kabul edemiyor, terörü destekliyorlar...

Tipik bir önyargi durumu burada ortaya cikiyor.
    Ben Almanya'da yasamama ragmen Türkiye sorunlarini iyi bilirim, sen o konuda kafani yorma. Sizin forumda millete neyi empoze etmeye calistiginizi bildigimden dolayi zaten karsi cikiyorum sizlere.

Macta olan olaylar Türkiye'de ilk defa gerceklesmedi. Zamaninda atilan ses bombalarini, taslari, su siselerini vs. hepsini iyi biliyoruz. Bazi taraftar gruplari mac sonrasinda karsi takimin taraftarlarini tasla, sopayla ariyorlar ve bulduklari yerde linc girisimine katiliyorlar. Bunlarin hepsini hepimiz cok iyi biliyoruz.
    Söz konusu Diyarbakir'a geldiginde, hemen cogu kisinin icinde olan kin duygusu ortaya cikiyor ve burada inanilmaz tahrik edici yorumlara sahit oluyoruz. Bu ilk degil, ne yazik ki son da olmayacak.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Saydıkların sadece kavgaya giriyor ama burada yaşanan İstiklal Marşımızın ıslıklanması alakası olmayan konular yani boşuna savunuyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Türkiye'de İstiklal Marşını başka ıslıklayan takım var mı ?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence her kim olursa olsun stadda olay çıkaranlar bir daha girememeli. Fenerde de Galatasaraydada farketmez.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Macta olan olaylar Türkiye'de ilk defa gerceklesmedi. Zamaninda atilan ses bombalarini, taslari, su siselerini vs. hepsini iyi biliyoruz. Bazi taraftar gruplari mac sonrasinda karsi takimin taraftarlarini tasla, sopayla ariyorlar ve bulduklari yerde linc girisimine katiliyorlar. Bunlarin hepsini hepimiz cok iyi biliyoruz.
    Söz konusu Diyarbakir'a geldiginde, hemen cogu kisinin icinde olan kin duygusu ortaya cikiyor ve burada inanilmaz tahrik edici yorumlara sahit oluyoruz. Bu ilk degil, ne yazik ki son da olmayacak.
    ya sen ne olayından bahsediyosun emperor ?
    biz atılan taşta değiliz.Onlarda hata yapılmaması lazım ama dediğin gibi heryerde olabiliyor
    İSTİKLAL MARŞI Türkiye'de başka hiç bir stadda ıslıklanmaz
    Nankör şerefsiz bi grup kendini bilmez bunlarına ne demeli bilmiyorum..
    Diyarbakırspordan da nefret ediliyor haliyle bu taraftarı yüzünden..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İstiklal Marşı nın ıslıklanması olayı yorumsuz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ben Almanya'da yasamama ragmen Türkiye sorunlarini iyi bilirim, sen o konuda kafani yorma. Sizin forumda millete neyi empoze etmeye calistiginizi bildigimden dolayi zaten karsi cikiyorum sizlere.

kimsenin kimseye ön yargısı kini yok yahu! diyarbakırlıların bugün yaptıklarına bir tane mantıklı açıklama yap demagoji yapma sadece mantıklı bisey söyle önceden de yapılmıstı şimdi de yapılıyo ne var deme! önceden yapanları savunan mı var burda...konu şu gs-fb maçında olay cıkıyosa yada rize-ts mesela derbidir şehir cekişmesidir falan denilir bahane budur yanlıstır ama sebep budur sonucta.Diyarbakırlılar bugün yenerken bile sahayı neden taş yagmuruna tuttular neden fenerle hiç bi sorunları yokken istiklal marsını yuhladılar milli maclarda bile olmuyo bu neden soruyorum diyarbakırlısın türkiyeyi cok iyi biliyosun bi acıkla bize!
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Quote Originally Posted by sananes View Post
    bi garipsin doğrusu o stadda fenerbahce tribününü taşlamıştı diyarbakırlılar son küme düşmenizden önce stadın dışından içeriye taş atılıyo bi sürü yaralanan olmuştu unutmadık bu günleri!!! bugün adam tuvaletini yaptıgı şişeyi sahaya atıyo taş atıyo çakmak atıyo yenerkende yapıyo bunu,oyuncular desen bıraksalar öldürecekler bizimkileri ama fenerli oyuncu elini havaya kaldırsa tak sarı kart diyarbakırsporlular dövecek nerdeyse hakemi uyarıyo suat efendi! bi maçta yanlıs ofsayt yanlıs penaltı yanlıs faul kararı falan olur bunlar gecer 90 dakika iyi oynarsın bi tane daha atarsın en kötüsü bi takımı sindirmektir nedir yani oyuncu sinirlenemez mi sinirlenince elini kaldırıyo diye kart cıkarıp duruyo hakem bu şehirde bu şekilde maç mı yaptırılır yaa!

Yahu burada yapilanlari tasvip etmiyorum ki ben !
    Yapilanlar son derece igrenc, buna ben de katiliyorum.
    Ama bunu ilk defa olmus gibi gösterirseniz, sizin yanilgiya düstügünüzü belirtirim ben. Bak bakalim daha önce ne olaylara taniklik etmisiz, ondan sonra gel burada elestirini yap.
    Gerets'in alni yarildi, Mondragon'a ses bombasi atildi, Ali Samiyen de futbolculara macin basindan sonuna kadar su siseleri vs. atildi.
    Sonrasinda sahalar da yaralanmalara kadar büyük vukuaatlara taniklik ettik.
    Basketbol da final serisinde yasanan olaylari da biliyoruz.
    Bunlari gözden gelip, ilk defa oluyormus gibi belirtmek yanlistir. Bunu söylüyorum ben.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ama bunu ilk defa olmus gibi gösterirseniz, sizin yanilgiya düstügünüzü belirtirim ben. Bak bakalim daha önce ne olaylara taniklik etmisiz, ondan sonra gel burada elestirini yap.
    Gerets'in alni yarildi, Mondragon'a ses bombasi atildi, Ali Samiyen de futbolculara macin basindan sonuna kadar su siseleri vs. atildi.
    Bunlari gözden gelip, ilk defa oluyormus gibi belirtmek yanlistir. Bunu söylüyorum ben.
    yuhlama konusuna girmiyosun ama o da güzel bak biz olay çıkmasından bahsetmiyoruz diyarbakırlıların ortada hiç bi gerginlik yokken neden olay cıkarttıgını istiklal marsı yuhladıgını merak ediyoruz pkk ile alakalı bisey oldugunu düşünüyorum ben bunun!

Nesil
    2006

Kusura bakma, o ses bombasını atıldığı maçta atanlar bu ülkede vergi veren, sicili tertemiz ama; tribünde kendisini kaybeden insanlar. Ama Diyarbakır'da bunları yapanların hangi dış örgütlere mensup olduğu ortadadır.

Diyarbakır ihraç edilmesi gerekki, bu kişilere bu haklar verilmesin. Eskiden yabancı takımlar ülkemizde terör var diye burada maç yapmak istemiyorlardı, şimdi bizim kulüplerimiz Diyarbakır'da yapmak istemiyorlar. Bu sorunlar çözülene kadar, Diyarbakır veya başka bi doğu takımının bu ligde olmaması gerek, yoksa o maça giden masum insanlar canlarından olacaklar.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

edmin olayı ırk boyutuna taşımayalım diyorlarda burda yazan mesajların hepsi direkt olarak ırka saldırı.

benim anlamadığım nokta şu: fair play savunucuları diyarbakırda maçta çıkan olaylar için suçlayanlar çıkıp mertçe desinler; diyarbakır'ı ırk olaylarından dolayı sevmiyoruz diye. boşuna maçta olan olayların arkasına saklanmayın

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Seni tebrik ederim gerçekten.İstiklal Marşı ıslıklandı onu konuşuyoruz onu soruyoruz ha bire bu olaylar hep oluyor diyip hikaye anlatıyosun şurda ses bombası atıldı burda koltuk atıldı diyosun yani bravo.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Kusura bakma, o ses bombasını atıldığı maçta atanlar bu ülkede vergi veren, sicili tertemiz ama; tribünde kendisini kaybeden insanlar. Ama Diyarbakır'da bunları yapanların hangi dış örgütlere mensup olduğu ortadadır.

Diyarbakır ihraç edilmesi gerekki, bu kişilere bu haklar verilmesin. Eskiden yabancı takımlar ülkemizde terör var diye burada maç yapmak istemiyorlardı, şimdi bizim kulüplerimiz Diyarbakır'da yapmak istemiyorlar. Bu sorunlar çözülene kadar, Diyarbakır veya başka bi doğu takımının bu ligde olmaması gerek, yoksa o maça giden masum insanlar canlarından olacaklar.
    bu mesajda direkt olarak diyarbakırlılara terörist denilmiştir. bu suçtur. vergi veren, sicii tertemiz tribünde kendisini kaybedenlermiş diğer staddakiler. peh iki yüzlülüğün bu kadarı da olmaz. eğer sitede hakaret suçsa bu mesajda tüm diarbakırlılara terörist denmiştir ve çok büyük suçtur. gereğinin yapılması lazım

Quote Originally Posted by sananes View Post
    kimsenin kimseye ön yargısı kini yok yahu! diyarbakırlıların bugün yaptıklarına bir tane mantıklı açıklama yap demagoji yapma sadece mantıklı bisey söyle önceden de yapılmıstı şimdi de yapılıyo ne var deme! önceden yapanları savunan mı var burda...konu şu gs-fb maçında olay cıkıyosa yada rize-ts mesela derbidir şehir cekişmesidir falan denilir bahane budur yanlıstır ama sebep budur sonucta.Diyarbakırlılar bugün yenerken bile sahayı neden taş yagmuruna tuttular neden fenerle hiç bi sorunları yokken istiklal marsını yuhladılar milli maclarda bile olmuyo bu neden soruyorum diyarbakırlısın türkiyeyi cok iyi biliyosun bi acıkla bize!
    Hicbir kötü davranisin bahanesi olmaz, buna kilif bulmaya calismak hatadir.
    Diyarbakirsporlular da o zaman biz Fenerlilere düsmaniz diyip olayi ört pas etmeye calissin. Eger konuya bu mantikla yaklasacaksak eger bahane cok, uydur uydur ipe diz ...

Bu ülke de tribünler de yaralanmalar, ölümler yasandi.
    Demek istedigim Diyarbakirsporlular bu konu da tek degiller. Ha bu macta yaptiklari igrencti, futbol sahalarinda görmek istemedigimiz seylerdi, o konuda sana sonuna kadar katilirim. Ama dedigim gibi bu olaylar ne ilktir, ne de son olacak. Bu ülke de taraftar gruplari arasinda holiganizm iliklere kadar islenmis, buna bir önlem alinmadigi sürece bu olaylar devam edecektir.

Milli mars konusuna gelirsek ;
    Türkiye'nin bir macinda milli mars isliklanmisti, sonrasinda bizim sahamiz da onlarin milli marsini islikladik. Eger olaya bu yönden bakarsan bu konu da da vukuaatlarimiz var. Ama bu demek degildir ki Diyarbakirspor bu yaptiginda hakli. Kesinlikle rezil bir tribün vardi bugün, bunu belirtiyorum zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Kuyruk acısı olmayan insanın yapacağı iş değildir zaten istiklal marşını ıslıklamak..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by SYLaR View Post
    edmin olayı ırk boyutuna taşımayalım diyorlarda burda yazan mesajların hepsi direkt olarak ırka saldırı.

benim anlamadığım nokta şu: fair play savunucuları diyarbakırda maçta çıkan olaylar için suçlayanlar çıkıp mertçe desinler; diyarbakır'ı ırk olaylarından dolayı sevmiyoruz diye. boşuna maçta olan olayların arkasına saklanmayın
    ne ırk olayı yahu benim en yakın arkadasım kürt amasya merzifonluyum burda bi cok kürt köyü ve kürt var.bizim insan gibi insanlarla sorunumuz yok biz durduk yere istiklal marsını yuhlayan durduk yere taş atan tuvaletini yapıp şişeyi sahaya fırlatan provakasyonerlere karsıyız sen bizim gibi düşünmüyosan da kendi yanlışındır bu

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Diyarbakırlılar terörist değildir arkadaşlar yapmayın nerden çıkarıyorsunuz o olayları çıkaranlar PKK yanlıları. MAçla alakası olmayan kişiler. Burada kimse bir şehre saldırı yapmıyor sadece İStiklal marşımızı ıslıklayanlara sözleri. Öyle bir şey diyemeyiz zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by SYLaR View Post

Tc kimliği taşıyıp da İstiklal Marşı'nı ıslıklayan insanları niye seveyim sen bana onu anlat bi
    Hümanizm dedikleride bi yere kadar.Akıllı olsunlar hadlerini bilsinler yoksa bu ülkede kimsenin onlara bişey dediği yok.Kaşınmadıkları müddetçe.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri