1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: Daum: "En Büyük Atatürk"

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Tipik bir önyargi durumu burada ortaya cikiyor.
    Ben Almanya'da yasamama ragmen Türkiye sorunlarini iyi bilirim, sen o konuda kafani yorma. Sizin forumda millete neyi empoze etmeye calistiginizi bildigimden dolayi zaten karsi cikiyorum sizlere.

Macta olan olaylar Türkiye'de ilk defa gerceklesmedi. Zamaninda atilan ses bombalarini, taslari, su siselerini vs. hepsini iyi biliyoruz. Bazi taraftar gruplari mac sonrasinda karsi takimin taraftarlarini tasla, sopayla ariyorlar ve bulduklari yerde linc girisimine katiliyorlar. Bunlarin hepsini hepimiz cok iyi biliyoruz.
    Söz konusu Diyarbakir'a geldiginde, hemen cogu kisinin icinde olan kin duygusu ortaya cikiyor ve burada inanilmaz tahrik edici yorumlara sahit oluyoruz. Bu ilk degil, ne yazik ki son da olmayacak.
    kimsenin kimseye ön yargısı kini yok yahu! diyarbakırlıların bugün yaptıklarına bir tane mantıklı açıklama yap demagoji yapma sadece mantıklı bisey söyle önceden de yapılmıstı şimdi de yapılıyo ne var deme! önceden yapanları savunan mı var burda...konu şu gs-fb maçında olay cıkıyosa yada rize-ts mesela derbidir şehir cekişmesidir falan denilir bahane budur yanlıstır ama sebep budur sonucta.Diyarbakırlılar bugün yenerken bile sahayı neden taş yagmuruna tuttular neden fenerle hiç bi sorunları yokken istiklal marsını yuhladılar milli maclarda bile olmuyo bu neden soruyorum diyarbakırlısın türkiyeyi cok iyi biliyosun bi acıkla bize!
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Quote Originally Posted by sananes View Post
    kimsenin kimseye ön yargısı kini yok yahu! diyarbakırlıların bugün yaptıklarına bir tane mantıklı açıklama yap demagoji yapma sadece mantıklı bisey söyle önceden de yapılmıstı şimdi de yapılıyo ne var deme! önceden yapanları savunan mı var burda...konu şu gs-fb maçında olay cıkıyosa yada rize-ts mesela derbidir şehir cekişmesidir falan denilir bahane budur yanlıstır ama sebep budur sonucta.Diyarbakırlılar bugün yenerken bile sahayı neden taş yagmuruna tuttular neden fenerle hiç bi sorunları yokken istiklal marsını yuhladılar milli maclarda bile olmuyo bu neden soruyorum diyarbakırlısın türkiyeyi cok iyi biliyosun bi acıkla bize!
    Hicbir kötü davranisin bahanesi olmaz, buna kilif bulmaya calismak hatadir.
    Diyarbakirsporlular da o zaman biz Fenerlilere düsmaniz diyip olayi ört pas etmeye calissin. Eger konuya bu mantikla yaklasacaksak eger bahane cok, uydur uydur ipe diz ...

Bu ülke de tribünler de yaralanmalar, ölümler yasandi.
    Demek istedigim Diyarbakirsporlular bu konu da tek degiller. Ha bu macta yaptiklari igrencti, futbol sahalarinda görmek istemedigimiz seylerdi, o konuda sana sonuna kadar katilirim. Ama dedigim gibi bu olaylar ne ilktir, ne de son olacak. Bu ülke de taraftar gruplari arasinda holiganizm iliklere kadar islenmis, buna bir önlem alinmadigi sürece bu olaylar devam edecektir.

Milli mars konusuna gelirsek ;
    Türkiye'nin bir macinda milli mars isliklanmisti, sonrasinda bizim sahamiz da onlarin milli marsini islikladik. Eger olaya bu yönden bakarsan bu konu da da vukuaatlarimiz var. Ama bu demek degildir ki Diyarbakirspor bu yaptiginda hakli. Kesinlikle rezil bir tribün vardi bugün, bunu belirtiyorum zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Milli mars konusuna gelirsek ;
    Türkiye'nin bir macinda milli mars isliklanmisti, sonrasinda bizim sahamiz da onlarin milli marsini islikladik. Eger olaya bu yönden bakarsan bu konu da da vukuaatlarimiz var. Ama bu demek degildir ki Diyarbakirspor bu yaptiginda hakli. Kesinlikle rezil bir tribün vardi bugün, bunu belirtiyorum zaten.
    Türkiye, Yunanistan'ın marşını ıslıklayabilir saygı duymayabilir ama sen vatandaşı olduğun,kimliğini taşınıdığın ülkenin milli marşına saygı duymak zorundasın kastım sen değilsin oradaki kendi bilmezler.

Mesaj Yetkileri