Quote Originally Posted by Photograph View Post
İstiklal marşımız eğer o stadda yuhalanıyorsa, Diyarbakırspor bu ligden ihraç edilsin. Bu Türk tarihinde bir ilktir. Bir Türk Kulübü'nün stadında istiklal marşı yuhalanıyor.

Baran boşuna tartışmayalım, eniştem emekli oramiral, Kıbrısa çıkartmayı o yaptı, bir aile akrabamız CHP'den milletvekili. Bu devlette neler olup, olmadığını çok iyi biliyorum, Almanya'dan görüldüğü gibi değil. Birde Diyarbakır'lı olabilirsin, oradakilerde Türk Milletinin insanıdır ama; bazı adamlar ne yazıkki bunu kabul edemiyor, terörü destekliyorlar...

Tipik bir önyargi durumu burada ortaya cikiyor.
Ben Almanya'da yasamama ragmen Türkiye sorunlarini iyi bilirim, sen o konuda kafani yorma. Sizin forumda millete neyi empoze etmeye calistiginizi bildigimden dolayi zaten karsi cikiyorum sizlere.

Macta olan olaylar Türkiye'de ilk defa gerceklesmedi. Zamaninda atilan ses bombalarini, taslari, su siselerini vs. hepsini iyi biliyoruz. Bazi taraftar gruplari mac sonrasinda karsi takimin taraftarlarini tasla, sopayla ariyorlar ve bulduklari yerde linc girisimine katiliyorlar. Bunlarin hepsini hepimiz cok iyi biliyoruz.
Söz konusu Diyarbakir'a geldiginde, hemen cogu kisinin icinde olan kin duygusu ortaya cikiyor ve burada inanilmaz tahrik edici yorumlara sahit oluyoruz. Bu ilk degil, ne yazik ki son da olmayacak.