1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: Daum: "En Büyük Atatürk"

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

edmin olayı ırk boyutuna taşımayalım diyorlarda burda yazan mesajların hepsi direkt olarak ırka saldırı.

benim anlamadığım nokta şu: fair play savunucuları diyarbakırda maçta çıkan olaylar için suçlayanlar çıkıp mertçe desinler; diyarbakır'ı ırk olaylarından dolayı sevmiyoruz diye. boşuna maçta olan olayların arkasına saklanmayın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by SYLaR View Post
    edmin olayı ırk boyutuna taşımayalım diyorlarda burda yazan mesajların hepsi direkt olarak ırka saldırı.

benim anlamadığım nokta şu: fair play savunucuları diyarbakırda maçta çıkan olaylar için suçlayanlar çıkıp mertçe desinler; diyarbakır'ı ırk olaylarından dolayı sevmiyoruz diye. boşuna maçta olan olayların arkasına saklanmayın
    ne ırk olayı yahu benim en yakın arkadasım kürt amasya merzifonluyum burda bi cok kürt köyü ve kürt var.bizim insan gibi insanlarla sorunumuz yok biz durduk yere istiklal marsını yuhlayan durduk yere taş atan tuvaletini yapıp şişeyi sahaya fırlatan provakasyonerlere karsıyız sen bizim gibi düşünmüyosan da kendi yanlışındır bu
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by SYLaR View Post

Tc kimliği taşıyıp da İstiklal Marşı'nı ıslıklayan insanları niye seveyim sen bana onu anlat bi
    Hümanizm dedikleride bi yere kadar.Akıllı olsunlar hadlerini bilsinler yoksa bu ülkede kimsenin onlara bişey dediği yok.Kaşınmadıkları müddetçe.

Mesaj Yetkileri