Quote Originally Posted by titates1 View Post
burda biz veya sizi tartıştığımızı zannetmiyorum çoğu mesajımı Fenerbahçeli olarak yazmamaya özen gösteriyorum , isteyen istediğine inanır sen takımının son 1 senedeki performansıyla sıralamada İtalya şampiyonu İnter'in üstüne çıkabileceğine inanmayı tercih ediyorsan senin bileceğin iş ben gerçekleri gören taraftayım

Galatasaray 2000 senesinde Real Madrid hariç tüm avrupa takımlarının üzerine çıktıgında da inanmadı ki Fenerbahçeliler Biz Avrupa şampiyonlar ligini alsak da inanmayacaksınız ki Avrupa maçlarından önce Antu forumlarından yorum okumak özel zevklerim arasındadır... Çünkü ezeli rakibin taraftarlarının avrupadaki rakiplerimiz hakkındaki yorumlarını okumak hoşuma gidiyor Ama bu yorumların 2 yönü var... maç öncesi ve maç sonrası.... maç öncesi rakip her kim olursa olsun eğer az da olsa Galatasaray'ı yenme ihtimali varsa şişirilir de şişirilir...Mesela Benfica.... Benfica Galatasaray'a gol dolduracak, 5leyecek , ezecek falan filan maç biter , gs kazanır ,yorumlar değişir... bu nebiçim takım yahu ? Bunlara biz 5 atarız benfica TSL'de yer bile bulamaz... sonra sıradaki rakip gelir... Hertha berlin.... (maç öncesi )kesin fark atarlar Gs'ye ... GS almanya'da yine 5 yer gelir... sonra maç biter ,GS kazanır yorumlar yine ters yüz Avrupada kupa alırız , tesadüfen denir... Süper kupa alırız, Real Madrid istemedi de ondan aldınız denir Juventus'u , Milan'ı , Liverpool'u , vs vs dev takımları evire çevire yeneriz ; rakip eksikti, sizi küçümsedi falan denir Avrupada liste açıklanır... Listede GS üst sıralarda ise liste yalan Fb üstteyse liste dünyanın en gerçekçi listesidir...

İnan bana ben de Galatasaraylı olarak yazmadım ... Ya da ister inan ister inanma buna kim inanır ? Kadir İnanır Gece gece üslubumuzu ve espri anlayışımızı bile yerle bir ettirdiniz bize yaww