o kadar sacma bir seyi savunmussunki anlayamadim yani. bir futbolcunun eline top carpmasi ayri,oyuncunun topu elle oynamasi ayridir. tff kurallarinda oyuncu eliyle kendine avantaj saglayacak sekilde oynuyorsa diyor. yani elle oynamak demek aboo nun dedigi gibi ernstin isteyerek dokunmasi demek ki boyle bir sey soz konusu degil. baska bir arkadasin dedigi gibi topu ernst kontrol ediyor ve bir anda eline carpiyor ernst farkinda bile degil. su zamana kadar futbol maci izlemedin sanirim her carpmaya el verilirse ve sari kart olursa maclarin cogu tamamlanmaz.
sen bana cevaben bunu yazmissin sanirim cunku burda suleyman sebaya edilen kufurler hakkinda bir tek ben yazdim. Bana yazdigin dogruysa sen benim yazimi bir daha oku. biz masumuz siz soylesiniz veya biz kufrettik siz kufrettiniz demedim.ben neden burda alisamiyene edilen kufurler dile getiriliyor da suleyman sebaya edilen kufurler dile getirilmiyor dedim. tekrar oku yazdigimi sonra bana yorumunu yap istersen.
ferrarinin hakani tokatlamasi kirmizi kart ise,mustafa sarpin yaptigi 2 tane kirmizi karttir
macta degildim macta olan arkadasimin soyledigi bu, bana yalan soylicek hali yok.