Quote Originally Posted by LinGoLn_10 View Post
El eldir sonuçta. Oynasa da, çarpsa da, eğer o kişiye avantaj sağlıyorsa, endirekt serbest vuruş ve sarı kart gerektirir. Kurallar böyle sonuçta, değiştirilemez. Ama şöyle olsa, Ernst'in eline çarpıp geriye düşse, ona avantaj sağlamasa oyun durmaz. Ama adamın eline çarpıp ona avantaj sağlıyorsa, yukarıdaki dediklerim uygulanır. Kuraldır bu. Hakem hatası işte.
o kadar sacma bir seyi savunmussunki anlayamadim yani. bir futbolcunun eline top carpmasi ayri,oyuncunun topu elle oynamasi ayridir. tff kurallarinda oyuncu eliyle kendine avantaj saglayacak sekilde oynuyorsa diyor. yani elle oynamak demek aboo nun dedigi gibi ernstin isteyerek dokunmasi demek ki boyle bir sey soz konusu degil. baska bir arkadasin dedigi gibi topu ernst kontrol ediyor ve bir anda eline carpiyor ernst farkinda bile degil. su zamana kadar futbol maci izlemedin sanirim her carpmaya el verilirse ve sari kart olursa maclarin cogu tamamlanmaz.

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
Şu küfürlerin bir önüne geçilsin başka hiç bir şey istemeyeceğim zaten.Yine başlanmış o bizimkilere küfür etti şu sizinkilere küfür etti diye konuşulmaya. Evet bende çok iyi hatırlarım bana göre bu ülkenin beyefendilik konusunda bir numaralı başkanı Süleyman Seba'ya edilen çok çirkin küfürler geçmiş yıllarda hala kulaklarımda. Ya da Beşiktaş'ın yaşayan ya da ölü efsanelerine edilen.Yani bu konuda kimse masum değil.Biz böyleyiz siz şöylesiniz muhabbeti yapılamaz.
sen bana cevaben bunu yazmissin sanirim cunku burda suleyman sebaya edilen kufurler hakkinda bir tek ben yazdim. Bana yazdigin dogruysa sen benim yazimi bir daha oku. biz masumuz siz soylesiniz veya biz kufrettik siz kufrettiniz demedim.ben neden burda alisamiyene edilen kufurler dile getiriliyor da suleyman sebaya edilen kufurler dile getirilmiyor dedim. tekrar oku yazdigimi sonra bana yorumunu yap istersen.

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
Şimdi kaybeden Beşiktaş olduğu için onların aleyhine olan pozisyonlar konuşuluyor. Ferrari'nin Hakan'a attığı tokata verilmesi gereken kırmızıyı, Tabata'ya verilmesi gereken kırmızıyı(Hatta Sarp'a bile saydırıldı, neyseki olay sonradan anlaşıldı.) kimse dile getirmiyor. Olası bir beraberlik yada Beşiktaş galibiyetinde de bunlar konuşulurdu.

Hakettiğimiz bir galibiyet aldık, hakemin maçı bize kazandırdığını zaten kimse söylemiyor da öyle olmadığınıda dile getirme ihtiyacı duydum...
ferrarinin hakani tokatlamasi kirmizi kart ise,mustafa sarpin yaptigi 2 tane kirmizi karttir

Quote Originally Posted by gerrrard View Post

Maçta mıydın?
macta degildim macta olan arkadasimin soyledigi bu, bana yalan soylicek hali yok.