Yani sonuç olarak amaç bu oyunu Türkçe olarak oynamak.
Gerisi teferruat.
Forunda konunun adı Türkçe olması için yapılması gerekenler. Oyunda SI ne kadar kazanıyor, SEGA, ARAL ne kazanacak. Türkiye'de kaç tane satmış kaç aktivasyon olmuş.
Ben bunları ne yapacağım bana ne oyun da hazırlamayacağım. Dağıtım işine de girmeyeceğim. Korsan dağıtım da yapmayacağım. Oyunun Türkçe olabilmesi için oyunu alacağım, tek olsam da alacağım.
Oyun Türkçe olduktan sonra ucuzlaması için kampanya TSI tarafından başlatılabilir.
Son olarak da korsan olayı; SI veya SEGA korsanı engellemek için hiçbirşey yapmaz niye yapsın önce biz yapacağız. Tekrar söylüyorum, oyunu sokaktan korsan olarak alanlar, internetten indirenlerden çok çok daha fazla ve sokakta korsan satılmasını engellemek zor bir olay değil.
Eğer Türkiye olarak korsan satışın engellenmesi için birşeyler yaparsak işte o zaman oyun firmalarının dikkatini çekmiş oluruz.
Xbox Türkiye'de resmi olarak piyasaya çıkmıyor, sebebi ise korsan kullanımın çokluğu. Microsoft'un kaybı var mı yok, umurunda bile değil, yıllardır böyle. Bizim sıkıntımız var mı? Yok bizim de umurumuzda değil.
Türkiye'de PS3 oyunları en çok satılan platform, sebebi kırılamamış olması.