Ben de kisa kisa geceyim dusuncelerimi:
1. Sigara konusunda icecek yer yapma konusunda yine kurali cigneyene mahkum kaliyor sistem. Birisi kurali cignemesin diye ozel yaptirimlar oluyor. Ancak insanoglu kurali cignememeye ozen gosterse nasil bir dunyada yasariz?
2. Satici sirketin fiyati dusurmesini saglayacak bir formul dusunen varsa gozlerim sonuna kadar acik. Tekrar etmek istiyorum, hedef fiyat dusurmekse, bunun bir formulu olmali. Fiyatin dusmesinin korsan'a formul olacagini dusunmuyorum cunku korsan fiyat 1TL olsa bile devam edecek bence. Bu konuda sirketler taviz veremez. Ancak hem onlar icin, hem de oyunu satacak kisiler icin karli bir formulun ortaya cikmasi gerekli. Bu formul de su anda Turkiye'de oyunun sadece Turkce olarak satilmasi gibi gorunuyor. Farkli formul olabilir mi? Pekala olabilir. Ancak burada onemli olan her iki tarafin da memnun ayrilmasi.
3. PES 2009 cikali yanilmiyorsam 1 yil oldu ve FM 2010'un cikmasina bir ay kadar bir sure var. Fiyatinin dusmus olmasinin gayet dogal oldugunu dusunuyorum. Su anda FM 2009'un fiyati da dusmus durumda. Su anda 67 TL civarinda.