Ben biraysel olarak bu konuda hassas davranıyorum gerçekten bir emek var ve bunun büyümesini sağlamakta kullanıcıların hassasiyetine bağlı.Ben FM yi eski CMden beri oynuyorum ve Football Manager adı altına girdiğinden beride orjinal oyunu alıyorum ancak her sene böyle söylentiler çıkıyor ve ben her sene hayal kırıklığı yaşıyorum şu yüzden; ben oyunu ingilizce oynamaya alıştım türkçe patchleride yapmıyorum ancak bu kadar kullanıcı varken Türkçe dil seçeneği olmaması gerçekten üzücü.Şimdi buraya kadar herkesle hemfikiriz kanımca.
Şurada takılıyorum Türkçe olucak diye bu adamlar bize oyun sattırmaya çalışmalarıda pek hoş bi davranış değil! Crysis Türkçe menü çıktı ve satışları ortada.Bunları görmediklerini sanmıyorum.Korsanıda biz engelleyemiceğimize göre onların bu tedbirleri alıp oyunu sunmaları ve sonra bizden bir karşılık beklemeleri daha mantıklı değilmi?Bunları onlarla konuşan biri varmı? Varsa bana anlatsın.Çünkü bu potansiyel onların umrunda değilse burdakilarin hiç umrunda olacağını sanmıyorum tabi benim gibi keriz değilse =)