1 ile 30 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Threaded View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Çok alakalı bir yanıt oldu gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum

Her şey SI için olunca akan sular duruyor.Onlar için bire bir her şeyi uygulayacağız,onların her dediğini yerine getireceğiz, ama yerine getirmeye çalışırken bir üst sınırda kalacak olmak ise,yok olmaz olamaz imkansız.

Sonr biri gelir işte olayı Türk usulune cevirerek çevir kazı yanmasın durumlarına getirmeye çalışır.Ben imzanın 10 bini geçeceğine inanıyorum zaten.Geçmezse de üst sınırda kalan bi sey ne dediğiniz gibi üniversite methoduna göre bakılır ne başka bir şeye göre. Burası iş dünyası ve kusura bakmayın iş dünyası konusunda bana pek bir şey öğretebileceğinizi sanmıyorum.

Tüm bakış açıları SI tarafına açık diğer taraflara kapalı.Emret SI padişahım, padişahım sen çok yaşa gibi durumlar.

Bakalım demo kesinlikle çıkar ama satış diyelimki 8000 binlerde 9000 binlerde kaldı hatta 9995 oldu da gittiler yok 5 sayı eksik dediler, kimse bu firmanın ahlakanından bana tek kelime söz etmesin.

Bu bir kaç saat boyunca yazan bir çok kişinin görüşlerine katılıyorum.

Demek istediğimin çoğunuda Aydın zaten tek cümlede özetlemiş.Bu konu hakkında ayrıca bir şey demeye gerek görmüyorum.

Konuyla ilgili çok ilgili iseniz bunlardan önce bize yanıt vermiyolar dediğiniz pek çok konunun yanıtı SI 'ın forumlarında mevcut,ordakileri iyice okuyun burdakileri iyice bilgilendirirn 9999 ile 10000'in savunuculuğunu yapmadan önce.

Ya da burdaki kişilerin sorularını yöneltin yanıtlasınlar, alacak durumda olan çoğu kişi karmaşık hale geldi ,hem de kendi forumları tarafından da getirdiler,şimdi bizim sistem boyle ,satış sistemimiz boyle,yok dvd boyle olacak ,yok şu şöyle olacak.

Orda 500 üzerinde mesaj ve aralarında verilen yanıtlar var.Onları iyicene inceleyin kendi yorumlarınızıda yazarak belirtin ki burda alacak olan kardeşlerimizde bilgilensinler.

9999 sadece teferruat.
    Biz 10 bin adet toplayalim da, gerisi teferruat. 10 bin toplanirsa onlar dusunur.

10 bin imzadan az toplanirsa biz dusunuruz.

Cok yaklastik ama idare etsinler diye bir sey yok. Verilen hedef tutturuldu veya tutturulmadi. Tutturulduysa biz verilen hedefin basarildiginin verdigi memnuniyet ile beklemeye geceriz. Tutturulmadiysa verilen hedefin altinda kalindigi icin tedirgin oluruz.

Milli takima hedef verildi. 22 puan topla, Dunya kupasina git.

Onlar bu hedefi tutturamadi ve Bosna karsisinda ya olursa macina ciktilar. Mucize macina ciktilar. 1 puan aldilar ama yetmedi degil mi? Simdi bizim milli takim tedirgin bekleyiste. Eger Bosna basarisiz olursa bize yarasin diye umit ediyor. Bosna ise rahat, kaderi kendi ellerinde.

Hedef 10 bin ise, 10 bin tutturulmadigi takdirde kaderini baskasinin ellerine birakirsin. Kaderini baskasinin ellerine biraktiginda da istedigin kadar hayiflan. Rakamlar yalan soylemez. Warren Buffett olmaya gerek yok bunu algilayabilmek icin.

Bunun da herhangi birisinin ahlaki ile alakasi yoktur. Ben guclu oldugum surece, ben kuvvetli ele sahip oldugum surece benim sirtim yere gelmez. Ben kuvvetli olmadigim, kurallari esneterek basarili olmaya calistigimda ise baskasinin merhametine muhtac kalirim. Umarim anlatabilmisimdir.

Yanit vermiyorlar dedigim ve sizin itiraz ettiginiz kisima da gelince. Bence siz biraz daha dikkatli okuyun. 5 adet aktivasyon hakki verilecegini yazan yeri de gosterin bana lutfen. Burada sorulan konularda net bir cevap verilmedi. Ozellikle kac bilgisayarak yuklenilebilecegi konusunda veya DVD alinan oyunun Steam uzerinden kac defa aktive edilebilecegi konusunda. Bu konuda varsayim yapmam yanlis olurdu.
    Last edited by perpetua : 09.Ekim.2009 at 17:34

Mesaj Yetkileri