Biz 10 bin adet toplayalim da, gerisi teferruat. 10 bin toplanirsa onlar dusunur.
10 bin imzadan az toplanirsa biz dusunuruz.
Cok yaklastik ama idare etsinler diye bir sey yok. Verilen hedef tutturuldu veya tutturulmadi. Tutturulduysa biz verilen hedefin basarildiginin verdigi memnuniyet ile beklemeye geceriz. Tutturulmadiysa verilen hedefin altinda kalindigi icin tedirgin oluruz.
Milli takima hedef verildi. 22 puan topla, Dunya kupasina git.
Onlar bu hedefi tutturamadi ve Bosna karsisinda ya olursa macina ciktilar. Mucize macina ciktilar. 1 puan aldilar ama yetmedi degil mi? Simdi bizim milli takim tedirgin bekleyiste. Eger Bosna basarisiz olursa bize yarasin diye umit ediyor. Bosna ise rahat, kaderi kendi ellerinde.
Hedef 10 bin ise, 10 bin tutturulmadigi takdirde kaderini baskasinin ellerine birakirsin. Kaderini baskasinin ellerine biraktiginda da istedigin kadar hayiflan. Rakamlar yalan soylemez. Warren Buffett olmaya gerek yok bunu algilayabilmek icin.
Bunun da herhangi birisinin ahlaki ile alakasi yoktur. Ben guclu oldugum surece, ben kuvvetli ele sahip oldugum surece benim sirtim yere gelmez. Ben kuvvetli olmadigim, kurallari esneterek basarili olmaya calistigimda ise baskasinin merhametine muhtac kalirim. Umarim anlatabilmisimdir.
Yanit vermiyorlar dedigim ve sizin itiraz ettiginiz kisima da gelince. Bence siz biraz daha dikkatli okuyun. 5 adet aktivasyon hakki verilecegini yazan yeri de gosterin bana lutfen. Burada sorulan konularda net bir cevap verilmedi. Ozellikle kac bilgisayarak yuklenilebilecegi konusunda veya DVD alinan oyunun Steam uzerinden kac defa aktive edilebilecegi konusunda. Bu konuda varsayim yapmam yanlis olurdu.