1 ile 30 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Zavviden online indirmiyormusun ?

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Zavviden online indirmiyormusun ?

Özür dilerim kargo üzreti yok galiba. Siitede "Free delivery"(Ücretsiz teslimat) yazıyor

http://www.zavvi.co.uk/elysium.search?searchFilters=UEMjZGVwYXJ0bWVudDpnY W1lc1wvcGxhdGZvcm1zXC9wYyE=&page=search-results&search=football%20manager%202010&section=s earch
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by tifosiokan View Post
    arkadaşlar merhaba;
    ben de aynı şekilde imzamı verdim ve zaten son 2 senedir orjinal alıyorum ve saolsun turksportalın türkçe yamasını kullanıyorum ama verdiğim imza kısımında
    3 haftada 10000 kişi olursa diyor ve bildiğim kadarı ile 3 haftayı bugün veya bu hafta itibari ile geçmiş olacak. bu elbette türkiye ligi Quıkstartı etkileyecek gibi peki satışda 10000 bulursak aynı soylendiği gibi steam üzerinden türkçe pack yayınlayacak mı ve her sene bu şekilde mi olacak yoksa bu sene 10000 kişiye ulaşırsak bundan sonra hep cm 2010 gibi türkçe mi olacak bu arada cm 2010 orjinal almayı herkese tavsiye ediyorum hem ucuz (25 tl) hemde türkçe olması harika birşey
    Bir önceki sayfada perpetua açıkladı...

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Imza kampanyasi 10 bin kisinin oyunu satin almasini saglamak ve de Turkce'nin cikmasini mumkun kilmak icindi.

Iyi niyet gostergesi olarak 10 bin imza toplandigi takdirde SI tarafindan yayinlanacak Turkiye Quickstart'i.

10 bin adet satis olursa da Turkce'nin cikmasi icin resmi calisma yapilacak ve Turkce dil dosyayi Steam uzerinden dagitilacak.
    Last edited by BuRiBuRi : 09.Ekim.2009 at 15:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by BuRiBuRi View Post
    Tam olarak kontrol etmedim ancak buyuk ihtimalle bedava kargo ucreti sadece Birlesik Krallik icin gecerlidir. En azindan bu sirketler genelde bu sekilde calisir.

Mesaj Yetkileri