Sayfa 33 / 57 İlkİlk ... 23313233343543 ... SonSon
961 ile 990 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Yahu bir oyun almak için çekilen eziyete bak yazmayayım dedim ama. Ortada bir kampanya var fakat kampanyayı yapanlar alıcılar.)))) benim bildiğim satıcı firmalar yapar kampanyayı SI ne kadar büyük bir firma imiş anladım yoksa bu işi bu hale getirmek kolay iş değil adamlar her şekilde kar edecekler 10.000 satılmazsa bile oyunun daha önceki satışlara göre daha fazla satacağı kesin(kesinlikle taktir ediyorum .)

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    % 89... Türkçe dil eklentisi hayırlı olsun...
    İmza sayısından ziyade oyunun satılması önemli. İmza atanlardan en az 1000 kişinin oyunu almayacağını düşünüyorum.

Sonuç olarak kendi düsünçem;
    Ülkenin itibarı zarar görecek. Böyle bir şey için imza toplamak doğru değildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by BuRiBuRi View Post
    İmza sayısından ziyade oyunun satılması önemli. İmza atanlardan en az 1000 kişinin oyunu almayacağını düşünüyorum.

Ülkenin itibarı zarar görecek.
    Ülkenin itibarı sadece orjinal oyun sayılarıyla ölçülmez.

Ayrıca ben sayının 10.000 olmasa da Türkçe yamanın çıkacağına inanıyorum. Bilmem içime doğuyor öyle.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Ülkenin itibarı zarar görecek. Böyle bir şey için imza toplamak doğru değildi.

10.000 imzanın 1000 almazsa süper olur yarısı geri dönmez(bence)çünkü bu imza kamapanyasını Türkçe çıkarsa alırım diyen çok, önce alıp sonra Türkçe olacağını değerlendirmiyorlar,ortak almak isteyenlerin imzalarıda belli değil,birde 10.000 imza toplansın diye Ip nosu değiştirip bir çok kez imza atanlar olduğunu düşünüyorum.(Bana ters geldiğinden belki eski kafalılıktan bilmiyorum ben imza atmadım ama 10.000 satış olup Türkçe olmasını isterim yanlış anlaşılmasın.İmza atmadım ama şunu belirteyim oyun Türkçe çıkarsa orjinal alırım ama imza atmam.)

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    %90'lara gelmemize rağmen SI bunda diretirse artık benim verecek bir sözüm kalmaz onlara karşı.
    Yeni bir tartisma acmak istemiyorum ama adamlar basindan beri 10 bin dediler. Burada daha dusuk rakam olursa da yaparlar diye kendi kendilerine gelin guvey olan onlar degildi. Oldu iste bu kadar, idare edin artik dememek gerekli bence.

10 bin adet satilmazsa da, SI neden idare etmedi. O kadar imza topladik, satin aldik ama yine de yetmedi denecektir. Bir yarista 2. olana altin madalya verilmiyor. Bir yarisi kosarken %90'da birakana aferin denmiyor. Idare etmek Turk insanina mahsus bir durum. Idare ede ede bu günlere geldik. Bir de idare etmeden bazı şeyleri yapsak ne olurdu acaba.

Biz idare ederiz. Bizim kanimiza islemis idare etmek. Ancak bu sekilde yetistirilmemis, bu sekilde davranmayi yuzsuzluk olarak kabul ederek ayiplayanlara idare et demek sadece itibar kaybina yok acar. Hedefe tasiyacak %10'un gerceklesmesine degil.

Ligimize geri doneriz sadece.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by SYLaR View Post
    Türkçe dil dosyası ile ilgili bir sorum olacak;

bu dosya sadece steam üzerinden mi indirilecek?

kutulu oyun alanlar illa steamden hesap açtırıp ordan mı indirmek zorunda kalacaklar

yoksa sitelerinde torrent ve rapid linkleri verilecekmi?
    Rapid ve Torrent siteleri hakkinda herhangi bir karar asamasina gelinmedi. Ancak korsan kullananlarin indirmesini engellemek amaci ile sadece Steam uzerinden indirilme secenegini secmek istemeleri cok da siradisi bir durum olmaz.

O noktaya gelene kadar satin alinmasi gereken bir cok oyun var gibi geliyor bana.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    Yahu bir oyun almak için çekilen eziyete bak yazmayayım dedim ama. Ortada bir kampanya var fakat kampanyayı yapanlar alıcılar.)))) benim bildiğim satıcı firmalar yapar kampanyayı SI ne kadar büyük bir firma imiş anladım yoksa bu işi bu hale getirmek kolay iş değil adamlar her şekilde kar edecekler 10.000 satılmazsa bile oyunun daha önceki satışlara göre daha fazla satacağı kesin(kesinlikle taktir ediyorum .)
    Kampanya zaten onlarin adina yapiliyor. Turksportal sitesi sadece araci oluyor bu kampanyaya. Kampanya bizim degil, SI'in kampanyasi, tamamen onlarin fikri.

Ben yillardir cikartilmayan Turkiye quickstart'inin bu yil cikartilmasini istedim (gecen yil da istemistim ve bunun kesinlikle mumkun olmadigini belirtmislerdi). Bunun karsiliginda verdikleri cevap da daha arastirma'nin maliyetini bile yapilan satislar ile karsilayamayan bir ulkeye quickstart yapmamiz mumkun degil. Ancak Turkiye'de satin almadan oynayan cok kisi var. Bu kisilerin %5'i orjinal almaya soz verirse quickstart'i cikartir ve Turkiye ligini demoda denemelerine firsat veririz dediler. Daha ileriye de gidip eger 10 bin adet satilirsa Turkce'yi eklemeyi kabul ettiklerini soylediler. Ve bu imza kampanyasini onlarin adina bizim yonetmemizi istediler.

Turkce'yi isteyen biziz. Onlar gecen yilin satis rakamlarina bakarak Turkce'yi eklemeyi dusunmuyorlardi bile. Oyle olsaydi zaten bu kampanya son dakikada degil, aylar onceden yapilirdi. Veya kampanyaya gerek kalmadan Turkce dili cikartilirdi.

Su anda 89. dakikadayiz ve rakip kaleye surekli saldiriyoruz. Ama bu saldirilar golun gelmesine yeterli olmayacak gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar o halde toplanıp reklam yapmadığımız sitelerede hücum edelim. Çok az bir süremiz kaldı. Şahsen ben başlıyorum büyük genel forumlara felan sizde elinizden gelen heryere bu imza kampanyasının linkini verin..

Ortak sloganımız şunun gibi birşey olsun heryere yapıştırın bunu:

Fm 2010 Sadece 10.000 orijinal satılması halinde Türkçe olarak çıkacak. Sizde orijinal Türkçe Fm ve quickstart için söz verip oyununuzu orijinal alın ve imzanızı atın destek olun. Dilinede Oyununada Sahip Çık. Sessiz kalma.

http://www.turksportal.net/turkcefm/

Ülkenin itibarı sadece orjinal oyun sayılarıyla ölçülmez.

Ayrıca ben sayının 10.000 olmasa da Türkçe yamanın çıkacağına inanıyorum. Bilmem içime doğuyor öyle.
    Oyundan bahsetmiyor verilen sözlerden bahsediyorum. O kadar insan söz verdi ve sözlerini yerine getirmezlerse büyük zarar vereceklerdir.

Yiine de böyle bir uygulama Turksportal Interaktif'a teşekkür etmek gerekiyor.

Bu yıl olmasa da 2011 yılında Türkçe olacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    10 bin adet satilmazsa da, SI neden idare etmedi. O kadar imza topladik, satin aldik ama yine de yetmedi denecektir. Bir yarista 2. olana altin madalya verilmiyor. Bir yarisi kosarken %90'da birakana aferin denmiyor. Idare etmek Turk insanina mahsus bir durum. Idare ede ede bu günlere geldik. Bir de idare etmeden bazı şeyleri yapsak ne olurdu acaba.
    O zaman, senin dediğine göre 9999 olursa SI'nın Türkçe'yi çıkarmaması ya da 10.000 olursa çıkarması normal. Aradaki küçük farka rağmen Türkçe eklentisinin "çıkması ya da çıkmaması" kadar fark olması hiç de normal değil. Biz robot değiliz, firmaların kuralları da her zaman değişebilir, sonuçta adamların iki dudağı arasında sıkışan şeyler. İnsanların da arada kalan küçük farklar içni "bunu sorun etmemeleri lazım" demeleri mantıklıdır. Üniversitede bir derste 1 puan eksik olduğu için aynı dersi "1 sene daha" okumamız gibi saçma olur bu. Ayrıca madem sadece 1. ye ödül var, madem bu bir yarış, o zaman sadece en çok satan ülkenin dilini eklesinler, mesela İngilizce. Diğerlerini çıkarmaları gerekmez mi?

CM'nin resmi forumlarında Serji adlı üyenin yazdığı mesaj;
    Oyun 90 tl'dan satılıyor. 10.000 adet satıldığında 900.000 tl para yapıyor. Bir tarafta elini taşın altına koyup riske giren ama -umuyoruz ki- karşılığını alan CM diğer tarafta kendini garantiye almak isteyen FM.

FM hiç şüphesiz CM'den daha iyi. Ancak fiyatı çok pahalı. Türkçe olup olmamasından ziyade fiyatının pahalı olması işi zora sokuyor.

Nesil
    2003

O zaman, senin dediğine göre 9999 olursa SI'nın Türkçe'yi çıkarmaması ya da 10.000 olursa çıkarması normal. Aradaki küçük farka rağmen Türkçe eklentisinin "çıkması ya da çıkmaması" kadar fark olması hiç de normal değil. Biz robot değiliz, firmaların kuralları da her zaman değişebilir, sonuçta adamların iki dudağı arasında sıkışan şeyler. İnsanların da arada kalan küçük farklar içni "bunu sorun etmemeleri lazım" demeleri mantıklıdır.
    Hedef 10 bin olarak konuldu.

Ufak farki sorun etmemeleri lazim demek size gore mantikli olabilir. Hedefi koyanlara mantikli olmayabilir.

Üniversitede bir derste 1 puan eksik olduğu için aynı dersi "1 sene daha" okumamız gibi saçma olur bu. Ayrıca madem sadece 1. ye ödül var, madem bu bir yarış, o zaman sadece en çok satan ülkenin dilini eklesinler, mesela İngilizce. Diğerlerini çıkarmaları gerekmez mi?
    Universitede 1 derste 1 puan eksik olduysaniz, yeterince calismamissinizdir. Kurali koyana isyan etmek yerine neden daha cok calismadim diye hayiflanmak, dersi bir daha aldiginizda hedefinizi gecer not degil 100 olarak belirlemek dogru olanidir.

Evet yaris. Ancak yaris 10 bin adet oyunun satilmasi ile sona eriyor. Zaten 10 bin'den fazla satanlari gecerek degil.

Nesil
    2003

CM'nin resmi forumlarında Serji adlı üyenin yazdığı mesaj;
    Oyun 90 tl'dan satılıyor. 10.000 adet satıldığında 900.000 tl para yapıyor. Bir tarafta elini taşın altına koyup riske giren ama -umuyoruz ki- karşılığını alan CM diğer tarafta kendini garantiye almak isteyen FM.

FM hiç şüphesiz CM'den daha iyi. Ancak fiyatı çok pahalı. Türkçe olup olmamasından ziyade fiyatının pahalı olması işi zora sokuyor.
    90 TL yerine 60 TL odeyerek (Steam uzerinden), Turkiye'de ithal oyunlara odenen vergileri vermekten kurtulabilirsiniz ki bu 30 TL'lik farkin hemen hemen tamami devlete odenen vergi.

Veya 45 TL odeyerek (Zavvi'den satin alarak), oyunu zararina satan bu sirketin kampanyasindan faydalanabilirsiniz.

FM ile CM kiyaslamasini yaparken de oyunlar arasindaki kalite farkina goz atmak gerekecetir. FM'in demosu 1 hafta sonra cikiyor. CM'in ikinci gelistirme yamasi ayni gunlerde cikiyor. Ikisini de deneyerek karar vermek size ait.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

O derslere göre.Bu kural koyana niye böyle koydun diye isyan etmek değil,bu böyle yapıldı artık eksik kalırsa da 3'ün 5'in hesabını yapmayın demek. Satış stratejilerini üniversite not methodunu parallelleştirerek belirliyorlarsa ve bence 3 gün içinde ulaşılır gibi gelse de eğer ulaşılmayıp 9500'lerde kalırsa bunlarda çıkarmazlarsa ,hiç adam yerine konulmayacak firmaymış demek.

O zaman şahsen kendi adıma verdiğim ön siparişi geri çekerim.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sabah ilk girdiğimde baktım 8878 lerdeydi, biraz sonra baktım 8879 oldu, daha sonra 8883 ve şimdide 8888 olmuş. Böyle giderse yakalarız 10.000 i. Arkadaşlar ha gayret heryere yapıştırın. Youtube yorumlarına, sitelere. Lütfen.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Ufak farki sorun etmemeleri lazim demek size gore mantikli olabilir. Hedefi koyanlara mantikli olmayabilir.

Universitede 1 derste 1 puan eksik olduysaniz, yeterince calismamissinizdir. Kurali koyana isyan etmek yerine neden daha cok calismadim diye hayiflanmak, dersi bir daha aldiginizda hedefinizi gecer not degil 100 olarak belirlemek dogru olanidir.

Evet yaris. Ancak yaris 10 bin adet oyunun satilmasi ile sona eriyor. Zaten 10 bin'den fazla satanlari gecerek degil.

Kesinlikle katılmıyorum onların hedefide hatasız oyun olmalı değilmi ama hatalar olduğunda herkes idare ediyor onlar insanların paralarını geriye iade mi ediyorlar ayrıca hedef sadece 10.000 satmakmı?hemde hemen zamanla belki üstüne çıkılacak madem kampanyayı SI yapıyor taşın altına elini sokacak en azından bir kereliğine görmeden denemeden bilinmez deselerki biz bir adım atıyoruz Türkçe yi ekliyoruz bizim hedefimiz 10.000 civarı bir rakam hedefi tutrumazsak artık bir daha Türkçe yi eklemeyiz deseler daha iyi olmazmı bu oyunun 1 yıl boyunca satıldığı rakam baz alınmıyormu peki yıl sonuna doğru bu rakam tutrulsa ne olacak onlar seneye koyacaklar değilmi ama sözünü tutmamış olacaklar bana göre.Her şekilde satışları artacak en az ikiye katlayacak gene bir zararı olmayacak herkes riske giriyor bir tek SI girmiyor ne politika ama .

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Yukarıda 10.000'i geçenler dememişsin, 2. olana altın madalya verilmiyor demişsin. Kastettiğin şeyi bilemem ben, okuduğuma göre yorum yazdım. Şimdi, geriye gideceksek, kuralları insanlar koyar ve sosyal veya ticari kurallar görecelidir. Tartışılabilir, yorumlanabilir.. Kimse hedefini geçer not olarak belirlemez, zaten hedeflediği geçer notu alabiliyorsa başarılıdır demektir. 60 ise hedefi, buna ulaşmak başarıdır, o ayrı mesele, sonra, geriye gidip niye çalışmadım ya da niye orjinal almadım diyeceksek şunu söylerim : Dersin geçme notu bilimsel olarak mı belirlenir? Kimi okulda 50 kiminde 60'tır. Bir okula göre geçiyorsun diğerine göre kalıyorsun. Eğer bir kişi 30 lira verebilecek durumdaysa ve oyunun fiyatı, onu belirleyene göre 45 TL ise ve bu fiyat belirleme bilimselse (!) acaba neden ülkelerin ekonomik durumları dikkate alınmaz? Peki diyelim ekonomik durumlar ve daha birçok etken dikkate alınmadan yapılan fiyat belirleme olayı tamamen "...kenarından" (özür) uydurulan bir rakamdan ibaretse, biz bu fiyata bakarak neden "SI haklı" diyelim ki? Bir dayanağımız olmalı bunu söylerken. Dolayısıyla SI'nın kendi "fikirlerini" içeren bu fiyatlara ulaşamıyoruz diye (ya da 1 puanla dersten geçememek gibi) başarısız olarak (yani Türkçe dil eklentisini haketmemek anlamında) nitelendirilemeyiz. Aynı şekilde daha açıklayıcı olsun diye uzatıyorum, birilerinin inisiyatifiyle belirlenmiş puanlara ulaşamayıp dersi 1 puanla geçemedik diye de
    başarısız olmuş olmayız ve geçmeyi haketmiş olabiliriz pekala.

Bizim ekonomik kalitede ortada En azından kendim için oyunu tek başıma almam çok zor. Arkadaşlarla ortak alacağız.

FM tabii ki CM'den daha iyi ama...

İşte o "ama"lar bir türlü bitmek bilmiyor

CM'nin oyunu Türkçe çıkarmasından sonra bu yıl olmasada seneye FM'de Türkçe çıkacaraktır.

Ayrıca neden ilk adımı biz atıyoruz?
    Onlar oyunu Türkçe olarak çıkarsınlar hedefledikleri rakamı çok rahat bir şekilde geçeceklerdir.

Her neyse bu tartışma noktalanmaz

Turksportal Interaktif'a bir kez daha teşekkür ederim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

[B]Cm oyunu çıkarmadan önce şart koşmadı ve şuanki satışlarını görüyoruz her yerde 1 numaralar . Sigames bubu örnek alsa daha iyi olur/B]

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Veya 45 TL odeyerek (Zavvi'den satin alarak), oyunu zararina satan bu sirketin kampanyasindan faydalanabilirsiniz.

Neden bu şirket zararına kampanya yapıyor.SI batık Türkiye pazarı için kampanya yapmadığı zaman eleştirenlere kızıyorsunuz ve Zavvi nin kampanyasını örnek gösteriyorsunuz ucuz Fm için SI dışında herkes mücadele ediyor millet zararı göze almış ama SI da tık yok

Zavvi'den aldığımız zaman kargo ücreti yok mu?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Zavviden online indirmiyormusun ?

arkadaşlar merhaba;
    ben de aynı şekilde imzamı verdim ve zaten son 2 senedir orjinal alıyorum ve saolsun turksportalın türkçe yamasını kullanıyorum ama verdiğim imza kısımında
    3 haftada 10000 kişi olursa diyor ve bildiğim kadarı ile 3 haftayı bugün veya bu hafta itibari ile geçmiş olacak. bu elbette türkiye ligi Quıkstartı etkileyecek gibi peki satışda 10000 bulursak aynı soylendiği gibi steam üzerinden türkçe pack yayınlayacak mı ve her sene bu şekilde mi olacak yoksa bu sene 10000 kişiye ulaşırsak bundan sonra hep cm 2010 gibi türkçe mi olacak bu arada cm 2010 orjinal almayı herkese tavsiye ediyorum hem ucuz (25 tl) hemde türkçe olması harika birşey

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Zavviden online indirmiyormusun ?

Özür dilerim kargo üzreti yok galiba. Siitede "Free delivery"(Ücretsiz teslimat) yazıyor

http://www.zavvi.co.uk/elysium.search?searchFilters=UEMjZGVwYXJ0bWVudDpnY W1lc1wvcGxhdGZvcm1zXC9wYyE=&page=search-results&search=football%20manager%202010&section=s earch
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by tifosiokan View Post
    arkadaşlar merhaba;
    ben de aynı şekilde imzamı verdim ve zaten son 2 senedir orjinal alıyorum ve saolsun turksportalın türkçe yamasını kullanıyorum ama verdiğim imza kısımında
    3 haftada 10000 kişi olursa diyor ve bildiğim kadarı ile 3 haftayı bugün veya bu hafta itibari ile geçmiş olacak. bu elbette türkiye ligi Quıkstartı etkileyecek gibi peki satışda 10000 bulursak aynı soylendiği gibi steam üzerinden türkçe pack yayınlayacak mı ve her sene bu şekilde mi olacak yoksa bu sene 10000 kişiye ulaşırsak bundan sonra hep cm 2010 gibi türkçe mi olacak bu arada cm 2010 orjinal almayı herkese tavsiye ediyorum hem ucuz (25 tl) hemde türkçe olması harika birşey
    Bir önceki sayfada perpetua açıkladı...

Imza kampanyasi 10 bin kisinin oyunu satin almasini saglamak ve de Turkce'nin cikmasini mumkun kilmak icindi.

Iyi niyet gostergesi olarak 10 bin imza toplandigi takdirde SI tarafindan yayinlanacak Turkiye Quickstart'i.

10 bin adet satis olursa da Turkce'nin cikmasi icin resmi calisma yapilacak ve Turkce dil dosyayi Steam uzerinden dagitilacak.
    Last edited by BuRiBuRi : 09.Ekim.2009 at 15:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    O derslere göre.Bu kural koyana niye böyle koydun diye isyan etmek değil,bu böyle yapıldı artık eksik kalırsa da 3'ün 5'in hesabını yapmayın demek. Satış stratejilerini üniversite not methodunu parallelleştirerek belirliyorlarsa ve bence 3 gün içinde ulaşılır gibi gelse de eğer ulaşılmayıp 9500'lerde kalırsa bunlarda çıkarmazlarsa ,hiç adam yerine konulmayacak firmaymış demek.

O zaman şahsen kendi adıma verdiğim ön siparişi geri çekerim.
    Varsayim o ki 9500 de yeterli esasinda ama 10 bin'i yuvarlak rakam olsun diye soylediler.

Ya peki yeterli olan 10 bin satis ise?

Belki de benim hatam. Onlarin istedigi 10 bini degil de Turk insanina uyarlanmis olarak 15 bin imza gerektigini soylemem gerekirdi. Belki o zaman 12 bin imza toplandiktan sonra cikartilmasini SI'dan bir jest olarak karsilardiniz.

Her sey bakis aciniza gore degisebiliyor, degil mi?

Nesil
    2003

Tam olarak kontrol etmedim ancak buyuk ihtimalle bedava kargo ucreti sadece Birlesik Krallik icin gecerlidir. En azindan bu sirketler genelde bu sekilde calisir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Varsayim o ki 9500 de yeterli esasinda ama 10 bin'i yuvarlak rakam olsun diye soylediler.

Ya peki yeterli olan 10 bin satis ise?

Belki de benim hatam. Onlarin istedigi 10 bini degil de Turk insanina uyarlanmis olarak 15 bin imza gerektigini soylemem gerekirdi. Belki o zaman 12 bin imza toplandiktan sonra cikartilmasini SI'dan bir jest olarak karsilardiniz.

Her sey bakis aciniza gore degisebiliyor, degil mi?
    Çok alakalı bir yanıt oldu gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum

Her şey SI için olunca akan sular duruyor.Onlar için bire bir her şeyi uygulayacağız,onların her dediğini yerine getireceğiz, ama yerine getirmeye çalışırken bir üst sınırda kalacak olmak ise,yok olmaz olamaz imkansız.

Sonr biri gelir işte olayı Türk usulune cevirerek çevir kazı yanmasın durumlarına getirmeye çalışır.Ben imzanın 10 bini geçeceğine inanıyorum zaten.Geçmezse de üst sınırda kalan bi sey ne dediğiniz gibi üniversite methoduna göre bakılır ne başka bir şeye göre. Burası iş dünyası ve kusura bakmayın iş dünyası konusunda bana pek bir şey öğretebileceğinizi sanmıyorum.

Tüm bakış açıları SI tarafına açık diğer taraflara kapalı.Emret SI padişahım, padişahım sen çok yaşa gibi durumlar.

Bakalım demo kesinlikle çıkar ama satış diyelimki 8000 binlerde 9000 binlerde kaldı hatta 9995 oldu da gittiler yok 5 sayı eksik dediler, kimse bu firmanın ahlakanından bana tek kelime söz etmesin.

Bu bir kaç saat boyunca yazan bir çok kişinin görüşlerine katılıyorum.

Demek istediğimin çoğunuda Aydın zaten tek cümlede özetlemiş.Bu konu hakkında ayrıca bir şey demeye gerek görmüyorum.

Konuyla ilgili çok ilgili iseniz bunlardan önce bize yanıt vermiyolar dediğiniz pek çok konunun yanıtı SI 'ın forumlarında mevcut,ordakileri iyice okuyun burdakileri iyice bilgilendirirn 9999 ile 10000'in savunuculuğunu yapmadan önce.

Ya da burdaki kişilerin sorularını yöneltin yanıtlasınlar, alacak durumda olan çoğu kişi karmaşık hale geldi ,hem de kendi forumları tarafından da getirdiler,şimdi bizim sistem boyle ,satış sistemimiz boyle,yok dvd boyle olacak ,yok şu şöyle olacak.

Orda 500 üzerinde mesaj ve aralarında verilen yanıtlar var.Onları iyicene inceleyin kendi yorumlarınızıda yazarak belirtin ki burda alacak olan kardeşlerimizde bilgilensinler.

9999 sadece teferruat.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

9999 veya 9500 felan olursa si nin ben sorun edeceğini sanmıyorum. yapmazlar heralde.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Vee 8900 sayısınıda devirdik 1100 imza daha lazım

8900

% 89

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

demo da problem olacağını sanmam 9000 bile olsa yoksa orjinal oyun satşı düşer SI bunların heabını yapmıştır...

Sayfa 33 / 57 İlkİlk ... 23313233343543 ... SonSon

Mesaj Yetkileri