1 ile 30 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Yahu bir oyun almak için çekilen eziyete bak yazmayayım dedim ama. Ortada bir kampanya var fakat kampanyayı yapanlar alıcılar.)))) benim bildiğim satıcı firmalar yapar kampanyayı SI ne kadar büyük bir firma imiş anladım yoksa bu işi bu hale getirmek kolay iş değil adamlar her şekilde kar edecekler 10.000 satılmazsa bile oyunun daha önceki satışlara göre daha fazla satacağı kesin(kesinlikle taktir ediyorum .)

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    Yahu bir oyun almak için çekilen eziyete bak yazmayayım dedim ama. Ortada bir kampanya var fakat kampanyayı yapanlar alıcılar.)))) benim bildiğim satıcı firmalar yapar kampanyayı SI ne kadar büyük bir firma imiş anladım yoksa bu işi bu hale getirmek kolay iş değil adamlar her şekilde kar edecekler 10.000 satılmazsa bile oyunun daha önceki satışlara göre daha fazla satacağı kesin(kesinlikle taktir ediyorum .)
    Kampanya zaten onlarin adina yapiliyor. Turksportal sitesi sadece araci oluyor bu kampanyaya. Kampanya bizim degil, SI'in kampanyasi, tamamen onlarin fikri.

Ben yillardir cikartilmayan Turkiye quickstart'inin bu yil cikartilmasini istedim (gecen yil da istemistim ve bunun kesinlikle mumkun olmadigini belirtmislerdi). Bunun karsiliginda verdikleri cevap da daha arastirma'nin maliyetini bile yapilan satislar ile karsilayamayan bir ulkeye quickstart yapmamiz mumkun degil. Ancak Turkiye'de satin almadan oynayan cok kisi var. Bu kisilerin %5'i orjinal almaya soz verirse quickstart'i cikartir ve Turkiye ligini demoda denemelerine firsat veririz dediler. Daha ileriye de gidip eger 10 bin adet satilirsa Turkce'yi eklemeyi kabul ettiklerini soylediler. Ve bu imza kampanyasini onlarin adina bizim yonetmemizi istediler.

Turkce'yi isteyen biziz. Onlar gecen yilin satis rakamlarina bakarak Turkce'yi eklemeyi dusunmuyorlardi bile. Oyle olsaydi zaten bu kampanya son dakikada degil, aylar onceden yapilirdi. Veya kampanyaya gerek kalmadan Turkce dili cikartilirdi.

Su anda 89. dakikadayiz ve rakip kaleye surekli saldiriyoruz. Ama bu saldirilar golun gelmesine yeterli olmayacak gibi.

Mesaj Yetkileri