Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?
- Voters
- 75. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe
-
Beraberlik
-
Galatasaray
-
Ben bu maçı Fenerabahçe'nin sonuna kadar hak ettiğine inanıyorum. Çünkü; maç başından beri Daum'un taktiksel zaferini izledik. İlk başta press ile başladı, onun dışında top Galatasaray'lı futbolculara geldiği zaman meslektaşları hemen o Galatasaraylı'nın önünü kapattı ve top kontrollerini engellediler. Onun dışında Fenerbahçe'nin girdiği pozisyon sayısı çok fazla idi. Kazım'ın koşarak çok fazla efor sarfetmesi çok gol kaçırmasına sebebiyet verdi.
Zaten her derbiden sonra hakemi tartışıyoruz. Çok kötü bir maç yönetti. Penaltı olan pozisyonda, eğer penaltıyı veriyorsa kırmızı kartı vermek zorudanydı. Ben pozisyonun penaltı olduğuna inanmıyorum ama; penaltı ise kesinlikle kırmızı karttı. Yanlış'dan yanlış doğurdu. Maçda kafası yarılan hakem ilk yarı inanılmaz kararlar verdi. Kazım'ın girdiği bütün ikili mücadelelerde Kazım'ın alehine faul çaldı. Onun dışında ilk attığımız golü nasıl dışarı çıktığına karar verdi anlamıyorum. O pozisyonu görmesi için sıfır noktasında olması gerekirdi. O noktada olsa bile kale ağları ve direktleri onu engelliyor. Onun dışında maç başında Baroni'ye kesinlikle sarı kart göstermesi gerekirdi. Arda'ya yaptığı davranış çok yanlıştı. Felaket kötü bir maç yönetti ama; hak eden kazandı.
Mesaj Yetkileri