1 ile 30 arası toplam 659 sonuç

Konu: Demo Çıkmıştır

Hybrid View

Quote Originally Posted by feanor2732 View Post
    Ne olursa olsun, ben beğenmediğim bir oyuna bırak 22tl yi, 5 tl bile olsa vermem. Eidos un türkçe çıkartması büyük bir jest tamam, SI'nin türkçe çıkartmaması ve 90tl gibi pahalı bir rakam olması ona da katılıyorum, ama CM başarısız bir oyun olmuş bana göre)
    Evet database ve oynanabilirlik için veririm 90tl. Çünkü biliyorum ki cm yi 22tl ye alsam 1 ay sonra bırakıcam oyunu, ama fm yi aldığımda tam 1 yıl sıkılmadan bıkmadan oynayacağım. İngilizce seviyem de fazlasıyla yeterli, türkçe olsun yada olmasın benim için fark etmiyor FM

dikkat ettim önyargı demişsin, daha önceki mesajımda belirtmiştim CM yi çıktığı gün aldım (demosunu) ve beğenmedim diye.Önyargı değildir yani bu, oynadıktan sonra vardım bir yargıya.Bilmem anlatabildim mi kendimi...
    ya arkadaşım demo demek daha tamamlanmamış bir ürünün önizlemesi demektir fm 2010 demo oynadınmı sen rezil hatalar var bu demek oluyomu fm 2010 böyle çıkacak ama işte önyargı bu demo oynayarak degerlendiremezsin bir oyunu en basit örneği fm 2010 forumlarında konuşulan şu evet hata çok ama full sürümde düzeltilecek her sene demolar böyle olur şimdi anladınmı ama anlamak istemediğin için işine gelmiyo çünkü verdiğin paranın bir değeri olmalı dimi buda cm yi demodan oynayıp kötülemekten geçiyo yapmayın bunu arkadaşım karşınızdaki insanları saf yerine koymayın cm nin tek eksiği türksportal gibi bir siteye sahip olmaması burada tabiki herkez fm yi savunacak

Quote Originally Posted by elapuesto View Post
    ya arkadaşım demo demek daha tamamlanmamış bir ürünün önizlemesi demektir fm 2010 demo oynadınmı sen rezil hatalar var bu demek oluyomu fm 2010 böyle çıkacak ama işte önyargı bu demo oynayarak degerlendiremezsin bir oyunu en basit örneği fm 2010 forumlarında konuşulan şu evet hata çok ama full sürümde düzeltilecek her sene demolar böyle olur şimdi anladınmı ama anlamak istemediğin için işine gelmiyo çünkü verdiğin paranın bir değeri olmalı dimi buda cm yi demodan oynayıp kötülemekten geçiyo yapmayın bunu arkadaşım karşınızdaki insanları saf yerine koymayın cm nin tek eksiği türksportal gibi bir siteye sahip olmaması burada tabiki herkez fm yi savunacak
    o kadar saçma konuşuyor ve tartışmayı uzatıyosun ki. Mesajlarımı doğru düzgün okumanı tavsiye ederim, ama sanmıyorum ki okuyasın...
    Bi bak bakayım, ben CM de "oyunda çok hata var, beğenmedim" mi dedim!? Öyle demiş olsaydım haklısın, demo ile oyunu değerlendirmek yanlış, full sürümünde düzeltilir bu hatalar. (FM'de de birçok hataya rastladım demoda) Benim CM de beğenmediğim teması, menüsü, ve özellikle söylüyorum DATABASE i ve oynanabilirliği. Demo dan full sürüme database çok değişmez, sadece demoda small dur database.

Karşımdakini saf yerine falan koyduğum yok, haksız suçlamalarla çamur atma. Ayrıca ben insanlara "sakın CM oynamayın, FM oynamak zorundasınız, FM CM'den çok daha iyidir" mi diyorum!?!? Bak ilk mesajıma, sana ii CM ler bizlere de ii FM ler diyorum. Bu kadar büyüttün ya bu olayı tebrik ediyorum valla seni. Eleştiri iyi birşeydir, yapıcıdır. FM yi eleştir istediğin kadar, mantıklıysa birşey demem. Ama CM nin eleştirilmesine bu kadar karşı çıkma. Bak cm'nin database ini eleştiriyorum ya ben, geliştirsinler kendilerini patch lerle, FM ayarında bir oyun olsunlar benim gözümde, gidip CM almassam şerefsizim bu kadar net konuşuyorum !

Mesaj Yetkileri