Arkadaşım ben niye editörlere yaranmaya çalışıyım.Ben zaten toplasan 15 mesaj yazmamışımdır.Bu site açıldığından beri bu siteye ve foruma girerim bundan önceki üyeliğimi mail bilgilerimi ve adresimi kaybettiğim için bu üyeliği açmıştım.Bu üyeliğimde toplasan 3-5 mesaj yazmışımıdır.Şimdi sana soruyorum ben yaranmaya çalışan birimiyim.
Yaranmaya çalışıyosun lafını bir anlık gafletle yazdığını farz edip sana düzgün cevap vermek istedim.Eğer bilerek ve sakin bir kafayla bana bunu diyorsan sen terbiyesizsindir.
Bize körü körüne FM savunuyorsun demişsin arkadaşım sen burda yazılanların işine gelen kısımlarını cımbızla çekip cevap vermişsin,ben sana ne dedim ben CM'yide orjinal aldım ama sadece destek için yani demosunu oynayıp eleştirmedim.Hatta ekim güncelleştirmesini bile yükledim ama datası bir felaket helede 2.lig ve alt yapılar çok kötü önceki mesajımdada dedim gelecek senelerde datası iyi olan ve Türkçe olan bir CM olursa kesinlikle ingilizce bir FM'yi tercih etmem.Ve şunuda unutma herkes CM Türkçe olduğu için destekte bulunuyor eleştilen tarafı datasının ve içeriğinin FM'nin yakınından bile geçemediğidir.Eğer herkes senin gibi olsan CM olduğu yerde sayar bir ilerleme olmaz.Buna emin ol.Tekrar söylüyorum eğer CM türkçe olmasaydı demosunu bakıp değil 25 lira vermek 10 lira bile vermezdim ama FM'nin demosununa bakıp full sürümüne 90 lira veririm.Sen benim paramın yazık olup olmamasına karışamazsın alnımın terini senmi sildin benim.
Dip Not:
Bunu söylemeden edemiycem
Sen bana yaranmaya çalışıyosun dedin o zaman bende sana söyle bir ithamda bulunuyorum sen daha yeni üye olmuşsun ve ilk işin bir çok başlıkta CM'yi övüp FM'yi yerden yere vurmak olmuş o zaman sen buraya belli bir amaç içinmi üye oldun.Seni birileri bilerekmi buraya yönlendirdi.
Seninle daha polemik yapmıycam bu tip polemikleri sevmem ama laflarını ölçüp biçip yaz ve konuş bu senin hayatta çok işine yarar.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hay yaşa ellerine sağlık.
Dip Not: Şimdi bunu dedim ya editörlere yaranmaya çalışıyorum sayın forum ahalisi

Çünkü benim için öncelik 3d, harika grafikler skin vs değildir, databse ve bu database'ein maç motoruna doğru yansıtılabildiğidir. Sonra oynanabilirlik gelir, sonra görsel ayarlar.
Alıntılı Yanıtla