1 ile 30 arası toplam 659 sonuç

Konu: Demo Çıkmıştır

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Bize Her Yer Trabzon [34]

Quote Originally Posted by elapuesto View Post
    ya burada editörlere yaranıcam diye garip garip anlamsız savunmalara geçiyosunuz hiç cvp vermicem ne dedim ben dostum burası fm forumu tabiki sen ve öbürleri fm yi savunacak çünkü verdiğiniz paranın alışmışlığınızın kilşe düşüncelerinizin bir anlamı kalmıcak ama diyorum bende fm oynuyorum yanlız kesinlikle fm 2010 tam bir fiyasko bunu kabul edin
    Arkadaşım ben niye editörlere yaranmaya çalışıyım.Ben zaten toplasan 15 mesaj yazmamışımdır.Bu site açıldığından beri bu siteye ve foruma girerim bundan önceki üyeliğimi mail bilgilerimi ve adresimi kaybettiğim için bu üyeliği açmıştım.Bu üyeliğimde toplasan 3-5 mesaj yazmışımıdır.Şimdi sana soruyorum ben yaranmaya çalışan birimiyim.
    Yaranmaya çalışıyosun lafını bir anlık gafletle yazdığını farz edip sana düzgün cevap vermek istedim.Eğer bilerek ve sakin bir kafayla bana bunu diyorsan sen terbiyesizsindir.

Bize körü körüne FM savunuyorsun demişsin arkadaşım sen burda yazılanların işine gelen kısımlarını cımbızla çekip cevap vermişsin,ben sana ne dedim ben CM'yide orjinal aldım ama sadece destek için yani demosunu oynayıp eleştirmedim.Hatta ekim güncelleştirmesini bile yükledim ama datası bir felaket helede 2.lig ve alt yapılar çok kötü önceki mesajımdada dedim gelecek senelerde datası iyi olan ve Türkçe olan bir CM olursa kesinlikle ingilizce bir FM'yi tercih etmem.Ve şunuda unutma herkes CM Türkçe olduğu için destekte bulunuyor eleştilen tarafı datasının ve içeriğinin FM'nin yakınından bile geçemediğidir.Eğer herkes senin gibi olsan CM olduğu yerde sayar bir ilerleme olmaz.Buna emin ol.Tekrar söylüyorum eğer CM türkçe olmasaydı demosunu bakıp değil 25 lira vermek 10 lira bile vermezdim ama FM'nin demosununa bakıp full sürümüne 90 lira veririm.Sen benim paramın yazık olup olmamasına karışamazsın alnımın terini senmi sildin benim.

Dip Not:
    Bunu söylemeden edemiycem

Sen bana yaranmaya çalışıyosun dedin o zaman bende sana söyle bir ithamda bulunuyorum sen daha yeni üye olmuşsun ve ilk işin bir çok başlıkta CM'yi övüp FM'yi yerden yere vurmak olmuş o zaman sen buraya belli bir amaç içinmi üye oldun.Seni birileri bilerekmi buraya yönlendirdi.
    Seninle daha polemik yapmıycam bu tip polemikleri sevmem ama laflarını ölçüp biçip yaz ve konuş bu senin hayatta çok işine yarar.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Açılmayacağını nereden biliyorsun? Sen körü körüne FM'yi savunmayın diyorsun ama CM'yi kendin öyle savunuyorsun. Rekabet olması, FM'nin de Türkçe çıkarması biz menajerlik oyuncuları için iyi olmaz mı? Rekabet nedeniyle 2 taraf da her sürümde daha iyisini yapmak zorunda kalacak ve bizler de en iyisini seçip oynayacağız.

4 sezon değil 6-7 yıl dedim ama 10 sezon bu oyuncularla oynayabilirsin. İnan database nedir dediğin için aslında seninle tartışmamam bile gerekir. Çünkü benim için öncelik 3d, harika grafikler skin vs değildir, databse ve bu database'ein maç motoruna doğru yansıtılabildiğidir. Sonra oynanabilirlik gelir, sonra görsel ayarlar.

Sürekli önyargılısınız diyorsun, bence sen önyargılısın, siz sadece FM düşünürsünüz, gerisi önemli değildir, CM en iyisidir diye başka şeylere inanmak istemiyorsun. Ben yine de senin bu düşüncelerine saygı duyuyorum, senden de aynı saygıyı bekliyorum sadece.
    Hay yaşa ellerine sağlık.

Dip Not: Şimdi bunu dedim ya editörlere yaranmaya çalışıyorum sayın forum ahalisi
    Last edited by exit61 : 26.Ekim.2010 at 16:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri