-
Ferrari Aydin karsilastirmasi olmus, o zaman bilica aydin ve bir cok oyuncuyu kiyaslayabiliriz. Ferrari 30-40 metreden gelen pasi bile tek hamlede ayagindan acmadan kontrol edebilen bir oyuncu,Aydinda boyle bir teknik kapasite gormedim bende.Ferrarinin Aydindan pas olarak degil ama First Touch olarak yuksek olmasi gerektigini dusunuyorum zaten.
Yeri burasi degil ama sizde Ernst Bilica karsilastirmasina girmissiniz,gercekten emin olun cok objektif yaziyorum Ernsti 1 senedir 40 macta izlemisimdir en azindan, Bilicaninda 20 30 macini izledim iki senedir.Ernstin tekniksek ozelliklerini cok kucumsuyorsunuz bana gore.Zihinsel olarak onde oldugu icin yaptigini soyluyorsunuz ama sonucta zihinsel olarak ne kadar iyi olsada bunu basaracak teknik kapasitesi yoksa yine yapamaz istediklerini. Israrla izleyin diyorum Ernsti , her zaman hucuma donuk oynuyor Schalkedede boyleydi. Ernsti cogu kisi cok fazla defansif bir oyuncu olarak dusunuyor aslinda biraz tersi. Top teknigi vasatin ustunde first touch,pas,teknik ozellikleri 13-14 seviyesinde olmasi gerekiyor bence.
Omer abi Ferrari ve Ernst icin soylediklerimi aslinda 2-3 macta dikkatli izledikten sonra cok rahat gorebilirsin,mesela ankaragucu macini izleseydin 90 dakika anlardin.Onumuzdeki Wolfsburg macini,haftaya Trabzonspor macini,Ondan sonraki hafta Fenerbahce macinda bu iki oyuncuyu lutfen dikkatlice izle.
Mesaj Yetkileri