Quote Originally Posted by perpetua View Post
4. Profesyonelligi dusuk bir oyuncu potansiyeline erismekte cok zorlanir. Aydin'i 9.0.3'de gorduyseniz, 157 PA ve dusuk profesyonellik degeri nedeniyle CA'sinin hic bir zaman bu seviyelere ulastigini gormedim. Bir oyunumda ise Aydin once Ankaragucu'ne transfer oldu. Orada bir sure oynadi. 26 yasinda serbest birakildiktan sonra, Aydin 1 yil takim bulamayip futbolu birakti. Eskiden oyun boyle islemezdi. Boyle islemedigi icin de bizler potansiyel verme konusunda daha temkinli davranmak istiyorduk. Simdi profesyonelligin bu kadar fazla onem tasimasi sayesinde potansiyelli oyunculara potansiyel veriyor, ancak profesyonellik degerlerini de alt seviyelerde tutarak bu potansiyele ulasmalarini zorlastiriyoruz. Yaklasik 1 yil once bu forumlarda bizden istenen de bu idi.
9.3.0'da Aydın'ı direk bir TSL kulübüne sattım; taksitle 3-5 MN Euro arası bir meblağ ödediler.Takip ettim; hiçbir zaman çok iyi oyuncu olamadı.Genelde yedek oynadı.Sonra bir Bank Asya takımında ilk 11 oynamaya başladı.Daha sonra tekrar bir TSL takımına geldi, ordada yıldız olamadı, rotasyon oyuncusu oldu.Demekki profesyonelliği yüzündenmiş...

Bu PA'sı olmasına rağmen Aydın birşey olamadı.Belki kendim yetiştirseydim birşeyler olabilirdi ancak yıldızda olabileceğini sanmıyorum.PA'sı ondan bundan fazlaymış, pek birşey farketmiyor, en azından Aydın için...

FM 2010'da da takımdan ilk göndereceklerimden biri de Aydın olacaktır...