Quote Originally Posted by perpetua View Post
Ust duzey oyuncular arasindaki farki yaratan sadece teknik kapasite degil. Bugun Servet Turkiye'nin en iyi stoper'i degil mi? Bunun nedeni teknik kapasitesi mi? Turkiye'de Servet'den daha iyi teknik kapasiteye sahip binlerce oyuncu var. Mesela Fenerbahce'de tutunamayan Yasin Cakmak. Ama Yasin ne bir Servet kadar mucadeleci, ne bir Servet kadar konsantre, ne bir Servet kadar pozisyon okuma becerisi var.

Ibrahim Akin, cok yetenekli bir oyuncu ama hic bir taktik disiplini yok. Serdar Ozkan, yetenekli ama ne zaman topa vurmasi gerektigini, ne zaman pas vermesi gerektigini cozemiyor telas ediyor. Bostaki adami goremiyor, yani yaraticiligi kisitli. Hali sahada oynatsan, ortaligin tozunu atar belki de.

Ankaragucu macini izledim. Hatta Besiktas'in butun maclarini izledim yanilmiyorsam bu yil.
Abi tamamda su anda bir defans oyuncusunu konusmuyoruz,bir kanat oyuncusunu konusuyoruz Yani Aydini. Bana Servet Yasin Cakmak karsilastirmasi yapman alakasiz olmus.

Ozaman Serdar Ozkan yetenekli diyorsun bende senin gibi dusunuyorum, teknigine 16 17 verelim, decisions,concentration,composure 7-8 olsun. Flair 17-18 olsun,Pa 160 olsun, proffessionalism i dusuk tutarsiniz daha gercekci olur.