-
ferari.nin headingini düşürmek, hele ki 15e düşürmek bu adamın en önemli defansif özelliklerinden birini elinden almaktan başka bişey değildir.. hele ki burda 14 olmasını; yani gökhan zanla aynı değeri almasını isteyenler de gördüm ya diyecek pek bişey kalmamış snrm.. yahu geçen senelerde top ona doğru geldiğinde gözlerimizi kapadığımız, hani şu 5 metre gerisinde gelen, -oyuna göre konuşuyorum- kendisinden boy olarak 17 cm kısa jumping olarak 13 puan düşük alex.e derbi maçta kafa vurduran gökhan zan.. (şimdi rica ediyorum kimse bana ''ama gökhan milli takım stoperiii'' geyiği yapmasn.. fatih terim.in kişisel kompleksleri doğrultusunda bazı oyuncuları milli takıma almadığını hepimiz çok iyi biliyoruz.. bkz. mehmet topuz, ibrahim toraman.. yoksa onun kdr oynayacak en az iki üç adam sayarız çoğumuz.. ayrıca ferrari de dünyaya defans yapmayı öğreten, adamların ikinci liginden gelen tomas.ın bile iki büyük takımda forma giydiği italya. da 11 kez milli olmuş)
ferrari.nin headinginin 14 e düşürülmesi halinde özelliklerine bakacak olursak:
jumping: gökhan gökhan 17, ferrari 16 / heading: 14-14,
bu durumda kafa toplarında gökhan.dan tek avantajı positioning olacaktır ki dünkü maçta ferrari.yi ve bahsettiğim maçtaki gökhan.ı düşündüğümüzde siz anlayın ne kdr komik bir değerlendirme olur bu.. lütfen oyuncular hakkında değerlendirme yaparken diğer takım oyuncularına verilen özellikleri de göz önünde bulundurarak yorum yapın.. biz kendi oyuncularımıza karşı objektif değerlendirmeler yapalım derken maalesef çok şeyler kaçıyor gözümüzden..
(şimdi bana ama kafa topları için şunlar şunlar şunlar da etkili vs diye cvp yazmayın mümkünse.. bu oyundan ortalama derecede anlayan bir insanın kafa topu kazanma dediğinizde ilk etapta gerekli göreceği özellikleri yazdım kendimce)
Mesaj Yetkileri