1 ile 30 arası toplam 80 sonuç

Konu: Matteo Ferrari

Hybrid View

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    1,88'lik Lugano jumping 16 aldı, 15 de alabilirdi, o da çok iyi zıpladığı için 16 olmuştur.

Matteo Ferrari ise 1,83 boyunda.Boyuna bakıldığında 14-15 olabilir, hatta 13 bile olsa doğru olabilir.Ferrari'yi sürekli takip eden kişilerin yorum yapması daha sağlıklı.Gökhan Zan 1,92'dir, her iki oyuncudan da uzun, 17 alması normal.2,00 ve üzeri için de 18+ değerler veriliyor.

Eğer 16 jumping yapacaksanız Lugano ile değerlendirip beni de bu konuda ikna etmelisiniz.

birincisi: son iki üç mesajda ferrari.nin kafa toplarının düşürülmesi üzerine yorumlar yapılmış ve ben de bu konu hakkında görüş bildirmişim.. sense konuşulan. tartışılan konunun ne olduğuna bile bakmadan direk bnm yazdığım yorumu alıntılamış ve jumping.i 16 yapacaksan beni inandır vs demişsin.. bir önceki sayfada verilen ferrari profiline baksan bnm seni ikna etmeme gerek kalmadan ferrari.nin 16 jumping aldığını görürdün ztn..

ikincisi: tekrar ediyorum ben ''jumping'' değil ''heading'' değeri konusunda bir kıyaslama yaptım.. 14e çekilmesi gerektiğini söyleyenler olmuş bu adamın topa kafa vurma yeteneği gökhan zanla aynı mı dedim ve ufaktan da bir örnek verdim gökhan.ın alex.e vurdurduğu kafayla dünkü ferrari performansını bir düşünün diye..

son olarak üçüncüsü: farklı konularda bnm sürekli art niyetli sadece eleştiler yorumlar yaptığımı iddia eden bir insan olarak heading üzerine konuştuğumu alıntıladığın msjda bas bas bağırmış olmama rağmen jumping üzerine alakasız bir cvp yazarak, son üç dört msjda dönen yorumlara hiç bakmadan direk bnm yorumuma alakasız bir eleştiride bulunarak bence sen göstermiş oldun kimin kime karşı art niyetli olduğunu..

sen bence ''ferrari.yi sürekli takip edenler yorum yapsın'' diyerek inceden bana gönderme yapmadan önce okuduğunu yada anlatılmak isteneni anlayıp da yorum yap yazılanlara.. ve mümkünse bir daha söylediğim, anlatmaya çalıştığım şeyleri böyle önyargılı bir şekilde değerlendirecek ve bunun sonucunda yanlış anlayarak yorum-değerlendirme yapacaksan mesajlarıma alıntı yapma.. çünkü insanların söylemeye çalıştıklarımı yanlış anlamasına neden oluyorsun..
    Last edited by tearkan : 23.Kasım.2009 at 03:25

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tearkan View Post
    ben ''jumping'' değil ''heading'' değeri konusunda bir kıyaslama yaptım.. 14e çekilmesi gerektiğini söyleyenler olmuş bu adamın topa kafa vurma yeteneği gökhan zanla aynı mı dedim.. bence ferrari.yi sürekli takip edenler yorum yapsın diyerek inceden bana gönderme yapmadan önce okuduğunu yada bnm anlattığımı anlayıp yorum yap sen de yazdıklarıma.. ve mümkünse bir daha söylediğim, anlatmaya çalıştığım şeyleri böyle önyargılı bir şekilde değerlendirecek ve bunun sonucunda yanlış anlayarak yorum yapacaksan mesajlarıma alıntı yapma.. çünkü insanların söylemeye çalıştıklarımı yanlış anlamasına neden oluyorsun..
    Dikkatli okumuyorsunuz, takip edenler yorum yazsın derken kendimi bu kıstasa sokmadığı belirttim.

Bu değeri Koray belirliyor, dolayısı ile görüşünüz değerlendirilirse bu konudaki düşüncemi söyledim.Şahsınıza dair herhangi bir görüş yok.
    Last edited by Cengo : 23.Kasım.2009 at 03:37
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Dikkatli okumuyorsunuz, takip edenler yorum yazsın derken kendimi bu kıstasa sokmadığı belirttim.
    ben üslubuma yeterince dikkat ediyorum.. kendini herhangi bir kıstasa soktun da demedim sana.. üç dört mesajdır heading konusu konuşuluyor, ben bu konuda yorum yapıyorum sense söylediklerimi çarpıtıp jumping diyorsun.. kusura bakma ama bu kdr açık ve net anlatmışken ne söylediğimi hala başka birşey anlaşılıyorsa o yanlış anlaşılma değildir artık.. öyle anlaşılmak ve çarpıtılmak istendiği için yapılmıştır.. bu nedenle böyle art niyetli olacaksan alıntılama insanların anlatmak istediklerimi yanlış anlamasına neden olma dedim.. ayrıca headingi 14 yapalım diyenlere de saygım var herkesin kendi fikridir sonuçta.. ancak ben eğer ki bunu ösylüyorsak daha geniş bir değerlendirme yapalım en azından beşiktaş.tan giden gökhan ve ardından alınan ferrari.yi performans kalite olarak değerlendirerek şu değer şu olsn şeklinde yorumlar yapmaya çalışalım dedim.. çok açık ve net...

ki ben heading.den bahsederken jumping anlayıp da bana dikkatli okumuyorsun demen çok yerinde olmuş tebrik ederim..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ayrıca art niyetli brz ağır yada paranoyakca olmuş snrm kusura bakma.. ön yargılı daha doğru ve yerinde bir ifade olacak..
    Last edited by tearkan : 23.Kasım.2009 at 03:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tearkan View Post
    birincisi: son iki üç mesajda ferrari.nin kafa toplarının düşürülmesi üzerine yorumlar yapılmış ve ben de bu konu hakkında görüş bildirmişim.. sense konuşulan. tartışılan konunun ne olduğuna bile bakmadan direk bnm yazdığım yorumu alıntılamış ve jumping.i 16 yapacaksan beni inandır vs demişsin.. bir önceki sayfada verilen ferrari profiline baksan bnm seni ikna etmeme gerek kalmadan ferrari.nin 16 jumping aldığını görürdün ztn..

ikincisi: tekrar ediyorum ben ''jumping'' değil ''heading'' değeri konusunda bir kıyaslama yaptım.. 14e çekilmesi gerektiğini söyleyenler olmuş bu adamın topa kafa vurma yeteneği gökhan zanla aynı mı dedim ve ufaktan da bir örnek verdim gökhan.ın alex.e vurdurduğu kafayla dünkü ferrari performansını bir düşünün diye..

son olarak üçüncüsü: farklı konularda bnm sürekli art niyetli sadece eleştiler yorumlar yaptığımı iddia eden bir insan olarak heading üzerine konuştuğumu alıntıladığın msjda bas bas bağırmış olmama rağmen jumping üzerine alakasız bir cvp yazarak, son üç dört msjda dönen yorumlara hiç bakmadan direk bnm yorumuma alakasız bir eleştiride bulunarak bence sen göstermiş oldun kimin kime karşı art niyetli olduğunu..

sen bence ''ferrari.yi sürekli takip edenler yorum yapsın'' diyerek inceden bana gönderme yapmadan önce okuduğunu yada anlatılmak isteneni anlayıp da yorum yap yazılanlara.. ve mümkünse bir daha söylediğim, anlatmaya çalıştığım şeyleri böyle önyargılı bir şekilde değerlendirecek ve bunun sonucunda yanlış anlayarak yorum-değerlendirme yapacaksan mesajlarıma alıntı yapma.. çünkü insanların söylemeye çalıştıklarımı yanlış anlamasına neden oluyorsun..
    Gökhan Zan'ın Alex'e o topu vurdurmasıyla en az alakası olan özellik heading'dir. Jumping, strength falan desen anlayacaktım. Kaldı ki bence orada vurdurmasının sebebi concentration, bravery ve decisionsla alakalı, Alex'in Off the ball'ı da etkilidir tabi.

Mesaj Yetkileri