Originally Posted by
perpetua
Yazdiginizi tekrar okuyun.
Yazdiklariniz da duruyor bu arada.
Polemige girmek istemiyorum demistim size daha once, baska bir konuda idi. Ancak yine polemige giriyoruz maalesef. Cunku karsinizdakinin yazdigini okuma aliskanliginiz yok. Yazarken de dikkatsizce yaziyorsunuz. Ilk olarak Turkce'de .. yoktur. Cumleler buyuk harf ile baslar. bnm degil Benim. msjimi degil mesajimi yazabilirsiniz pekala. Bu biiiiir.
Ikinci olarak Gokhan Zan'in Alex'e kafa vurdurmasi ornegini veren sizsiniz. Bunun heading ile alakasi yok. Siz heading'den bahsetmek isteseniz de kotu ornek mesajinizin etkisini zayiflatiyor.
Ucuncu olarak orada Ferrari'nin jumping degerinin 16 olmasi konusunda yorum yapan sizsiniz. Yazdiginiz hic bir sey heading ile alakali degil. Bu yazildiginda siz karsinizdakini sizin hatanizi kollamakla sucluyorsunuz.
Kisisel sorununuz varsa, bunu karsilikli yazma yeri burasi degil. Forumda ozel mesaj yazabiliyorsunuz.
Mehmet Topuz 145,
Nuri Sahin 137,
Ozer Hurmaci 135.
Ayhan bunlarin arasinda nerelerde olur?
Yaptigim yorumu da anlamamissiniz ve ters cevap vermissiniz. Tipki yukarida Cengiz'in yazdigina yaptiginiz gibi.
Ancak mesajiniz esasinda belki de siz farkinda olmadan guzel bir seyi ortaya cikartiyor.
Size gore Italya'dan geldigi icin iyi stoper olan (Ferrari kotu stoper demiyorum kesinlikle) Ferrari, Gokhan'dan her konuda iyi olmalidir.
Bu durumda Turkiye'den pek kaliteli bek cikmaz deyip Ismail'in CA'yi indirmek gerekli degil mi? Karsilastirdiginiz oyuncu da Serdar Eylik. Bir bek degil, bir forvet.
Serdar yillardir kendi mevkisinde milli takimlarda oynuyor. Ismail Koybasi ise sol acikda standart bir oyuncuyken beke kaydiktan sonra cok daha onemli bir oyuncu oluveriyor.
Mevcut CA'lari ile
Ismail en iyi 2. Turk sol bek,
Serdar en iyi 26. Turk sol kanat.
Memlekette bek yetismiyor ki Ismail'i onemseyelim, degil mi? Ferrari'yi siz onemsiyorsunuz. Italya'dan geldigi, Italyan milli takiminda oynadigi icin. Ayni sekilde dusunerek Ismail'i hic onemsememeniz lazim. Turk oldugu, bek olarak sadece yaklasik 1 yildir oynadigi ve bu mevkide oynamayi daha cok yeni ogrendigi icin.
Ancak Ismail en iyi 2. Turk sol bek yapilmis. Itiraz ettiginiz Serdar ise 18 takimli ligimizde yabanci olmasa bile ancak orta siralardaki bir takimin yedek sol kanat oyuncusu oluyor.
Tecrubeli FM oyuncusuyum diyorsunuz. Tecrubenizi gosteremiyorsaniz (jumping'den bahsederken heading'den bahsettiginizi sanmadiginizda mesela) karsinizdakileri tehdit etmeden veya suclamadan once dilinizi isirmaniz belki de en dogrusu olur.