1 ile 30 arası toplam 80 sonuç

Konu: Matteo Ferrari

Threaded View

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Dikkatli okumuyorsunuz, takip edenler yorum yazsın derken kendimi bu kıstasa sokmadığı belirttim.
    ben üslubuma yeterince dikkat ediyorum.. kendini herhangi bir kıstasa soktun da demedim sana.. üç dört mesajdır heading konusu konuşuluyor, ben bu konuda yorum yapıyorum sense söylediklerimi çarpıtıp jumping diyorsun.. kusura bakma ama bu kdr açık ve net anlatmışken ne söylediğimi hala başka birşey anlaşılıyorsa o yanlış anlaşılma değildir artık.. öyle anlaşılmak ve çarpıtılmak istendiği için yapılmıştır.. bu nedenle böyle art niyetli olacaksan alıntılama insanların anlatmak istediklerimi yanlış anlamasına neden olma dedim.. ayrıca headingi 14 yapalım diyenlere de saygım var herkesin kendi fikridir sonuçta.. ancak ben eğer ki bunu ösylüyorsak daha geniş bir değerlendirme yapalım en azından beşiktaş.tan giden gökhan ve ardından alınan ferrari.yi performans kalite olarak değerlendirerek şu değer şu olsn şeklinde yorumlar yapmaya çalışalım dedim.. çok açık ve net...

ki ben heading.den bahsederken jumping anlayıp da bana dikkatli okumuyorsun demen çok yerinde olmuş tebrik ederim..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ayrıca art niyetli brz ağır yada paranoyakca olmuş snrm kusura bakma.. ön yargılı daha doğru ve yerinde bir ifade olacak..
    Last edited by tearkan : 23.Kasım.2009 at 03:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri