Quote Originally Posted by Aydın View Post
Ne silinen mesajı gördüm, ne de konuyla bir alakam var ama şunu belirtmeden geçemeyeceğim, "sigames'e mail atarım" demenizle yapacağımız şeyler değildir bunlar. Başka konularda da yönetici arkadaşların sildiği mesajları hatalı bulup geri getirdiğimiz olmuştur. Ben bunu çok yapmışımdır. Bu da onlardan farklı değildir.

Sigames'e dilediğiniz şekilde yazı yazabilirsiniz. Bu konuda size hiçbir yaptırırımımız olamaz. diğer forumları gezerseniz size cevap hakkı bile vermeden konu kitlenir, kapatılır ve hatta siteden uzaklaştırılabilirsiniz. ama burada bunlar olmaz. mesajınızın geri alınması da bu doğrultudadır. o bakımdan gönlünüzü ferah tutun. bu konuda kimseden çekindiğimiz veya korktuğumuz yok. çünkü çekineceğimiz bir konu değil.
Öncelikle benim si gamese atacağım mesaj sadece bu konuyla alakalı değil. Mesajların geri getirilmesinin sebebinin 'si gamese mesaj atarım' demem olduğunu söylemeye çalışmadım orada. Bariz bir hata saklanması, üslup uyarıları yapıp da sonrada mesaj editlemeler vs. söz konusuydu alıntı yaptığım arkadaş da bunu biliyordu o yüzden ikimiz de biliyoruz diyerek ona hitaben yazdım o yazıyı. Yanlış anlaşılma için kusura bakmayın.

Mesajların silinmesi konusuna gelecek olursak da; önce 'gereksiz' yaftası yapıştırılan ve silinen mesajlar nasıl bir anda gerekli oluverdi ben bunu anlayamıyorum. Madem o mesajlar gereksizdi, neden mesajları silen arkadaş benim o gereksiz mesajlarımdan alıntılar yaparak beni eleştirmek yerine 'konu ile alakalı olmayan mesajlar atıyorsunuz' diyerek beni uyarıp mesajları o sırada silmedi? Perpetua nickli yöneticinin (sanırım ismi Ömer; ancak kişisel samimiyetimiz olmaması sebebiyle kendisinden adıyla bahsetmemi istemeyebilir) de 56 numaralı mesajda belirttiği üzere özel mesaj atılabiliyor forumda.