Ben geçen yazılanları okudum ve sinir krizleri geçirdim herkez diyor türkiyede oyun çok oynanmasına rağmen oyunda neden türkçe yok işte SIGAMES yöneticileri gelmiş en büyük 3 . pazar demişler artık ne kadar doğruysa aklımda kalanları yazıyorum ama büyük pazarda %95 korsan satıyor bunu %2 azalttığı zaman türkçe çıkacakmış vaybe adamlardaki zihniyete bakarmısınız sinirimden gittim adamlara mesaj attım kırık ingilizcemle herhalde mesaj yolladım dedim bu türkçe dil dosyasını artık ne zaman oyuna aktaracaksınız dediğimde adam bana türkçe yamanın yani dil dosyasının oyuna ne zaman aktarılacağından belli değil diye bi yazı aldım yani bu kadar insan gitsin orjinal alsın hala belli değil diyorlar işte gerçekten bu konuda şirket yöenticileri beni hayretler içerisinde bırakıyorlar zaten biliyorsunuzki fmde diğer diller bile %100 oranda kendi dilleri değil burdan da anlaşılacağı üzerine aslında SIGAMES şirketi ciddi bir şirket değil bana göre ciddi olsalardı diğer diller oyuna %100 oranda aktarırlardı eğer türkçe çıkarsa keşke TURKSPORTAL çıkarsaydıda demeyiz inşallah ama şirket ben bu pazarı bırkamam ve oraya daha çok yatırım yaparım bide oyuna türkçe eklerim derlerse o zaman şeytanın bacağını kırmış oluruz netekim gelecek nesillere türkçe fm bırakırız (burası da işin şakası)